kızlarrr ben bugün dayanamayıp yaptırdım testi çok şükür hamileyimmmrabbimmm tüm isteyenlere nasipp etsinnn 222.02 çıktı transfer sonrası 10.gün
oh oh ne güzel demek meleklerini aldın geldin bol dinlenmeler cnm sana tavsiyem kabak çekirdeğide yemen hergün...bir bütün ananası 3 günde bitiri cnm ben öyle yapmıştım güzel hbrlerini bekliyoruz inş...günaydın....
bebeklerimi aldım ve geldim kızlar...
allahım onları bana bağışla diye dua ediyorum...
ve yatıyorum...
dün ananası söyledim kızlar ye ama öyle günde birtane değil dediler....
kiwi ve çekirdeğide okeylediler...
arkadaşlar gittiğim merkez ekip olarak çok iyiler... ve kendimi şanslı hissettim...
sonra yine yazarım..
şimdilik hoşçakalın
kızlarrr ben bugün dayanamayıp yaptırdım testi çok şükür hamileyimmmrabbimmm tüm isteyenlere nasipp etsinnn 222.02 çıktı transfer sonrası 10.gün
tebrikler arkadaşım. Aminn...Allah tamamına erdirsin inşallah. sağlıkla mutlulukla bebeğine kavuşursun inşallah.
vuavvv ne güzel bi hbr bu böyle sessiz sakinmi söylenir kzım yuppiii
demek dayanamayıp yaptın testi değerinde çok güzel tebrik ediyorum seni taze annecik...
bumera inşallah bu son olur tatlımm. allah bebişine kavuştursun..sende kendine dikkat et ve mutlaka pozitif ol...
tebrikler hayırlı olsunkızlarrr ben bugün dayanamayıp yaptırdım testi çok şükür hamileyimmmrabbimmm tüm isteyenlere nasipp etsinnn 222.02 çıktı transfer sonrası 10.gün
kıslar kanamam basladığı ıcın bugun kan verdim negatif maalesef zamanı gelmemeiş demekki
canım bu gün akşam dr görüşeceğiz (özelden görüşeceğimiz için 17 den sonra )bakalım ne zamanderse yatacak eşim
derincimm lütfen kendini olumsuz düşüncelerden arındır bebiş büyüyor ve sende kasılıyorsun bencee...
daha seni çok rahatsız edecek annesiicuma günüde onun yaşadığı evi göreceksin inşallah..
kendine dikkat et ve mutluluğunu paylaşşş
dualrımız seninle minik kuş umarım tarnsferin iyi geçmiştir...en iyi haberlerle inşallah
ayy çok güzell bihaber
degerinde çok güzel maşallahhhh
rabbim kucagınada almayı nasip etsinnnnn
Tebrik ederim canım allah daim etsin inşallahhh
değerin çok güzell allahım kucağınada almayı nasip etsinn topikte hamileler çoğalıyor tey teybu değer ikiz olabilirmii acep :13: :13: :13: biri kız biri oglan şimdiden tebrik ederimmm canımm...
tebrikler hayırlı olsun
Tebrikler. Allah kucağına da almak nasip etsin. Allah bize bu sonuçları göstersin. Benimde yarın test günüm. İnşallah bende iyi bir sonuçla dönerim. 4 üncü denemem benimde
Canım kısmet değilmiş sakın üzülme.
Canım hayırlı haberler verirsin inşallah.
Canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin darısı başımıza...
çoookk tebrik ederim canım gözün aydınallah sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin darısı olmayanların başına
Canım beniiimmmminşallah dediğin gibidiirrrrrrr az kaldı.Rabbim yar ve yardımcımız olsun cümlemiziinnnnn
tlyvz canımmmmmmmmmmmmmm maşallaahhhhh canımmm benimm Rabbim tamamına erdirsinnnnnnnnnnnnn
hayrlı olsun, inşallh güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin bizim için de dua et.
merhaba canımm...benim ilk denemem ben h.görkemliye gidiyorum ya sen ..ilk denemen nerede oldu?şuanda tedavide hangi aşamadasın ..memleketlimle burada karşılaşmam sevindirdi beni inşallah tanışırız...merhaba segul, ben de konya'dayım ve tıp fak. bir prof.'e gidiyorum. 2.deneme öncesi beklemedeyim bir yandan da tetkiklerimi yaptırıyorum.Senin ilk denemen mi olacak? İnşallah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?