gecmis olsun yeeetercim kendine iyi bak bol bol c vitamini ye ok
nasılsınız kızlarrrrrrrrrr
ben yine çok grip oldummmmmmmmmmmmm boğazım şiştiiiiiii
her yerim dökülüyorrrr neredeyse 1 ay oldu ama geçmedi bir türlü
geçmiş olsun cnm
ben 10 tane iğne yemeden geçmez hiçbi hastalığım
dr iğne vermese bile iğne verin die söylerim ozman hemen geçiyo
bu arada progestan iğnelerim 2 tane kaldı
test günümede 2 gün kaldı:84::84::84:
bişey sorcam kızlar ya ben gece jeli sürdükten sona sabah uyandığımda çok az pembe puturlar geliyo
bu normalmi acaba
bi kaç gündür böyle bu
nursiinnn canımm orda mısınnn?????[/
Bana yazmışssın gormedım canım ben sizlere bakıyorum arada okuyup çıkıyorum
nursiinnn canımm orda mısınnn?????[/
Bana yazmışssın gormedım canım ben sizlere bakıyorum arada okuyup çıkıyorum
canım benimmm nasılsın öncelikleebenim durumları okumuşsundur belkim senin durumunun ne olduğunu merak ettim canım benimm:26:özelliklebenim başıma gelenlerden sonra seninde mi acaba benim gibi olduda dikkatsiz davrandılar kürtaja gitti diye düşündüm.kafam dumalıydı anlamadım o dönem.neler oldu nasıl oldun şimdi ne durumdasın canımm
canım benimmm nasılsın öncelikleebenim durumları okumuşsundur belkim senin durumunun ne olduğunu merak ettim canım benimm:26:özelliklebenim başıma gelenlerden sonra seninde mi acaba benim gibi olduda dikkatsiz davrandılar kürtaja gitti diye düşündüm.kafam dumalıydı anlamadım o dönem.neler oldu nasıl oldun şimdi ne durumdasın canımm
Ben hiç iyi değilim öylesine yaşıyorum senin durumları okudumhep uzuldum ama yıne de şükret canım benım başıma gelenler pişmiş tavuğa gelmemiştir bebeğim gitti malesef zor bı karardı ama gıttı işte yazacak bişey bulamıyorum çok çok uzgunum yaşamak bana acı verıyo artık
crinone kullanan varmı bu jel nekadar kullanılıyor kutum bitti almadım doktora randavüm 3 gün var ve 6 haftalığım şuan
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ilk tüp denemem biliyorsunuzz
ve veeeee veeeeeeeeeeee sabah test yaptım 131.79 HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
canım tebriklerde senin kaçıncı günüm sanırım benimle aynıydın geçen bir topikte öyle görmüştüm benim bugün 8. günüm beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?