Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

dün akşama kadar ben de kötüydüm yeter nedense arada bi oluyo bana da ama dün akşam toparladım kendimi hoopppppppp noluyo sana dedim kendimee bence sen de öle yap canım geçer bunlar merak etme sen neler atlattın biliyoruz bu bişey mi bee canım sende dimi ama hadiii topla kendiiii gül bakıyım gül kız gülllll

Cok uzuldum yazdıklarına hep yazdıgın yazılardan yasadıklarına karsı guclu durusundan pozıtıf bırı olarak tanıdım ben senı cogu zaman yazdıklarından guc aldım.Tamam yasadıkların kolay degıl ama esın ıcın kendın ıcın guclu olmak zorundasın.Emın ol hayatta daha kotu seylerle sınanan ınsanlar var.Herseyde bı hayır vardır de ve bol bol dua et ve bıdaha boyle yazılar yazma sana hıc yakısmıyor

kızlar haklısınız aslında böyle şeyler düşünmemeliyim yazmamlıyımda aslında ben bayağı güçlüyüm (tabi kendimi kandırmıyorsam ) ama benim sorunum sadec bebk olayı değil eşimin rahatsılığıyla beraber hayatımıza bir sürü şey değişti zaten zor olan hayatımızız iycene zorlaştıııı (madi ve manevi) birde benim eşimin ailesyle sorunlarımız vardı konuşmuyorduk şimdi onlar bu olayı fırsat bilip hayatımıza daldırlar ve hiçbir şey değişmedenn (bize hiç destek olmadılar hep köstek olular )onlarla beraber sorunlarımız artı
ben eşimin sağlığını düşündüğüm için susmak zorun kalıyorummm buda bana çok koyuyorrr
işte hepside üst üste gelince banada geliyorlar bazan

allah sabır versin yeter eşin için en azından şimdilik idare ediver canım sıkılınca yaz bize biz ne için varızz

canım aminnnnnnnnnnn ama önce dr gtmelisin kandan gebeliğe baktırmalısın( hcg yaptırmalısın)sonra rahim filmi çektimelisinnnnn inşşşş geçtutunmadırrr da o yüzden çıkmamıştır [/QUOTE]

nerdee canım hiç sanmam.yazdıklarınızı okudum üzüldüm çok geçmiş olsun seni okadar iyi anlıyorum ki benim eşimde rahatsız hayatımız hastanelerde geçiyo ameliyatlar ilçlar.düşününce iyi giden ne varki diyorum ama napalım Allah beterinden korusun.ben zaten kendimden çok eşimin baba olduğunu görmek istiyorum.inşallah olur

Canım ya cok haklısın hepsı sabır ısteyen seyler sık dişini demek zor ama sabrın sonu selamettır sen degılmıydın Allah bızı sevdıklerımızle sınamasın dıyen bıze soyledıklerını kendın unutuyorsun ne zaman canın sıkılırsa yaz.Ben cok sık yazmıyorum ama hep takıp edıyorum.

canım aminnnnnnnnnnn ama önce dr gtmelisin kandan gebeliğe baktırmalısın( hcg yaptırmalısın)sonra rahim filmi çektimelisinnnnn inşşşş geçtutunmadırrr da o yüzden çıkmamıştır

nerdee canım hiç sanmam.yazdıklarınızı okudum üzüldüm çok geçmiş olsun seni okadar iyi anlıyorum ki benim eşimde rahatsız hayatımız hastanelerde geçiyo ameliyatlar ilçlar.düşününce iyi giden ne varki diyorum ama napalım Allah beterinden korusun.ben zaten kendimden çok eşimin baba olduğunu görmek istiyorum.inşallah olur[/QUOTE]

kızlar sağolun biliyrum beni dinleyeceğinzi
aslındaa hayatın gerçeği sınavımızbunalr ama arasıra boğuluyoruz bu sıkıntılardan ama geçecekkkk allahın izni ile hepside geçecek

canım boğazında çıkan şeyler beze olmasın dönem dönem bendede çıkar da

bezede değil cnm sanırım yha beze olsa ellediğmde elime gelir ama bu şiş yani bakalım ne çıkack haftaya buqn belli olack

haklısın cnm herşşeyn vakti zamanı var

cnm bnm çok haklısın yaşadıkların ların kolay şeyler diil zaman zamn hepimz öyle yeter artık diyorz ama bu hayyatta herey sınav bu dnyada kaybedersk belki öbr dünyada kazaıcz sabır cnm

canım sebepsiz kısırlık
İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİ serdar bey tüp bebek doktorum

aa cnm bnm ilk doktorumdu mozamn medical parktaydı doktordn çok memnundm ama hastaneden pek deildim 2. içinde serdar beyi düşünmüşftüm ama çok hastane değiştirince soru işaretleri oluştu bende celalettin beye gittim bu sefer sonuç ne oldu 2side negatif zaman zaman bide şu zamanı biz bilsekte ozamn başlasak tedavimize:):)

günaydınnnnnnnnnnnnn hanımlarrrrrrrrrrr

zor günler geçiriyorum ama allahın izni ile geçecek inşşşş
arasıra doluyoruz taşyoruz ama rabbim kolaylığını verir inşşş

arkadaşlar merhaba.bende bu ay tüp bebek aşamasına geçiyorum.buraya sıksık gelicem insallah.adanada ankara tüp bebek merkezinde tedavi gören var mı?hamile arkadasları çok çok tebrik ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin insallah

arkadaşlar merhaba.bende bu ay tüp bebek aşamasına geçiyorum.buraya sıksık gelicem insallah.adanada ankara tüp bebek merkezinde tedavi gören var mı?hamile arkadasları çok çok tebrik ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Meraba yeeetercım herdefasında yazıyorum ama gormuyosun galıbaaaa
Yenı gelen arkadaslar hosgeldınızzz umarım hersey gonlunuzce olurrr:79::79:

Meraba yeeetercım herdefasında yazıyorum ama gormuyosun galıbaaaa
Yenı gelen arkadaslar hosgeldınızzz umarım hersey gonlunuzce olurrr:79::79:

canımmmmmmmm gözümden kaçmıştırrrrrr nasılsın canımmmmmmmmmmm:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…