yeterimmmmmmerken ama ne yalan sölim bende bi umutlandımmm inşallah geç tutundu bu minnoş cumaya gösterirr kendiniii
kızlar benim tedavim e2 değerim 4229 olunca çatlatma iğnesine bir kala iptal oldu.doktorum sağolsun çok sıkı takip etti işi şansa bırakmadı.artık 2 ay sonrasına kaldı.adet olunca kontrole gidicem kşst oluşmasın diye.ilaçlsrls yumurtalar çok büyüdü çünkü.işte öyle...inşallah sizler bebişlerinize en kısa zamanda kavuşursunuz...
kızlar benim tedavim e2 değerim 4229 olunca çatlatma iğnesine bir kala iptal oldu.doktorum sağolsun çok sıkı takip etti işi şansa bırakmadı.artık 2 ay sonrasına kaldı.adet olunca kontrole gidicem kşst oluşmasın diye.ilaçlsrls yumurtalar çok büyüdü çünkü.işte öyle...inşallah sizler bebişlerinize en kısa zamanda kavuşursunuz...
benimde test tarihimde 16 şubat ayy allahım yüzümüzü güldürür inş. tüm isteyenelerin kucağını boş bırakmasın rabbim hayırlı haberler inş..
Naber yetrcim nasılsın.
Kızlar crafty den haber varmı hiç girmiyor sonucu ne oldu acaba?
iyilik kuzum
oturmuşum evde bir tarfdan tv açık ama izleycek bir şey yok
allahatan net var haa
netin en kötü tarafı
yaaaaa
Evet ya girmedinmi hiç haber yok ama meraktayım acaba sonucunu aldımı?
canım ben bu ay sonu iğnelere başlıyacağım...martın 5 gibi felan adet olacagım serüven başlıyacak hayırlısıyla....
Kızlar crafty den haber varmı hiç girmiyor sonucu ne oldu acaba?
merhaba arkadaşlar bende inanılmaz heyecanlıyımmmmm
bu ay sonu itibariyle tüp bebek denicez ilk kez :))
beni neler beklior neler yaşıcam çok merak ediorum..
5 yıllık evliyim ve hiç gebe kalmadım..varikosel var dediler en son ameliyat olsakda
değerlerde bi değişiklik olmaz dedi drumuz..
heyecanımı paylaşmak istedim..Rabbim nerde bebek hasreti çeken varsa yüzüne gülsün en kısa zamanda..Allah yardımcımız olsun..
kızlarrrr
özür ya az az giriorum yazmamışım buraya şimdi fark ettim
ctsi transferim oldu çok şükür beklemedeyim şimdi
kızlarrrr
canımm dün transferii olduuuu:)))
kızlarrrr
Kızlarr değerim 30 oldu...cuma keseye baakacaklar çok sevinmiyouz keseyi bekliyoruzz dedi doktorummmm kafamm bi milyaarrr imdaaaaaaaaaat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?