Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

günaydın....

bebeklerimi aldım ve geldim kızlar...

allahım onları bana bağışla diye dua ediyorum...

ve yatıyorum...

dün ananası söyledim kızlar ye ama öyle günde birtane değil dediler....

kiwi ve çekirdeğide okeylediler...

arkadaşlar gittiğim merkez ekip olarak çok iyiler... ve kendimi şanslı hissettim...

sonra yine yazarım..

şimdilik hoşçakalın

kızlarrr ben bugün dayanamayıp yaptırdım testi çok şükür hamileyimmm rabbimmm tüm isteyenlere nasipp etsinnn 222.02 çıktı transfer sonrası 10.gün

kızlarrr ben bugün dayanamayıp yaptırdım testi çok şükür hamileyimmm rabbimmm tüm isteyenlere nasipp etsinnn 222.02 çıktı transfer sonrası 10.gün

tebrikler arkadaşım. Aminn...Allah tamamına erdirsin inşallah. sağlıkla mutlulukla bebeğine kavuşursun inşallah.

oh oh ne güzel demek meleklerini aldın geldin bol dinlenmeler cnm sana tavsiyem kabak çekirdeğide yemen hergün...bir bütün ananası 3 günde bitiri cnm ben öyle yapmıştım güzel hbrlerini bekliyoruz inş...

vuavvv ne güzel bi hbr bu böyle sessiz sakinmi söylenir kzım yuppiii
demek dayanamayıp yaptın testi değerinde çok güzel tebrik ediyorum seni taze annecik...

ayy çok güzell bihaber

degerinde çok güzel maşallahhhh
rabbim kucagınada almayı nasip etsinnnnn

Tebrik ederim canım allah daim etsin inşallahhh

değerin çok güzell allahım kucağınada almayı nasip etsinn topikte hamileler çoğalıyor tey tey bu değer ikiz olabilirmii acep :13: :13: :13: biri kız biri oglan şimdiden tebrik ederimmm canımm...

bumera inşallah bu son olur tatlımm. allah bebişine kavuştursun..sende kendine dikkat et ve mutlaka pozitif ol...

inşallahhhh segulcm inşallah son olur ama rabbim nasip etmişse etmemişse kendimizi yırtsakta parçalasakta yapacak bişi olmuyor bazen...

Tebrikler. Allah kucağına da almak nasip etsin. Allah bize bu sonuçları göstersin. Benimde yarın test günüm. İnşallah bende iyi bir sonuçla dönerim. 4 üncü denemem benimde

kıslar kanamam basladığı ıcın bugun kan verdim negatif maalesef zamanı gelmemeiş demekki

Canım kısmet değilmiş sakın üzülme.

canım bu gün akşam dr görüşeceğiz (özelden görüşeceğimiz için 17 den sonra )bakalım ne zamanderse yatacak eşim

Canım hayırlı haberler verirsin inşallah.

Canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin darısı başımıza...

çoookk tebrik ederim canım gözün aydınallah sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin darısı olmayanların başına

Canım beniiimmmminşallah dediğin gibidiirrrrrrraz kaldı.Rabbim yar ve yardımcımız olsun cümlemiziinnnnn

tlyvz canımmmmmmmmmmmmmmmaşallaahhhhhcanımmm benimm Rabbim tamamına erdirsinnnnnnnnnnnnn

merhaba segul, ben de konya'dayım ve tıp fak. bir prof.'e gidiyorum. 2.deneme öncesi beklemedeyim bir yandan da tetkiklerimi yaptırıyorum.Senin ilk denemen mi olacak? İnşallah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz.

Son düzenleme:
ayy çok güzell bihaber

degerinde çok güzel maşallahhhh
rabbim kucagınada almayı nasip etsinnnnn

Tebrik ederim canım allah daim etsin inşallahhh

değerin çok güzell allahım kucağınada almayı nasip etsinn topikte hamileler çoğalıyor tey tey bu değer ikiz olabilirmii acep :13: :13: :13: biri kız biri oglan şimdiden tebrik ederimmm canımm...

tebrikler hayırlı olsun

Tebrikler. Allah kucağına da almak nasip etsin. Allah bize bu sonuçları göstersin. Benimde yarın test günüm. İnşallah bende iyi bir sonuçla dönerim. 4 üncü denemem benimde

Canım kısmet değilmiş sakın üzülme.

Canım hayırlı haberler verirsin inşallah.

Canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin darısı başımıza...

çoookk tebrik ederim canım gözün aydınallah sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin darısı olmayanların başına

Canım beniiimmmminşallah dediğin gibidiirrrrrrraz kaldı.Rabbim yar ve yardımcımız olsun cümlemiziinnnnn

tlyvz canımmmmmmmmmmmmmmmaşallaahhhhhcanımmm benimm Rabbim tamamına erdirsinnnnnnnnnnnnn

hayrlı olsun, inşallh güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin bizim için de dua et.

kızlar hepinize çok çok teşekkürederim inanın hep dualarımdasınız hep dua ediyorum inşallah rabbim isteklerinizi bekletmeden hayırlısı ile nasip eder.

merhaba segul, ben de konya'dayım ve tıp fak. bir prof.'e gidiyorum. 2.deneme öncesi beklemedeyim bir yandan da tetkiklerimi yaptırıyorum.Senin ilk denemen mi olacak? İnşallah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz.
merhaba canımm...benim ilk denemem ben h.görkemliye gidiyorum ya sen ..ilk denemen nerede oldu?şuanda tedavide hangi aşamadasın ..memleketlimle burada karşılaşmam sevindirdi beni inşallah tanışırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…