hiç bilmiyorum canım yaaaaaaa :26::26:bu aralar yine geldier banahayatımda her şey üst üste üstüme üstüme geliyorrrrrrrrrrrr atık ne doğru ne yanlış bilmiyorummmmmmm:26::26: sanki artık her şey bitmiş hayatımın son evresinde gibi hisediyorum kendimiiiii
sanki hayat dair her şeyi elimden kaçırmışım gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sanırım pek iyi değilimmmmmmmm
hiç bilmiyorum canım yaaaaaaa :26::26:bu aralar yine geldier banahayatımda her şey üst üste üstüme üstüme geliyorrrrrrrrrrrr atık ne doğru ne yanlış bilmiyorummmmmmm:26::26: sanki artık her şey bitmiş hayatımın son evresinde gibi hisediyorum kendimiiiii
sanki hayat dair her şeyi elimden kaçırmışım gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sanırım pek iyi değilimmmmmmmm
dün akşama kadar ben de kötüydüm yeter nedense arada bi oluyo bana da ama dün akşam toparladım kendimi hoopppppppp noluyo sana dedim kendimee bence sen de öle yap canım geçer bunlar merak etme sen neler atlattın biliyoruz bu bişey mi bee canım sende dimi ama hadiii topla kendiiii gül bakıyım gül kız gülllll
Cok uzuldum yazdıklarına hep yazdıgın yazılardan yasadıklarına karsı guclu durusundan pozıtıf bırı olarak tanıdım ben senı cogu zaman yazdıklarından guc aldım.Tamam yasadıkların kolay degıl ama esın ıcın kendın ıcın guclu olmak zorundasın.Emın ol hayatta daha kotu seylerle sınanan ınsanlar var.Herseyde bı hayır vardır de ve bol bol dua et ve bıdaha boyle yazılar yazma sana hıc yakısmıyor
kızlar haklısınız aslında böyle şeyler düşünmemeliyim yazmamlıyımda aslında ben bayağı güçlüyüm (tabi kendimi kandırmıyorsam ) ama benim sorunum sadec bebk olayı değil eşimin rahatsılığıyla beraber hayatımıza bir sürü şey değişti zaten zor olan hayatımızız iycene zorlaştıııı (madi ve manevi) birde benim eşimin ailesyle sorunlarımız vardı konuşmuyorduk şimdi onlar bu olayı fırsat bilip hayatımıza daldırlar ve hiçbir şey değişmedenn (bize hiç destek olmadılar hep köstek olular )onlarla beraber sorunlarımız artı
ben eşimin sağlığını düşündüğüm için susmak zorun kalıyorummm buda bana çok koyuyorrr
işte hepside üst üste gelince banada geliyorlarbazan
allah sabır versin yeter eşin için en azından şimdilik idare ediver canım sıkılınca yaz bize biz ne için varızz
Nursinim bizim yaşadıklarımıza benzer durumları görünce negatif kötünün iyisi dedim ilk başta:2:haftalarca süren belirsizlik...8 ocak reglimde başlayan serüvenim ancak 20 martta sona erdi...tam 3 ayımı aldı götürdü.ve tabi umutlarım,hayallerim,fiziki ve ruhi acılar cabası.Ama geçti ve en azından kötünün iyisi olarak iğneyle sona erdi...şimdiyse daha iyiyim canım.hayat bu götürüyor bir şeyleri getiriyor bir şeyleri....Etrafımda ki mucizelere tanıklık etmek bile iyi geliyor bana...zamanla daha da iyi olucaz emin ol.geçecek...Ta ki en hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza aldığımızda minnoşları o zaaman değdi sana diyecezz koklaya koklaya.nolur bırakma kendini.yaşa acını gömme direk ama kaybolupda gitme acıların koyuluğunda.uzat elini ver elini tutalım...sende tut ellerimizden.suyu geçene kadar değil bizim dostluğumuz...en zor zamanların en uzun en acılı yolların dostuyuz biz unutma.Nursinim inan bana daha güzel günler çok yakında
Çok haklısınız kızlar ama bu yazdıklarınızı bırde uygulayabılsek herşey ust uste gelıyor sıkıntılar çok zoruma gıdıyor artık Dua etmekten başka bişey gelmıyor şuan elimden Allah yardımcımız olsun
delii kız seni yaaaaaamaşallahhh sağlıklaaaaa hayırlısıyla tamamına erdirsin canııımmmmmmmmmmmmm
canım eşinde 5 adet mi sperm görüldü?onu tam anlayamadım.öncelikle tatlım 10 milyon sperm ve üzerine aşılama deneniyor.onun altında tüp bebek denemek daha mantıklı.artı aşılama sağlıklı çiftlerde bile ihtimali evde denemekten çokda fazla olan bişey değil.ki Tüp bebekte ise süreci çok iyi algılamak gerekiyor canım.benim iki tüp bir aşılama deneyimim oldu.gebeliği yakaladım ama düşükle sonuçlandı nasip herşey hayatımher tüp bebek tedavisi bir deneme.kesin olacak,kesin olamayacak diye bir şey yok.adı üstünde deneme...psikoloji çok önemli fakat vücudu stabil tutabilmek pek kolay değil o yüzden çok kişiyle paylaşma çevrenden baskı oluşmasın üstünde tedavi aşamaları ise genelde regli 2. günü hormon iğneleri ile başlanıyor amaç yumurtaları çoğaltmak.sonra yumurtalar 30 dklık bir operasyonla toplanıyor.sen baygın oluyorsun uyandığında kasık ağrısı olabiliyor hafif regli ağrısı gibi.sonrasında eşinden alınan sperm ile birleştirilip embriyo aşamasına gelmesi bekleniyor.ve embriyonun 10 dklık minik bi operasyon ile transferi var son aşamada.acısız anestezisiz muayene kadar olan bişey.sen bi doktorunla görüüşşşşşş biz burdayız aklına gelen herşeyiiiiii sorabilirsinn.Bu yolda ne çok insan olduğunu göreceksin yanlız değilsin.bu bir eksiklikde değilllllllllll
minaaaaaaaaaaaaaaaaaaunuttun biziiii
canımm yukarda anlattımmm okusen bii özelliklee soracağın bişi var mı tatlışım öle yardım edeyim sana
Çok haklısınız kızlar ama bu yazdıklarınızı bırde uygulayabılsek herşey ust uste gelıyor sıkıntılar çok zoruma gıdıyor artık Dua etmekten başka bişey gelmıyor şuan elimden Allah yardımcımız olsun
kızlar haklısınız aslında böyle şeyler düşünmemeliyim yazmamlıyımda aslında ben bayağı güçlüyüm (tabi kendimi kandırmıyorsam ) ama benim sorunum sadec bebk olayı değil eşimin rahatsılığıyla beraber hayatımıza bir sürü şey değişti zaten zor olan hayatımızız iycene zorlaştıııı (madi ve manevi) birde benim eşimin ailesyle sorunlarımız vardı konuşmuyorduk şimdi onlar bu olayı fırsat bilip hayatımıza daldırlar ve hiçbir şey değişmedenn (bize hiç destek olmadılar hep köstek olular )onlarla beraber sorunlarımız artı
ben eşimin sağlığını düşündüğüm için susmak zorun kalıyorummm buda bana çok koyuyorrr
elifcim sen hangi merkezde tüp bebek yaptırdın? sizdeki sorun neydi?
canım aminnnnnnnnnnn ama önce dr gtmelisin kandan gebeliğe baktırmalısın( hcg yaptırmalısın)sonra rahim filmi çektimelisinnnnn inşşşş geçtutunmadırrr da o yüzden çıkmamıştır
Canım ya cok haklısın hepsı sabır ısteyen seyler sık dişini demek zor ama sabrın sonu selamettır sen degılmıydın Allah bızı sevdıklerımızle sınamasın dıyen bıze soyledıklerını kendın unutuyorsun ne zaman canın sıkılırsa yaz.Ben cok sık yazmıyorum ama hep takıp edıyorum.
canım boğazında çıkan şeyler beze olmasın dönem dönem bendede çıkar da
biliyorsunuz cnm benimde hiç umudum yoktu.
dün kan vermeye gittim sonucu 3 saat sona alcaksınız dediler
neyse sonucu almaya gidiyorum ama içimdende allahım biliyorum yine olmadı sen bana bian önce toparlanmam için güç ver sabır ver die dua ettim hiç küçücük bile umudum yoktu.
ol dersen olur allahım biz aciziz elimizden bişi gelmiyo sen ol de olsun dedim
kızlar umudunuzu kaybetmeyin Allah çok büyükk
sizin için hep dua etcem
yarın tekrarlıcam sonucumu inş. iyi çıkarda hevesim kursağımda kalmaz
hiç umutsuzluğa kapılmayın dua edin zamanı gelmeden çiçek açmıyo kızlar
canım sebepsiz kısırlık
İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİ serdar bey tüp bebek doktorum
bezede değil cnm sanırım yha beze olsa ellediğmde elime gelir ama bu şiş yani bakalım ne çıkack haftaya buqn belli olack
haklısın cnm herşşeyn vakti zamanı var
cnm bnm çok haklısın yaşadıkların ların kolay şeyler diil zaman zamn hepimz öyle yeter artık diyorz ama bu hayyatta herey sınav bu dnyada kaybedersk belki öbr dünyada kazaıcz sabır cnm
aa cnm bnm ilk doktorumdu mozamn medical parktaydı doktordn çok memnundm ama hastaneden pek deildim 2. içinde serdar beyi düşünmüşftüm ama çok hastane değiştirince soru işaretleri oluştu bende celalettin beye gittim bu sefer sonuç ne oldu 2side negatif zaman zaman bide şu zamanı biz bilsekte ozamn başlasak tedavimize:):)
canım sebepsiz kısırlık
İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİ serdar bey tüp bebek doktorum
Meraba yeeetercım herdefasında yazıyorum ama gormuyosun galıbaaaa
Yenı gelen arkadaslar hosgeldınızzz umarım hersey gonlunuzce olurrr:79::79:
Meraba yeeetercım herdefasında yazıyorum ama gormuyosun galıbaaaa
Yenı gelen arkadaslar hosgeldınızzz umarım hersey gonlunuzce olurrr:79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?