merhaba canımm...benim ilk denemem ben h.görkemliye gidiyorum ya sen ..ilk denemen nerede oldu?şuanda tedavide hangi aşamadasın ..memleketlimle burada karşılaşmam sevindirdi beni inşallah tanışırız...
slm arkadaşlar benim test günüm 19 zundaydı ama burda 10 gün test yapanları 9 .gün yapıpta sonuçları pozitif olan ark. görünce bide kaset testte de silik çizgiyi görünce dayanamayıp kan testti yaptırdım SONUÇ KOCAMAN BİR 0 0 0 0 SIFIRDI şuan koma modunda geziniyorum neden tepkisiz kaldım bilmiyorum yada öncekilerden alışkanlıkmı yaptı ne allahım yardımcımız olsun 9. gün kanda çıkmayıp 12. gün kanda değer gören arkadaşlar varmı acaba aranızda azda olsa ümitlenmeye okadar çok ihtiyacım varkibugün transfer günü dahilinde 9. günümdü.:84:
merhabalar,cnm ben m. çolakoğluna gidiyorum.ilk denememi de ekim ayında o yapmıştı.Şimdi yaza kadar bekliyorum 2.deneme öncesi.Tahlillleri falan tamamladım,önümüzdeki ay histereskopi olucam inşallah...Böyle işte.Sen neler yapıyorsun?Transfer tarihin kesileşti mi?İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder,emeklerimiz boşa çıkmaz.
slm arkadaşlar benim test günüm 19 zundaydı ama burda 10 gün test yapanları 9 .gün yapıpta sonuçları pozitif olan ark. görünce bide kaset testte de silik çizgiyi görünce dayanamayıp kan testti yaptırdım SONUÇ KOCAMAN BİR 0 0 0 0 SIFIRDI şuan koma modunda geziniyorum neden tepkisiz kaldım bilmiyorum yada öncekilerden alışkanlıkmı yaptı ne allahım yardımcımız olsun 9. gün kanda çıkmayıp 12. gün kanda değer gören arkadaşlar varmı acaba aranızda azda olsa ümitlenmeye okadar çok ihtiyacım varkibugün transfer günü dahilinde 9. günümdü.:84:
slm arkaşlar....
sık giremiyorum.... ben gayet iyiyim...
hatta sanki hiç bir şey yapılmamış gibi...
ama yinede yatıyorum .... biraz evin içinde dolaşıyorum...
ceviz, badem, ananas, kiwi, kuru kayısı,sebze yemeye çalışıyorum...
sonra yine yazarım... hoşçakalın..
iyi akşamlar yeterciğim,eşin nasıl oldu? Gittiniz mi doktora? Rabbim acil şifalar verir inşallah.
kızlarrr ben bugün dayanamayıp yaptırdım testi çok şükür hamileyimmmrabbimmm tüm isteyenlere nasipp etsinnn 222.02 çıktı transfer sonrası 10.gün
asla umut kesilmez durmak yok mutlaka bizimde bir nasibimiz var canım....
aminnn yetercimm çok güzelll çokkk beğendimmm yaaa :81: :81: :81:
evet bir kaç gün arayla birlikteyiz canımm ben konyadayım konya tıp ta prof. gidiyorum..inşallah olumlu sonuçlarla müjdeleriz birbirimizi.. takipteyimmm
canım hayırlı olsunnn inşallah hamiş olursunnn kendine dikkat et....
bumera inşallah bu son olur tatlımm. allah bebişine kavuştursun..sende kendine dikkat et ve mutlaka pozitif ol...
Doktorunla görüştün mü? Bazen geç tutunma olabiliyor.Hemen umutsuzluğa kapılma.Ne kendi canını sık ne de bebişinkini...Allah yardımcın olsun.
ben okuduklarımla yorum yapıcam ama erken yapmışsın canım testini...adet olup kandada çok sonraları çıkanı okudumm bekle bence canınıda sıkma ....her şey allahın takdiri...inşallah geç tutunmuştur bebiş
benim mart otasında felan tranfer olacak hayırlısıyla...ilk denemem onun için heyecan var içimde ve tabikide meraksizin sorun neydi canımmm..neden daha öncesinde histereskobi yapılmadı gerekliyse....
ben bi türlü anlayamıyorum bende iğneleri oldumm gittim şubatta olacaktı transferim transfer günü yurt dışına çıkacaklarmış...eee niye oldum o iğneleri yazık değilmi bana
beklemekten başka çaremiz yok... allahıma inancımız sonsuz ..
minik kuş
bebişin göbüşüne sımsıkı tutunsun inşşşş
tlvyz canım çok sevindim allahım kucaklamayı nasip etsin inşşşş
kızlar ben bu gün evimdeyim eşimin ameliyatı çarşebeye ertelendi bizde eve geldik
alllahım yar ve yardımcımız olsun inşşş[/QUOTE
Yetercim Hadi hayırlısı canım ne kadar sürücekmiş ameliyatı Allahım inşalalh sorunsuzca atlatmasını nasp etsinnnn
selam kizlar sanirim yaklasik 1 aydir giremiyorum, belki 1,5 ay.... herkesten cok özür ara ara girip okumaya calistim ama bu topigi takip etmek mümkün degil
anne ve akraba ziyaretleri derken, su an 15. haftamizdayiz, cinsiyeti henüz belli degil ama, ikimizde cok iyiyiz, su aralar tasinma isleri ile ugrasiyorum ve isimde cok yogun, haziran sonu ise ara vericegim icin elimdeki bütün isleri son süratle toparlamaya ve dedigim gibi Mart ta gerceklesicek tasinma islerimizi otrudugum yerden organize etmeye calisiyorum- lakin hicbirsey tasiyamiyorum-
bu arada et e karsi bir tiksinti eldi, hamileligimin basindan beri, bunun disinda dogum korkusu basladi birde. sanirim epidural (belden uyusturmali) sezeryan olucam...
bunun disinda uyku problemim var , görüldügü üzere sanirim türkiye de su an 03:45 ! haftaya spora basliyorum, günde 1 saat yürüyüs ve haftada 1 yüzme seklinde....
bu arada yeni gelen arkadaslara;
bende tüp bebek yöntemi ile hamile kalan biriyim , merak ettiginiz birsey olursa, yanitlamaya calisiirim....
eski arkadaslarimdan haberleri duymak istiyorum lütfen bana son bilgilerinizi yollayin
allah hepimizin yardimcisi olsun
sevgilerimle
minik kuş
kızlar ben bu gün evimdeyim eşimin ameliyatı çarşebeye ertelendi bizde eve geldik
alllahım yar ve yardımcımız olsun inşşş
minik kuş
alllahım yar ve yardımcımız olsun inşşş[/QUOTE
hayırlısı yetercim umarım eniyi şekilde ameliyat gerçekleşir ve çabucak iyileşir eşin..allahım başka sıkıntı vermesin...
cnm transferine az kalmış,sayılı gün çabuk geçer.İnan transferden sonra daha heyecanlı ve sabırsız olacaksın.Rabbim o günleri de gösterir inşallah.Eşimde sperm hareket ve morfoloji sorunu var.Ben de sorun yok sanıyorduk ilk denemede.Tahlillerde ben de pıhtılaşma sorunu çıktı.Şimdi doktorum histereskopi öneriyo,bir sıkıntı olmasın 2. denemede diye.Herşeyin hayırlısı cnm.%100 garantisi yok tüp bebebeğin.İnşallah senin bebiş fazla nazlanmadan hemencecik geliverir.
evet az kaldı ...benim de eşimin hareket sorunu var..hakkımızda hayırlısı olsun ..inşallah 2 denemen son olur senide rabbim bebeişine kavuşturur..
iyi olduna çok sevidim kendine ve minoşuna iyi bak canım benimselam kizlar sanirim yaklasik 1 aydir giremiyorum, belki 1,5 ay.... herkesten cok özür ara ara girip okumaya calistim ama bu topigi takip etmek mümkün degil
anne ve akraba ziyaretleri derken, su an 15. haftamizdayiz, cinsiyeti henüz belli degil ama, ikimizde cok iyiyiz, su aralar tasinma isleri ile ugrasiyorum ve isimde cok yogun, haziran sonu ise ara vericegim icin elimdeki bütün isleri son süratle toparlamaya ve dedigim gibi Mart ta gerceklesicek tasinma islerimizi otrudugum yerden organize etmeye calisiyorum- lakin hicbirsey tasiyamiyorum-
bu arada et e karsi bir tiksinti eldi, hamileligimin basindan beri, bunun disinda dogum korkusu basladi birde. sanirim epidural (belden uyusturmali) sezeryan olucam...
bunun disinda uyku problemim var , görüldügü üzere sanirim türkiye de su an 03:45 ! haftaya spora basliyorum, günde 1 saat yürüyüs ve haftada 1 yüzme seklinde....
bu arada yeni gelen arkadaslara;
bende tüp bebek yöntemi ile hamile kalan biriyim , merak ettiginiz birsey olursa, yanitlamaya calisiirim....
eski arkadaslarimdan haberleri duymak istiyorum lütfen bana son bilgilerinizi yollayin
allah hepimizin yardimcisi olsun
sevgilerimle
DERİNCİM YARIN İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUM GÜZEL ŞEYLER YAZACANI ÇOK İNANIYORUM KORKMAahhhhhhh minaacım yaaaaaaaaaaaaaaanerdesin sennnn ne kadar merak ettik seniiiii iyi olmanıza çok sevindiik canım:)maşallahhh 4. ayaa güle güleyee hazırlanıyosunuzz demek miniğimizleee zaman su gibi geçior.canım sana bi özet geçeyim.2. denememi yaptırdım 22 ocak opu,27 ocak transgfer oldum.transferin 6. günü 2 şubat lekelenmem başladı.7. gün 3 şubatta test yaptılar değerim 2.5 çıktı sonra 7 şubatta 11. gün 7.8 çıktıhemde bi önceki gün başlayan şakır şakır kanamama rağmen 13. gün 9 şubatta 12.5 çıktı doktorum hamilesin ama sağlıklı gidecek gibi değil derken 15. gün biredn 30 a yükselddi değerim yani geçen cuma ayın 11 inde.drum o gün arayıp haftaya cumaya kadar test yok.cuma keseyi görmeyi bekleyeceğiz dedi.tabi herşey yolundaysa yarın kontrolüm var.değerlerim yükseldimii,kese bebek varmı artık öğrenicez demiyorum öğrenmeyi deneyecez diyorum malum günlerdir yaşadığım belirsizlikten sonra kanamamsa geçen pazar başladı pzt coştu salı azz çarşamba yok oldu.o günden beri hiç bişi akıntı vs. yok.kanamada kahve olarak bitii.işte bende durum böle hayatım Aramızaa hoşgeldinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?