bende iyiyim. çalışıyorum. Pazartesi sendromunu atlatmaya çalışıyorum. eşinin tedavisi nasıl gidiyor.Allah en kısa zamanda şifasını verir inşallah
yeter günaydın arkadaşım,[sıze="3"]sağol canım allah razı olsun
inşşşşş rabbim herkesein sesini duysun en çok isteneni nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşş[/sıze]
yeter günaydın arkadaşım,
transferden sonra ne yapmak gerekir, tecrübeli olarak yardım edermisin.
Ne yemeli ne yapmalı,..
slm kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben bugün işe başladım ben ve bebişim iyiyiz sizlerinde iyi olmanızı diliyoruz
derincim nasıl gidiyor bebişini inşallah cumaya göreceksin
yeter canım sen nasılsın eşinin ameliyatı ne zaman? allah kolayca atlatmanızı nasip etsin allah şifa versin canım
kızlar hepinizi öpüyorum kandiliniz mübarek olsun:79::79::79::79:
herkese merhabalarr...
bütün herkesin kandili mübarek oldun bol dualı gün geçirelim inş...
Hoşçakalın arkadaşlar ben gidiyorum
Yarın görüşürüz....
Dualarınızda banada yer verin
Günaydın arkadaşlar..
Az önce aradılar benimkiler çözülmeyi başardılar... ( dondurulmuşlar ile deniyoruz. )
önce psikolog ile görüşüp st 15- 16 gibi işleme giriyorum...
Bu gece dualarınızda beni unutmayın allah hepimizin yardımcısı olsun...
Onları çooook istiyorum...
Lütfen bana tutunsunlar...
yeter günaydın arkadaşım,
transferden sonra ne yapmak gerekir, tecrübeli olarak yardım edermisin.
Ne yemeli ne yapmalı,..
canımm ohh maşallaahhh bebeişş işe de başlamamışşşşslm kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben bugün işe başladım ben ve bebişim iyiyiz sizlerinde iyi olmanızı diliyoruz
derincim nasıl gidiyor bebişini inşallah cumaya göreceksin
yeter canım sen nasılsın eşinin ameliyatı ne zaman? allah kolayca atlatmanızı nasip etsin allah şifa versin canım
kızlar hepinizi öpüyorum kandiliniz mübarek olsun:79::79::79::79:
hernnnnkesin kandili mübarek olsun..........
Kızlar hepinizin kandili kutlu olsun.Dualarımızın kabul olması dileğiyle.Bu gece semaya açılan eller boş dönmez inşallah .Hepinizi öpüyorumm
ilk önce tüm arkadaşların kandili ve sevgililer günü mübarek olsun inşallah:)
sonunda 3. tüp bebek denemesi transferim oldu arkadaşlar lütfen dualarınızı esirgemeyin bugün 7.günüm 2 tane 2.kalite durumları maşşallah iyi embriyo transfer edildi 5.gün transferi mutluyum huzurluyum :)heyecanlıyım keyfim yerinde sizleride devamlı takip ediyorum cumartesi test günüm allahım inşallah yavrularıma veya yavruma benim kavuşturur ama hayırlısıyla tabiki herzaman bunu derim rabbim hayırlısıysa nasip et diye yanlız 3 gündür sağ yumurtalığımda ara ara batmalar ve kasılmalar oluyor o biraz canımı sıkıyor inşallah hayırlısı diyorum sizlerin ve tüm uğraş verenlerin rabbim tez zamanda mutlu olmalarını ve pozitif sonuçları görmelerini nasip etsin inşallah bu mübarek günde herkezin gönlündekini hayırlı kılsın ve gerçekleştirsin sağlıkla tabiki tek dileğim ...
inşallah zambak çok teşekkürederim içim rahatladı inan allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.saolasın:)hayırlı olsunn inşallah
kavuşursun bebeklerine yada bebegineee
sakın canını sıkmasın
batmalar kasılmalar
bende hamileyim şuan aynen senin gibi oldu bendede
oturdugum yerden kalkarken bile ani batmalar oluyorduu
pozitif ol sonuçta pozitif olsun inşallahhhh
hayırlı olsunn inşallah
kavuşursun bebeklerine yada bebegineee
sakın canını sıkmasın
batmalar kasılmalar
bende hamileyim şuan aynen senin gibi oldu bendede
oturdugum yerden kalkarken bile ani batmalar oluyorduu
pozitif ol sonuçta pozitif olsun inşallahhhh
inşallah zambaksım çok teşekkürederim içim rahatladı inanki...seninde allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.saolasın:)
asla umut kesilmez durmak yok mutlaka bizimde bir nasibimiz var canım....kıslar kanamam basladığı ıcın bugun kan verdim negatif maalesef zamanı gelmemeiş demekki
aminnn yetercimm çok güzelll çokkk beğendimmm yaaa :81: :81: :81:sara_28 kullanıcısından alıntı
kızlar forumları gezerken güzel bi dua gördüm sizinle paylaşmak istedim.
ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN
evet bir kaç gün arayla birlikteyiz canımm ben konyadayım konya tıp ta prof. gidiyorum..inşallah olumlu sonuçlarla müjdeleriz birbirimizi.. takipteyimmmayy canım ben de 28 şubat 1 mart gibi adet olucam inş bikaç gün arayla başlıcaz seninle senin dr un kim benim ki cem demirel şimdiden heyecan bastı :18:
canım hayırlı olsunnn inşallah hamiş olursunnn kendine dikkat et....kızlarrrr
özür ya az az giriorum yazmamışım buraya şimdi fark ettim
ctsi transferim oldu çok şükür beklemedeyim şimdi
ilk önce tüm arkadaşların kandili ve sevgililer günü mübarek olsun inşallah:)
sonunda 3. tüp bebek denemesi transferim oldu arkadaşlar lütfen dualarınızı esirgemeyin bugün 7.günüm 2 tane 2.kalite durumları maşşallah iyi embriyo transfer edildi 5.gün transferi mutluyum huzurluyum :)heyecanlıyım keyfim yerinde sizleride devamlı takip ediyorum cumartesi test günüm allahım inşallah yavrularıma veya yavruma benim kavuşturur ama hayırlısıyla tabiki herzaman bunu derim rabbim hayırlısıysa nasip et diye yanlız 3 gündür sağ yumurtalığımda ara ara batmalar ve kasılmalar oluyor o biraz canımı sıkıyor inşallah hayırlısı diyorum sizlerin ve tüm uğraş verenlerin rabbim tez zamanda mutlu olmalarını ve pozitif sonuçları görmelerini nasip etsin inşallah bu mübarek günde herkezin gönlündekini hayırlı kılsın ve gerçekleştirsin sağlıkla tabiki tek dileğim ...
derincimm lütfen kendini olumsuz düşüncelerden arındır bebiş büyüyor ve sende kasılıyorsun bencee...bilmiom yeterim yaaa ben galiba görene dek inanmıycam:26:2 gündür belim aşırı ağrıyo tam rahmin üstü sol tarafta da huzursuz bi ağrı var:26:çok şükür kan man kalmadıııbi de benim midemde gastrit ülseer reflüü herbişiden varya midemm ne yanıyoo ne yanıyoo
Transverden sonra neler yapmalı.. Bilen yaşayan varsa lütfen paylaşsın..
Teşekkür ederim...
Yarın bana dua etmeyi unutmayın..
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Yarın akşam görüşürüz her kes kendine iyi baksın..
Bu arada acaip heyecanlıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?