Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Canim merhaba, öncelikle aramiza hosgeldin, hos ben cok uzun zamandir giremedim aama, gecerli sebeplerim vardi

bende gecen agustosta ögrendigimde sok olmustum, ne esim ne ben dogal yolla cocuk sahibi olamiyoruz, tüp bebegi denedik, önce iyi bir merkez hakkinda karar veriyoruz, randevu aliniyor, ilk görüsme dr size herseyi anlatiyor ve tahliller yapiliyor, hem sana hem esine, baya kapsamli, sonra 2. randevuda sonuclar konusuluyor ne kadar sürecegi vs... ve sana hormon ignesi belki tablet ilacda yazilabilir, bu igneyi evde kendin yapiyorsun, korkma acayip kolay... sonra SIK SIK kontrole gidiyorsun, dr. tamamdir dedi zaman kücük bir narkoz ile yumurta toplama islemi yapiliyor, ortalama 30 dk baslamasi ve ayilman, hicbirsey anlamiyorsun... daha sonra ayni gün esinden sperm aliniyor, ve dölleniyor, 3-4 gün sonra sana transfer ediliyor, bu narkozsuz sandalye muayenesinde gerceklesiyor, hicbirsey duymuyorsun, sonra 2 hafta bekleme süresi var, ve gebelik testi

inş.dediğin kadar kolay olur. ve guzle sonuclar alınır. eşimden sperm alınırken dondurulmuş olarkamı alınacak yoksa amelıyatlamı alınır. aslında hıc yok degıl sanıırm ama nadiren diyo. şuan kürler ebaşladım. inş. buzmanda gelişir coğalır az cok. ve yaşım 28 eşimin 33 bu durumda tüp bebegın tutma ıhtımaalı nasıl acaba? ınş. hepımız yavrulaırmız ahayrılı sekılde kavusuruz.

Canim bu arada normal yolla cocuk sahibi olamadin diye, kendinizi doganin dengesii boymus gibi hissetme, bence cok dogal, düsün ki esin grip oldu ve ilac kullanmasi lazim, sonra hersey yine eskisi gibi olucak... kendinizi kötü hissetmeyin, bebek sahibi olmanin en önemli yani pozitif düsünmek ve cok fazla üzülmemek, biz ilk defa tüp bebek denedik, ve ilk denememizde tuttu.. allahima binlerce sükür su an 22 haftalik hamileyim, BU ARADA SENDE SORUN OLMADIGINI OKUDUM, belki tedavi süreciniz daha kisa ve daha masrafsiz olur, bu nedenle icinizi rahat tuttun, ve hep pozitif düsünün... sonucta ama dogal ama tedavi ile, o minik bebisi icinde hissedip saglikla kucagina almak önemli olan

Berlin den sevgilerle

Selam arkadaşlar bende 2 negatif aşılama sonrası tüp bebeğe geçenlerdenim doktorum bundan sonra tekrar aşılama yapmayalım dediler bende pko var eşte ileri hızlıda sorunu var benide aranıza alırmısınız tüp yolunda ne yapıcam hiç bilmiyorum

bu arada hamilemisin?

canim esinden ilk önce sperm örnegi alinip incelicek tedavi sirasinda, belki bir kac kez almalari gerekebilir, iyi sonuc alinana kadar alip donduruyorlar, senden yumurta almazlar diye tahmin ediyorum, sende sorun yoksa, ama tamda bilemicem, esin spermi normal mastürbasyon seklinde kaba kendi verip teslim ediyor, tabii sperm vermenden önce 3 gün sanirim cinsel iliskiye girmemiz gerekiyor, ama dedigim gibi bunlari dr unuz size anlatir, panik yapma

nerde oldugunu bilmiyorum yalniz türkiye den arkadaslar sana merkezler hakkinda iyi bilgi verirler, cünkü burada neredeyse türkiye nin heryerinden sevimli bayanlar ve fikirleri var... ama almanya daysan sana Berlin den merkez önerebilirim....

canım çok sevındım sneın adına yaa. Rabbım hayırlı saglık bı skeılde eline almayı nasıp etsin. Verdiğin örnek ile gerçekten moral buldum. Çok sagol. Hatta akşam eve gittiğimde sneın yazdıklaırnı eşimede okutturcam :) sen tedavıyı nerde oldun? tr demi?

BENCEDE KORKMAYINNNNN
bende dedim ki bu ne ! Benim başıma gelmeyecekti güya
ama geldi işte rabbime şükür ki bende meleğimleyim
MEMORİAL i de öneririm ben
hiç bişi olmasa da ön görüşmeye gidin derim

ben istanbuldayım canım.sanırım memorial gibi düşünüyom tedaviyi. benım yumurtalarım normal oldugu halde benden yumurta toplamıyolarmı? aşılama nasıl bişey? tüp sanki daha kesin gibi geliyo bana ama farklarını yada benım neye uygunlugumu bılımıyom. kusura bakma belkı bunla rdoktora sorulacak seyler ama napim(

inşallah ilk denemende tutar stres yapma gerçekten moral çok çok önemliymiş bu süreçte
sakin ve pozitif olmaya çalış lütfen
İnşallah güzel sonuç alırsın

maşallah cnaım darısı benim başıma ınş. memorialde fiatlar nasıl bilginiz varmı?

inşallah ilk denemende tutar stres yapma gerçekten moral çok çok önemliymiş bu süreçte
sakin ve pozitif olmaya çalış lütfen
inşallah güzel sonuç alırsın

bu ay aşılama sorası ilk ayımdı adetime daha var ve kistim oluşmuş gene artık bilmiyorum stres oluyorum ister istemez ben beylikdüzü medicana aysun ve selmanla yaptırıcam galiba tüpü aşılamalarım orada oldu

Son düzenleme:
1900 euro tedavi + ilaçlar şekerim
ilaçlar da 2000 TL tutuo
bi 500 TL fln da testlere gidio
5 bin 6 bin TL tutar cnm

çok sagol cnaım yaa.. tedaviye başlamadan önce ona göre kendimizi hazırlamamız lazım.dondurulmuş embriyo sayısınca ücret allıyolarmı? her bir mebriyoya 300tl gibi birşey duymuştum. Ayrıca sizizzn bu konuşmalarınız, sizinle paylaşmam okada rıyı gelıyoki anlatamam. Allah razı olsun yaa sizden.. şuan tlfna sarıldım eşimi aırycam, onunda morali yerine gelsin siizn soyledıklerınızle.. inş. bende burda bebişimin olduugnu duyurur ve sıızn gibi yarıdmcı olruum ınş.

canım transfer olmadan once yapılna kadar, eşine uyguladıgın kür vs. gibi destekleyıcı şeyler varmı ?

bende geçen yıl bu nisan mayıs aşılama yaptırdım iki kere ama tutmadı.
bu yıl ilk tüp bebek denemem tuttu çok şükür
bende 4 ay önce çikolata kistinden ameliyat oldum.
çok sinir bozucu bişi biliyorum ama güzel günleri düşün

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ilk tüp denemem biliyorsunuzz

ve veeeee veeeeeeeeeeee sabah test yaptım 131.79 HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM

çok sevindim gözün aydın sağlıcakla gelsin kuzunnn(nedendir bilmem içimden oğlun yamak geçti)

kızlar ne güzel sohbet etmişsinizzzzzzzzzzzz

6 haftalığım ve kasık ağrıları sık sık yürürken özellikle bu normalmi benim gibi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…