Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

topiklerde yoklama alıyorum kız
sağol iyiyim kuzum sen nasılsın böcük nasıl bakem hıııııııııı üzüyormu seni hala :26::26::26:

topiklerde yoklama alıyorum kız
sağol iyiyim kuzum sen nasılsın böcük nasıl bakem hıııııııııı üzüyormu seni hala :26::26::26:

bilmiom yeterim yaaa ben galiba görene dek inanmıycam:26:2 gündür belim aşırı ağrıyo tam rahmin üstü sol tarafta da huzursuz bi ağrı var:26:çok şükür kan man kalmadıııbi de benim midemde gastrit ülseer reflüü herbişiden varya midemm ne yanıyoo ne yanıyoo

derinnnnnnn bebiş büyüyorsa kanman yoksa mide falan deme
kıslar kanamam basladığı ıcın bugun kan verdim negatif maalesef zamanı gelmemeiş demekki
canım rabbim yardımcın olsun

Derincim bende bir durum yok bildiğin gibi aynıyım beklemedeyim sende köşende dinleniyorsun herhaldee bebişin uslu durmuyor herhaldeeee ee seninki nazlı alışacaksın artık

Transverden sonra neler yapmalı.. Bilen yaşayan varsa lütfen paylaşsın..
Teşekkür ederim...

Yarın bana dua etmeyi unutmayın..

Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Yarın akşam görüşürüz her kes kendine iyi baksın..

Bu arada acaip heyecanlıyım..

kıslar cvp verirseniz çok mutlu olcammmm
ben ilaçsız tüp bebek yaptırdım bugun 10 günüm ilk denemem bugun çamaşarıma kokulu sıvı aktıgını fark ettim ama su gibi ıslaklık hissetim ne oldu acaba tuhaf bi durummu çok korkuyorum bişeymi oldu acabaaaaa

eğer vajinal jel kullanıyorsan rahim fazla geleni atıyor ondan olmuş olabilir.Kanaman olmadıktan sonra endişelenme,boş yere bebişi de üzme.İnşallah hayırlı haberlerini alırız.

slm cnm
kokusu yanık saça benziyorsa bende de var o
progesterondan olabiliyor dedi dr um

kıslar kanamam basladığı ıcın bugun kan verdim negatif maalesef zamanı gelmemeiş demekki

canımaynen dediğin gibi vakti değilmiş...Rabbim tez vakitte sağlıkla hayırlısıylaa muradını versin canımmdualarım seninle...

derinnnnnnn bebiş büyüyorsa kanman yoksa mide falan deme

canım rabbim yardımcın olsun
:))))))))))))ben göreyimde bi

Derincim bende bir durum yok bildiğin gibi aynıyım beklemedeyim sende köşende dinleniyorsun herhaldee bebişin uslu durmuyor herhaldeeee ee seninki nazlı alışacaksın artık
valla ben onu göreyim Allahın izniyleee alışırım ona yaaa

Canım benim yaaaaa:18:çok heyecanlııı ne zaman olcak yaa kaççtaaaagelince hemen yaz bakalım nolduu ne biitiiiiDualarım seninle Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı kılsınnn

canım hayırlıı olsunnnnilaçsız mıı yaptııınnnn:26:merak ettimm anlatsana bakayım :26:yaa nasıl olduuuucanım kullandığın fitil jel vs. gelebilir.kaldı ki akıntı hatta kanamada olur korkma.herkesin bünyesi başka başka tepkiler verio bebişeeehayırlı haberlerini bekliyoruzzzz paylaş mutlaka bizimleee

slm bugün benimde 10 uncu günüm. 4. deneme ve test tarihim 16Şubat son iki günü sabırsızlıkla bekliyorum. Bugün idrar testi yaptım. Sonuç negatif. Kan testini bekleyecem mecburen. Allahtan ümit kesilmiyor

Günaydın arkadaşlar..

Az önce aradılar benimkiler çözülmeyi başardılar... ( dondurulmuşlar ile deniyoruz. )

önce psikolog ile görüşüp st 15- 16 gibi işleme giriyorum...

Bu gece dualarınızda beni unutmayın allah hepimizin yardımcısı olsun...

Onları çooook istiyorum...

Lütfen bana tutunsunlar...

gözünaydın arkadaşım. İnşallah sonunda hayırlı haberler alırsın. Allah yardımcın olsun.

günaydın
hayılı kandiller en yüce sevğilinin doğum gününde
yapılan tüm dualr kabul olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…