Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

beni duyan yokmuuuuu

cnm şimdi gördüm
ben nerdeyse 10 hafta olcam o kasık ağrılarından 3 gece acilllere taşındım
hiiiiççç endişelenme
bizimkiler tüp ya o dönemde yumurtalıklar çok uyarıldığı için 14-15. haftaya kadar bu ağrılar normalmiş
dr unda sana aynını söyler zaten

canım transfer olmadan once yapılna kadar, eşine uyguladıgın kür vs. gibi destekleyıcı şeyler varmı ?

Hayir canim vermediler... bütün tedavi bana yapildi, onun sperm sayisi azdi, dr. bana 2-3 saglikli sperm lazim dedi bunun yaninda tedaviye baslamadan önce güzel bir tatil yapin, 3 gün 5 gün ama mümkünse ortamdan ayrilin esinle basbasa... bak gör degerler nasil iyilesiyor

sahsen bizde cok ise yaradi... canim sorularinin olmasi cok dogal, yalniz ben yurtdisinda tedavi oldum, ve bende PCO sendromu vardi, ve esimmin spermleride sadece 2 saat yasiyordu... bize uygulanan tedavi aynen sana yazdigim gibi, ama size nasil bir tedavi uygularlar bilemiyorum, yalniz lütfen icinizi rahat tuttun... bence tüp bebek son derece normal bir tedavi, özellikle günümüzde... önemli olan tek sey moral ve pozitif düsünmek inan bana...

minaaaaaaaaaaaaaaaaaaunuttun biziiii

derincimmmmmmmm canim unutmadim, ama basima neler geldi, ahhhh bir bilsen hak veririsin. öncelikle tasindim, bu sürec cok zordu, cünkü tasinmadan 1 hafta önce esim ayagindan acil ameliyat oldu.... sok olduk, ben hamile o yürüyemiyor... babam geldi türkiyeden, neyse tasinma günü hersey süper ben oturuyorum millet calisiyor derken ertesi sabah kalktim hersey normal, birden regl agrisi gibi bir agri ve sanci uzandim, o ara esim yoktu evde, geldi ve hemen dr gidelim dedi, bir den bir islaklik hisettim tuvalete gittim kanamam var

ahh derincim evden hastaneye gidinceye kadar nasil agladim nasil dua ettim, ve sonuc muayene ve 4 gün hastane de kalmam gerekiyor, zorunlu yatak istirahati .... sadece tuvalete kalkmaya izinliyim...

SONUC : BEBEK ILE RAHIM ARASINA BEBEGIN PLASENTASI GIRMIS.... bebek hareket ettikce kanama yapiyor, hamileligimin sonuna kadar böyle giderse %100 sezeryan olmak durumundayim. bazen plasenta yukari cikiyormus... neden oldugu belli degil, bazi bayanlarda oluyormus... AMA SU AN COK SÜKÜR BEBGIN KONUMUDA BENIM SAGLIGIMDA IYI...

22. haftadayiz... zaman ne kadar cabuk geciyor dimi, ama inan ki sizi unutmadim... canlarim hepinizi sevgiyle selamliyorum...

merhabalar bizimde başarısız bi tüp bebek denememiz oldu 3 sene önce tekrar deniycez inş rahim filmi çektiricektik bu ay ama 11 gün gecikti adetim.belirtileri var olcak gibi ama yinede test yaptım negatif tabi.sanırım rahim filmi çektirmenin korkusundan strese girdiğimden ama bu gecikmeler insanı kötü yapıyo doktora gitmeyi düşünüyorum oda şimdi kan tahlili ister negatif görmekten de bıktım.hamile arkadaşlar ALLAH tamamına erdirsin inşallah isteyen herkesle beraber bize de kısmet eder

canım geçmiş olsun yaaaaaaaa neler yaşamışsın neyseki sonu iyi delmiş
bundan soraki has macera doğumdan olsun inşşşşşşş

canım aminnnnnnnnnnn ama önce dr gtmelisin kandan gebeliğe baktırmalısın( hcg yaptırmalısın)sonra rahim filmi çektimelisinnnnn inşşşş geçtutunmadırrr da o yüzden çıkmamıştır

minacım benim yaaaa hiç duymadım bençok üüzldümm:26: bak sen şimdi sıpaya yaaaaaktivite insanıı sıpaa:)bi rahaat dur dimi yaaahayatım cinsiyeti sölemşmiydin ben malum kafa beşyüzbin gezdiğim için22 hafta hee zaman nasıl geçiyooor yaaaaaaaaanaklen yayın hamileyimmm coşkusu sanki dün gibiydiiiiiiicanım tekrar geçmiş olsun söle sıpaya akıllı olsunüzmesin annişiiiikocaman öpüyorum canımmm
ggünaydın canlarrrrrrrrrrrr

günaydın şekeriiimmmgeçti mi grip:)

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:82:

Derin ve yeterr çok teeşekkür ederim canım iyi dilekleriniz için.

Allahım en en en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallahhhhh

canımmm tebrikler inan senin adına çok sevindim ama kendi adımada bi o kadar üzüldüm boşluktayım sanki hala:44::44::44:toparlanamıyorum

toparlanmak zorundayız arkadaşlar bende ilk tüp bebek denememde hiç transfer olmadan geri dönmüştüm 4 yumurtam döllenmişti ve transfer günü hepsinin bölünmesi durmuştu , öyle zor bir durum ki anlatılacak gibi değil ama toparlandım , toparlanmak zorundayım hayat devam ediyor ve insan ümitsiz yaşayamıyor, şimdi tek ümidim inş bir gün bebeğimin olacak olması , Allahım olmayan herkese nasip etsin ve hepimizin eşleriyle arasına muhabbet versin :)

adım başı tüp bebek merkezi bıktım usandım bunlrın para ile bizim umutlarımızı bir tuttuklarına ....

cnm bana özeldn yazmışsn ama ben sana yazamıyorum 100 mesj olması lazmmış burdn yazıyım cnm gittim ben doktora doktorum çok şaşırıyor 8+1 hücreli embriyo koyulmuş tutmama ihtimali yok gibi bişimiş rahimimdede bişi yok tahlillerde falan da sorun yokmuş ama bi yerden sonra doktorlarında yapabilceği bişi yok cnm doktorumda öle dedi burdan gerisi allaha kalmş dedi ama cnm şimdiki sorunm bbnm başka boğazımsa şişlik var neyin nesi blmm doktora gttm ultrason için gün verdiler bakalım inş kötü bişi çıkmaz cnm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ilk tüp denemem biliyorsunuzz

ve veeeee veeeeeeeeeeee sabah test yaptım 131.79 HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM

cnmm tebriklerrrrrr sennn adına çok sewindimm demmekkişi okadr düşünmemek gerekiyormuş dimii cnm şimdi dualrın bizimle olsun cnm

canımmm tebrikler inan senin adına çok sevindim ama kendi adımada bi o kadar üzüldüm boşluktayım sanki hala:44::44::44:toparlanamıyorum

cnmm bende aynı senn durumndymm elif kayaya çok sewindm ama bi yandanda içim acıdı kendime bide bitin bunlar yetmiyomi gibi boğazımdaki şişlk var korkuyorum kötü bişi çıkmşş gibii duaa edinnnnn bişi çıkmasınnnn

canım boğazında çıkan şeyler beze olmasın dönem dönem bendede çıkar da

biliyorsunuz cnm benimde hiç umudum yoktu.
dün kan vermeye gittim sonucu 3 saat sona alcaksınız dediler
neyse sonucu almaya gidiyorum ama içimdende allahım biliyorum yine olmadı sen bana bian önce toparlanmam için güç ver sabır ver die dua ettim hiç küçücük bile umudum yoktu.
ol dersen olur allahım biz aciziz elimizden bişi gelmiyo sen ol de olsun dedim
kızlar umudunuzu kaybetmeyin Allah çok büyükk
sizin için hep dua etcem
yarın tekrarlıcam sonucumu inş. iyi çıkarda hevesim kursağımda kalmaz

hiç umutsuzluğa kapılmayın dua edin zamanı gelmeden çiçek açmıyo kızlar

canım ne demek rabbim sonuna kadra sorunsuz hamişliğini yaşamayı nasip etsinnnn

kızlarrrrrrrrrrrrrr
ben tam 5 defa tüp bebEk denemeMde 3 defa yarım kaldııı iptaloldu ve 2 defada negatif aldım ne kadra zor olduğunu bilirimmmm tedavide 20 yumurtan oluyor ama ikinci gün 3 tane embiryonuz var diyorlar transfer için gidiyorsunuz ama yok tensfer iptal deniyorrrrrrrrr(rabbim düşmanıma bbile yaşamasın ) bütün hayalerinizn umutlarınız her şey bir anda elleirnizden uçup gider trnsferden sonraaaa ki bu kadar olmsun denemenin ardından acaba bu sefer oldumu acaba bebğim benimlemi diye düşünürken dr size hayır hamile değilsizniz diyor
bir anda dünya başınıza yıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrARTIK HİÇ BİR ŞEYE GÜCÜM KAMADI
ben bunalrı yaşamaktan yoruldummmmmm inşşşşşş sizler tekrarını yaşamsınız bu olmsuzluklarınnn

yetercim nasılsın canımmm

canım eşinde 5 adet mi sperm görüldü?onu tam anlayamadım.öncelikle tatlım 10 milyon sperm ve üzerine aşılama deneniyor.onun altında tüp bebek denemek daha mantıklı.artı aşılama sağlıklı çiftlerde bile ihtimali evde denemekten çokda fazla olan bişey değil.ki Tüp bebekte ise süreci çok iyi algılamak gerekiyor canım.benim iki tüp bir aşılama deneyimim oldu.gebeliği yakaladım ama düşükle sonuçlandı nasip herşey hayatımher tüp bebek tedavisi bir deneme.kesin olacak,kesin olamayacak diye bir şey yok.adı üstünde deneme...psikoloji çok önemli fakat vücudu stabil tutabilmek pek kolay değilo yüzden çok kişiyle paylaşma çevrenden baskı oluşmasın üstündetedavi aşamaları ise genelde regli 2. günü hormon iğneleri ile başlanıyor amaç yumurtaları çoğaltmak.sonra yumurtalar 30 dklık bir operasyonla toplanıyor.sen baygın oluyorsun uyandığında kasık ağrısı olabiliyor hafif regli ağrısı gibi.sonrasında eşinden alınan sperm ile birleştirilip embriyo aşamasına gelmesi bekleniyor.ve embriyonun 10 dklık minik bi operasyon ile transferi var son aşamada.acısız anestezisiz muayene kadar olan bişey.sen bi doktorunla görüüşşşşşş biz burdayız aklına gelen herşeyiiiiii sorabilirsinn.Bu yolda ne çok insan olduğunu göreceksin yanlız değilsin.bu bir eksiklikde değilllllllllll

öncelikle çok teşekkür ederim cnıam, evet eşimde 5 adet sperm görüldü.. kürleir uyguluyom ınş. o arada biraz daha artar daha ıyı olur. sizleirn tecrubelerınız okadar ıyı oluyokii anlatamam

elifcim sen hangi merkezde tüp bebek yaptırdın? sizdeki sorun neydi?

yetercim nasılsın canımmm

hiç bilmiyorum canım yaaaaaaa :26::26:bu aralar yine geldier bana hayatımda her şey üst üste üstüme üstüme geliyorrrrrrrrrrrr atık ne doğru ne yanlış bilmiyorummmmmmm:26::26: sanki artık her şey bitmiş hayatımın son evresinde gibi hisediyorum kendimiiiii
sanki hayat dair her şeyi elimden kaçırmışım gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sanırım pek iyi değilimmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…