Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yeterimmmmmmerken ama ne yalan sölim bende bi umutlandımmminşallah geç tutundu bu minnoş cumaya gösterirr kendiniii

bebğim ne kadar sevindim bilemesin
inşş katlmaya devam etsin değerlerin
inşş geç tutunuştur sıpan sana

Son düzenleme:

çok üzüldüm canım yaa

Üzülme canım kısmet böyleymiş inşallah bir dahakinde yüzün güler...

benimde test tarihimde 16 şubat ayy allahım yüzümüzü güldürür inş. tüm isteyenelerin kucağını boş bırakmasın rabbim hayırlı haberler inş..

Canım inşallah tutar sakın negatif düşünme.

iyilik kuzum
oturmuşum evde bir tarfdan tv açık ama izleycek bir şey yok
allahatan net var haa

Aynen canım salıdan beri evdeyim hastayım dışarı çıkıp milletide hasta etmemek için bütün gün yatıyorum Allahtan siz varsınız bencede bugüb iki dizi var feriha ve hanımın çiftliği en azından vakit geçiyor.

canım ben bu ay sonu iğnelere başlıyacağım...martın 5 gibi felan adet olacagım serüven başlıyacak hayırlısıyla....

ayy canım ben de 28 şubat 1 mart gibi adet olucam inş bikaç gün arayla başlıcaz seninle senin dr un kim benim ki cem demirel şimdiden heyecan bastı :18:

merhaba arkadaşım ben de seninle aynı zamanda başlıcam 3.tedavime ben artık alıştım ama gene de heyecanlıyım sanıldığı kadar zor değil tedavi merak etme en zoru test gününü beklemesi senin drun kim canım inş sen ben ve segul aynı zamanlarda hamile kalırız tabii diğer arkadaşlarım da..

kızlarrrr
özür ya az az giriorum yazmamışım buraya şimdi fark ettim
ctsi transferim oldu çok şükür beklemedeyim şimdi

kızlarrrr

canım bol bol dinlen
bebişinle birlikte olmanın tadını çıkart
ona ne kadar pozitif bir anne olcağını göster
kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii koşa koşa gelsin sana

canımm dün transferii olduuuu:)))

Sağol canım sen nasılsın.

kızlarrrr

Valla kızdık merakta bıraktın kız şakaşaka nasılsın sakın kendini yorma üzülme kasma canım çok öpüyorum.

Kızlarr değerim 30 oldu...cuma keseye baakacaklar çok sevinmiyouz keseyi bekliyoruzz dedi doktorummmm kafamm bi milyaarrr imdaaaaaaaaaat

canım tebrık ederımm allhtan asla umut kesılmezmıs bunuda görmüş oldukrabbım kucagına almayınasıp etsın ınan cokkkkkkkkk sevındımmm ınsallh keseyıde görürüsunn canımmmm bızede dua et

derincim nasılsın???kedicik napıyor??benimki çokkk yaramaz .....bol bol dinlen küçücuk buyusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…