Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

nasılsınız kızlarrrrrrrrrr
ben yine çok grip oldummmmmmmmmmmmm boğazım şiştiiiiiii
her yerim dökülüyorrrr neredeyse 1 ay oldu ama geçmedi bir türlü

geçmiş olsun cnm
ben 10 tane iğne yemeden geçmez hiçbi hastalığım
dr iğne vermese bile iğne verin die söylerim ozman hemen geçiyo
bu arada progestan iğnelerim 2 tane kaldı

test günümede 2 gün kaldı:84::84::84:

RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜNNNNNN inşşşşşşşşşş 2 gün sonraaaaaaaaaaaaaaaa haberleri verr

bişey sorcam kızlar ya ben gece jeli sürdükten sona sabah uyandığımda çok az pembe puturlar geliyo
bu normalmi acaba
bi kaç gündür böyle bu

bişey sorcam kızlar ya ben gece jeli sürdükten sona sabah uyandığımda çok az pembe puturlar geliyo
bu normalmi acaba
bi kaç gündür böyle bu

canım o jelin kalınıtıları korkacak bir şey yok

kızlar merhaba uzun bir araan sonra. tüp bebk tedavisi için perşembe gün randevu aldım. görüşmeye gidicez Allahın izniyle başlıycaz. aslında daha önce başlayacaktık ama kısmet. şimdi çok merak ediyorumaşamalar nasıl olacak hemen ilaç vereceklermi. konu hakkında beni biraz aydınlatırmısınız? ayrıca izmirde oturan arkadaşlar ve irembeye giden varmı?

herkeslere günaydınnnn
güzel bir hafta olur umarımmmm
hamiş pozitif haberliyle dolu

crinone kullanan varmı bu jel nekadar kullanılıyor kutum bitti almadım doktora randavüm 3 gün var ve 6 haftalığım şuan

canım ben senin neler yaşadığını biliyorum birazcık
ne kadar zor olduğunu ne kadar sıkıntılar yaşadığını şu anda pskolojinin ne durumda olduğunu tahimi ediyorummm:26::26:
hani diyorsun yaaa yaşamak bana acı veriyor diyeeee canım senin sınavında bu hepimizn sınavlarımız var yaaa seninkide biraz daha ağır zor
inşş geçecek hiç umadığın bir anda rabbim acılarıyın karşılığı olarak bebeğini göndersinnnnn
allahım en sevdikleimizle sınamsın diyorum yaaaaa işte bundan bunlardan bahsediyorummm
rabbim yardımcın olsun çıkış yolu göstersin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

crinone kullanan varmı bu jel nekadar kullanılıyor kutum bitti almadım doktora randavüm 3 gün var ve 6 haftalığım şuan

canım bu kişiden kişiye değişir dr sor mutlaka ama benim dr özelikle ilk 4 ay mutlaka kulanılması gerek demişti

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ilk tüp denemem biliyorsunuzz

ve veeeee veeeeeeeeeeee sabah test yaptım 131.79 HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ilk tüp denemem biliyorsunuzz

ve veeeee veeeeeeeeeeee sabah test yaptım 131.79 HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM

canım tebriklerde senin kaçıncı günüm sanırım benimle aynıydın geçen bir topikte öyle görmüştüm benim bugün 8. günüm beklemedeyim

canım tebriklerde senin kaçıncı günüm sanırım benimle aynıydın geçen bir topikte öyle görmüştüm benim bugün 8. günüm beklemedeyim

teşekkür ederim cnm
benim 8. gün bugun
adet tarihim yarın aslında ama ben adet olcak gibi ağrılarım olunca dedim yaptırıyım çıksın aradan nasılsa doktor olsanda olmasanda yaptır demişti testi.
hiç umudum yoktu çünkü adet belirtileri var bel ağrısı karın ağrısı
yaptırdım tek başıma aldım sonucu inanamadım
hala bile bi tuhafım

arkadaşlar!!! napcagımı bılemıyorum yaaa.. nereye ne yazcagımı bılemıyorum. 4 gun once tüp bebek ıhtımalımızın oldugunu ogrendık şok olduk. hala daha atlatamadık .. nasıl olcak napcaz? aşılamamı yoksa baska bısyemı ? bende sorun yok eşimde 5 nadir motil sperm hucresi gorulmuş... kaç gundur ne oturdugumuzdan ne kalktıgımızdna bısey anllıyoruz?kimseye bişey demedık diyemedik......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…