arkadaşlar!!! napcagımı bılemıyorum yaaa.. nereye ne yazcagımı bılemıyorum. 4 gun once tüp bebek ıhtımalımızın oldugunu ogrendık şok olduk. hala daha atlatamadık .. nasıl olcak napcaz? aşılamamı yoksa baska bısyemı ? bende sorun yok eşimde 5 nadir motil sperm hucresi gorulmuş... kaç gundur ne oturdugumuzdan ne kalktıgımızdna bısey anllıyoruz?kimseye bişey demedık diyemedik......
arkadaşlar!!! napcagımı bılemıyorum yaaa.. nereye ne yazcagımı bılemıyorum. 4 gun once tüp bebek ıhtımalımızın oldugunu ogrendık şok olduk. hala daha atlatamadık .. nasıl olcak napcaz? aşılamamı yoksa baska bısyemı ? bende sorun yok eşimde 5 nadir motil sperm hucresi gorulmuş... kaç gundur ne oturdugumuzdan ne kalktıgımızdna bısey anllıyoruz?kimseye bişey demedık diyemedik......
bu arada hamilemisin?
Canim bu arada normal yolla cocuk sahibi olamadin diye, kendinizi doganin dengesii boymus gibi hissetme, bence cok dogal, düsün ki esin grip oldu ve ilac kullanmasi lazim, sonra hersey yine eskisi gibi olucak... kendinizi kötü hissetmeyin, bebek sahibi olmanin en önemli yani pozitif düsünmek ve cok fazla üzülmemek, biz ilk defa tüp bebek denedik, ve ilk denememizde tuttu.. allahima binlerce sükür su an 22 haftalik hamileyim, BU ARADA SENDE SORUN OLMADIGINI OKUDUM, belki tedavi süreciniz daha kisa ve daha masrafsiz olur, bu nedenle icinizi rahat tuttun, ve hep pozitif düsünün... sonucta ama dogal ama tedavi ile, o minik bebisi icinde hissedip saglikla kucagina almak önemli olan
Berlin den sevgilerle
canım çok sevındım sneın adına yaa. Rabbım hayırlı saglık bı skeılde eline almayı nasıp etsin. Verdiğin örnek ile gerçekten moral buldum. Çok sagol. Hatta akşam eve gittiğimde sneın yazdıklaırnı eşimede okutturcam :) sen tedavıyı nerde oldun? tr demi?
canim esinden ilk önce sperm örnegi alinip incelicek tedavi sirasinda, belki bir kac kez almalari gerekebilir, iyi sonuc alinana kadar alip donduruyorlar, senden yumurta almazlar diye tahmin ediyorum, sende sorun yoksa, ama tamda bilemicem, esin spermi normal mastürbasyon seklinde kaba kendi verip teslim ediyor, tabii sperm vermenden önce 3 gün sanirim cinsel iliskiye girmemiz gerekiyor, ama dedigim gibi bunlari dr unuz size anlatir, panik yapma
nerde oldugunu bilmiyorum yalniz türkiye den arkadaslar sana merkezler hakkinda iyi bilgi verirler, cünkü burada neredeyse türkiye nin heryerinden sevimli bayanlar ve fikirleri var... ama almanya daysan sana Berlin den merkez önerebilirim....
Selam arkadaşlar bende 2 negatif aşılama sonrası tüp bebeğe geçenlerdenim doktorum bundan sonra tekrar aşılama yapmayalım dediler bende pko var eşte ileri hızlıda sorunu var benide aranıza alırmısınız tüp yolunda ne yapıcam hiç bilmiyorum
BENCEDE KORKMAYINNNNN
bende dedim ki bu ne ! Benim başıma gelmeyecekti güya
ama geldi işte rabbime şükür ki bende meleğimleyim
MEMORİAL i de öneririm ben
hiç bişi olmasa da ön görüşmeye gidin derim
maşallah cnaım darısı benim başıma ınş. memorialde fiatlar nasıl bilginiz varmı?
inşallah ilk denemende tutar stres yapma gerçekten moral çok çok önemliymiş bu süreçte
sakin ve pozitif olmaya çalış lütfen
inşallah güzel sonuç alırsın
1900 euro tedavi + ilaçlar şekerim
ilaçlar da 2000 TL tutuo
bi 500 TL fln da testlere gidio
5 bin 6 bin TL tutar cnm
Canim bu arada normal yolla cocuk sahibi olamadin diye, kendinizi doganin dengesii boymus gibi hissetme, bence cok dogal, düsün ki esin grip oldu ve ilac kullanmasi lazim, sonra hersey yine eskisi gibi olucak... kendinizi kötü hissetmeyin, bebek sahibi olmanin en önemli yani pozitif düsünmek ve cok fazla üzülmemek, biz ilk defa tüp bebek denedik, ve ilk denememizde tuttu.. allahima binlerce sükür su an 22 haftalik hamileyim, BU ARADA SENDE SORUN OLMADIGINI OKUDUM, belki tedavi süreciniz daha kisa ve daha masrafsiz olur, bu nedenle icinizi rahat tuttun, ve hep pozitif düsünün... sonucta ama dogal ama tedavi ile, o minik bebisi icinde hissedip saglikla kucagina almak önemli olan
Berlin den sevgilerle
bu ay aşılama sorası ilk ayımdı adetime daha var ve kistim oluşmuş gene artık bilmiyorum stres oluyorum ister istemez ben beylikdüzü medicana aysun ve selmanla yaptırıcam galiba tüpü aşılamalarım orada oldu
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ilk tüp denemem biliyorsunuzz
ve veeeee veeeeeeeeeeee sabah test yaptım 131.79 HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?