Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bende iyiyim. çalışıyorum. Pazartesi sendromunu atlatmaya çalışıyorum. eşinin tedavisi nasıl gidiyor.Allah en kısa zamanda şifasını verir inşallah

sağol canım allah razı olsun
inşşşşş rabbim herkesein sesini duysun en çok isteneni nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşş

yeter günaydın arkadaşım,

transferden sonra ne yapmak gerekir, tecrübeli olarak yardım edermisin.

Ne yemeli ne yapmalı,..

canım hayılı olsun
ilk 3 gün yat vc dışında çok fazla kalkma
sonrasında yavaş yavaş evde kendini oaylaya bilirisin çok yorulmadan çok fazla ayakta kalmadan yani 2 sat ayakta kalmak yerine 10.15 dk sürelerde ayakta dur
merdiven çıkma çok fazla (10 ka mesela )ama kendinide eve kapatıp aaaaaaaa olmadımı acablara sokma rahat ol pozitif ol
bol bol su iç sıvı al ve kabız olmamaya dika et (bazı arkadaşlar ananas yemenin tutunmaya yardımcı olduğunu söylediler )inşş bebişin sımsıkı tutunsun sana

slm kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben bugün işe başladım ben ve bebişim iyiyiz sizlerinde iyi olmanızı diliyoruz
derincim nasıl gidiyor bebişini inşallah cumaya göreceksin
yeter canım sen nasılsın eşinin ameliyatı ne zaman? allah kolayca atlatmanızı nasip etsin allah şifa versin canım
kızlar hepinizi öpüyorum kandiliniz mübarek olsun:79::79::79::79:

canım bu gün akşam dr görüşeceğiz (özelden görüşeceğimiz için 17 den sonra )bakalım ne zamanderse yatacak eşim

yeter günaydın arkadaşım,

transferden sonra ne yapmak gerekir, tecrübeli olarak yardım edermisin.

Ne yemeli ne yapmalı,..

canım beniim haydi hayırlııısıııcanım transferden sonra bol bol su iç.günde 3-4 litre en az.al şişeni yanına lıkır lıkırrrsonraaa bol meyve sebze balık et yani aslında transferden sonra diye snırlamak mantıksız bu işlere giriştiğin anda sağlıklı ve düzenli beslenmeye başlamak gerek.birde şu iyi gelir bu iyi gelir rivayetleriyle önceden ymediğin şeyleri kesinlile deneme.bünyenin alışık olmadığı şeyleri özlellikle o dönemde kulanmamanı tavsiye ederim.keyifli ol.rahat ol:)çünkü sen ne kadar stres yaparsan o kadar zor olacak.vakit geçmeyecek,kafanda ki düşüncelerden huzursuz olacaksın.tavsiyem kitap,el işi vs.ne seversen stokla uğraş dur.ben etamin severim aldım bi metre yapıp duruyoom :)ve şunu unutma sen ne kadar pozitif olursan,ne kadar bunun bir deneme olduğunu kanıksayıp sonucun negatifde pozitifde çıkabileceğini kanıksarsan o kadar rahat edersin hayatımmAllah emeklerini boşa çıkarmasın hayatım.Mübarek günde dualarım seninlee:)

canımm ohh maşallaahhh bebeişş işe de başlamamışşşş canım ben cumayı bekliyorum test yaptırsam mı beklesem mi daha dorusuu konudada diilim mevzunun uzağına düştüm yaaöel genelde dinlencedeyim canımcımm

Kızlar hepinizin kandili kutlu olsun.Dualarımızın kabul olması dileğiyle.Bu gece semaya açılan eller boş dönmez inşallah .Hepinizi öpüyorumm

ilk önce tüm arkadaşların kandili ve sevgililer günü mübarek olsun inşallah:)
sonunda 3. tüp bebek denemesi transferim oldu arkadaşlar lütfen dualarınızı esirgemeyin bugün 7.günüm 2 tane 2.kalite durumları maşşallah iyi embriyo transfer edildi 5.gün transferi mutluyum huzurluyum :)heyecanlıyım keyfim yerinde sizleride devamlı takip ediyorum cumartesi test günüm allahım inşallah yavrularıma veya yavruma benim kavuşturur ama hayırlısıyla tabiki herzaman bunu derim rabbim hayırlısıysa nasip et diye yanlız 3 gündür sağ yumurtalığımda ara ara batmalar ve kasılmalar oluyor o biraz canımı sıkıyor inşallah hayırlısı diyorum sizlerin ve tüm uğraş verenlerin rabbim tez zamanda mutlu olmalarını ve pozitif sonuçları görmelerini nasip etsin inşallah bu mübarek günde herkezin gönlündekini hayırlı kılsın ve gerçekleştirsin sağlıkla tabiki tek dileğim ...

hayırlı olsunn inşallah
kavuşursun bebeklerine yada bebegineee
sakın canını sıkmasın
batmalar kasılmalar
bende hamileyim şuan aynen senin gibi oldu bendede
oturdugum yerden kalkarken bile ani batmalar oluyorduu

pozitif ol sonuçta pozitif olsun inşallahhhh

inşallah zambak çok teşekkürederim içim rahatladı inan allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.saolasın:)

inşallah zambaksım çok teşekkürederim içim rahatladı inanki...seninde allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.saolasın:)

kıslar kanamam basladığı ıcın bugun kan verdim negatif maalesef zamanı gelmemeiş demekki
asla umut kesilmez durmak yok mutlaka bizimde bir nasibimiz var canım....

aminnn yetercimm çok güzelll çokkk beğendimmm yaaa :81: :81: :81:

ayy canım ben de 28 şubat 1 mart gibi adet olucam inş bikaç gün arayla başlıcaz seninle senin dr un kim benim ki cem demirel şimdiden heyecan bastı :18:
evet bir kaç gün arayla birlikteyiz canımm ben konyadayım konya tıp ta prof. gidiyorum..inşallah olumlu sonuçlarla müjdeleriz birbirimizi.. takipteyimmm

kızlarrrr
özür ya az az giriorum yazmamışım buraya şimdi fark ettim
ctsi transferim oldu çok şükür beklemedeyim şimdi
canım hayırlı olsunnn inşallah hamiş olursunnn kendine dikkat et....

bumera inşallah bu son olur tatlımm. allah bebişine kavuştursun..sende kendine dikkat et ve mutlaka pozitif ol...

derincimm lütfen kendini olumsuz düşüncelerden arındır bebiş büyüyor ve sende kasılıyorsun bencee...
daha seni çok rahatsız edecek annesii cuma günüde onun yaşadığı evi göreceksin inşallah..
kendine dikkat et ve mutluluğunu paylaşşş

dualrımız seninle minik kuş umarım tarnsferin iyi geçmiştir...en iyi haberlerle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…