canım inşallahhh sağlılkla hayırlısıylaa görebilirim keseyiiRabbimm hakkımızda hayırlısını versinnn cümleemizeee
dygummm canımcıım kedicik medicik rahatında yaaa:)bende yatıorummm
hoşgeldin canım:)İnşallahh sağlıkla hayırlısıyla kavuşursum minişineeeeanlat bakalım sorun ne nerde yaptırıosun ne aşamadasınn:))) biz meraklı tazeyizzz
canımmm teşekkür ederiimmmmmmsağlıkla hayırlısıyla görürüs umarım:26:bu pzt gelio dimi minnoşşşşş haydii kapp gelllllll minnoşuu yaaaa
kızzz cadııııııııııııınapıyosun bakim ayyy meraktayım ne oluyo ne bitiyooooo
YETERİMMMMMMMMgünaydın canımm napıosun bakemmm
topiklerde yoklama alıyorum kız
sağol iyiyim kuzum sen nasılsın böcük nasılbakem hıııııııııı üzüyormu seni hala :26::26::26:
derinnnnnnn bebiş büyüyorsa kanman yoksa mide falan demebi yeterim yaaa ben galiba görene dek inanmıycam:26:2 gündür belim aşırı ağrıyo tam rahmin üstü sol tarafta da huzursuz bi ağrı var:26:çok şükür kan man kalmadıııbi de benim midemde gastrit ülseer reflüü herbişiden varya midemm ne yanıyoo ne yanıyoo
canım rabbim yardımcın olsunkıslar kanamam basladığı ıcın bugun kan verdim negatif maalesef zamanı gelmemeiş demekki
kıslar cvp verirseniz çok mutlu olcammmm
ben ilaçsız tüp bebek yaptırdım bugun 10 günüm ilk denemem bugun çamaşarıma kokulu sıvı aktıgını fark ettim ama su gibi ıslaklık hissetim ne oldu acaba tuhaf bi durummu çok korkuyorum bişeymi oldu acabaaaaa
ben ilaçsız tüp bebek yaptırdım bugun 10 günüm ilk denemem bugun çamaşarıma kokulu sıvı aktıgını fark ettim ama su gibi ıslaklık hissetim ne oldu acaba tuhaf bi durummu çok korkuyorum bişeymi oldu acabaaaaa
kıslar kanamam basladığı ıcın bugun kan verdim negatif maalesef zamanı gelmemeiş demekki
:))))))))))))ben göreyimde biderinnnnnnn bebiş büyüyorsa kanman yoksa mide falan deme
canım rabbim yardımcın olsun
valla ben onu göreyim Allahın izniyleee alışırım ona yaaaDerincim bende bir durum yok bildiğin gibi aynıyım beklemedeyim sende köşende dinleniyorsun herhaldeebebişin uslu durmuyor herhaldeeee ee seninki nazlı alışacaksın artık
Transverden sonra neler yapmalı.. Bilen yaşayan varsa lütfen paylaşsın..
Teşekkür ederim...
Yarın bana dua etmeyi unutmayın..
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Yarın akşam görüşürüz her kes kendine iyi baksın..
Bu arada acaip heyecanlıyım..
gözünaydın arkadaşım. İnşallah sonunda hayırlı haberler alırsın. Allah yardımcın olsun.Günaydın arkadaşlar..
Az önce aradılar benimkiler çözülmeyi başardılar... ( dondurulmuşlar ile deniyoruz. )
önce psikolog ile görüşüp st 15- 16 gibi işleme giriyorum...
Bu gece dualarınızda beni unutmayın allah hepimizin yardımcısı olsun...
Onları çooook istiyorum...
Lütfen bana tutunsunlar...
gözünaydın arkadaşım. Inşallah sonunda hayırlı haberler alırsın. Allah yardımcın olsun.
amin arkadaşım. stesten uzak dur olurmu. Allaha emanet ol.aminnn...
Belki akşam giremem işlem fulyada ben anadolu yakasında oturuyorum...
Lütfen bana tutunsunlar...
günaydın
hayılı kandiller en yüce sevğilinin doğum gününde
yapılan tüm dualr kabul olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
aminnnnnn arkadaşım. Nasılsın?
bende iyiyim. çalışıyorum. Pazartesi sendromunu atlatmaya çalışıyorum. eşinin tedavisi nasıl gidiyor.Allah en kısa zamanda şifasını verir inşallahmin inşşş arkadaşım inşşşş
çok şükür iyyim canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?