canım bence çok güzel bir heber almışsınzcanlar biz 4 yıldır evliyiz ve salak gibi 3 yıl korunduk tam 4. yılımıza girerken ( şıp diye olacak sanki) çocuk istedik 3 ay bekledik ama olmayınca dr gittik bende pko var acaba ondanmı derken dr. hanım eşleri beraber değerlendiriyoruz dedi ve eşimi üroloji druna gönderdi. sonucu aldığımızda 2mizde şok olduk hastanede eşimle ağlaya ağlaya bir olduk eşimin sperm sayısı 5m ve hareketlilikle morfoloji çok düşük çıkmıştı dr 3 ay sonra tekrar deneyelim dedi tekrar gittik bu sefer 4m çıktı ve eşimi muayene ettiğinde varikosel olduğunu söyledi ve eşim varikoselden ameliyat oldu çok umutluyduk dr %60 başarı var dedi 3 ay sonra gittiğimizde tekrar eşim sonuç verdi ve yine 4m çıktıtekrar ağlamalar eşimle bu duruma alışamadık bir türlü ve ilaçla tedavi dedi dr eşime mone klomen ve evicap verdi dr ve 3 ay sonra tekrar gittiğimizde (tabi gene çok umutluyuz) sonuç bu sefer 7m olmuş hareketliliği ve morfolojisi düzelmiş drum bana aşılama yapalım dedi ama biz 2mizde de sorun olduğu için direk tüp bebek merkezine gidelim dedik eşimin ve benim drum smyrna yı tavsiye ettiler ve eşimin müdürünün eşi smyrnada tüp bebek yaptırıp hamile kalınca orada karar kıldık ama burdaki arkadaşların tavsiye etmemeleri kafamızı karıştırdı veeeee kafamız karışık karışık dün gittik artık kesin tüp bebeğe başlıyacağız dedik dr. funda hanım bana baktı seninki pko bile sayılmaz dedi okadar sevindim ki inanın nerdeyse tavana zıplayacağım sevincimden neyse eşim sperm sonucunu verdi ve beklemeye başladık beklerken eşimle ben hastanede birmirimizi kayıp ettik :))) eşimi araken hemşire eşinin sonuçları çok iyi çıktı dr hanım sizle tekrar konuşacak dedi ben umutsuz olduğum için hı hıı deyip geçiştirdim eşimi buldum ve hemşire böyle böyle dedi dedim o da senin sonucundur sen yalnış anlamışsındır dedi :)) hiç umudumuz yok gari sonra drun odasına girdiğimizde dr eşimin sperm sayısının 26m olduğunu söyledi şok olduk bide inanamadık 2defa saydırdık dedi düğününde bile oynamayan eşim kalkıp orda oynayacaktı zor tuttum :)))) bize aşılama yapalım rahim filmi çekelim dediler bizim şimdi kafamız çok karıştı acaba başka bir hastanede tekrar mı sperm örneği versek yoksa aşılamamı yaptırsak ?????:26::26::26::26:
elifciğim o iğne ve jeli9 ay kulannalar vargünaydın kızlarrrrrrrrr nasılsınızz
ben iyiyim ama dr iğnelere ve jele devam et dedi jel neysede iğneler beni fena yaptı mosmorum
15 tane bitmişti 15 daha aldım dün:18:
neyse bebeğim sağlıklı olsunda ben katlanırım
tüp bebeğe yeni başlayan veya sonuç bekleyen kimse kalmadı galiba topikte
selam kızlar,
ben de 3. denememi yapacağım inş. ama henüz merkezde bir karar veremedim....
bi de önce histereskopi çekelim dedi gittiğim doktorlar bunu da yaptıracağım...
aranızda yaptıran var mı acaba?
canlar biz 4 yıldır evliyiz ve salak gibi 3 yıl korunduk tam 4. yılımıza girerken ( şıp diye olacak sanki) çocuk istedik 3 ay bekledik ama olmayınca dr gittik bende pko var acaba ondanmı derken dr. hanım eşleri beraber değerlendiriyoruz dedi ve eşimi üroloji druna gönderdi. sonucu aldığımızda 2mizde şok olduk hastanede eşimle ağlaya ağlaya bir olduk eşimin sperm sayısı 5m ve hareketlilikle morfoloji çok düşük çıkmıştı dr 3 ay sonra tekrar deneyelim dedi tekrar gittik bu sefer 4m çıktı ve eşimi muayene ettiğinde varikosel olduğunu söyledi ve eşim varikoselden ameliyat oldu çok umutluyduk dr %60 başarı var dedi 3 ay sonra gittiğimizde tekrar eşim sonuç verdi ve yine 4m çıktıtekrar ağlamalar eşimle bu duruma alışamadık bir türlü ve ilaçla tedavi dedi dr eşime mone klomen ve evicap verdi dr ve 3 ay sonra tekrar gittiğimizde (tabi gene çok umutluyuz) sonuç bu sefer 7m olmuş hareketliliği ve morfolojisi düzelmiş drum bana aşılama yapalım dedi ama biz 2mizde de sorun olduğu için direk tüp bebek merkezine gidelim dedik eşimin ve benim drum smyrna yı tavsiye ettiler ve eşimin müdürünün eşi smyrnada tüp bebek yaptırıp hamile kalınca orada karar kıldık ama burdaki arkadaşların tavsiye etmemeleri kafamızı karıştırdı veeeee kafamız karışık karışık dün gittik artık kesin tüp bebeğe başlıyacağız dedik dr. funda hanım bana baktı seninki pko bile sayılmaz dedi okadar sevindim ki inanın nerdeyse tavana zıplayacağım sevincimden neyse eşim sperm sonucunu verdi ve beklemeye başladık beklerken eşimle ben hastanede birmirimizi kayıp ettik :))) eşimi araken hemşire eşinin sonuçları çok iyi çıktı dr hanım sizle tekrar konuşacak dedi ben umutsuz olduğum için hı hıı deyip geçiştirdim eşimi buldum ve hemşire böyle böyle dedi dedim o da senin sonucundur sen yalnış anlamışsındır dedi :)) hiç umudumuz yok gari sonra drun odasına girdiğimizde dr eşimin sperm sayısının 26m olduğunu söyledi şok olduk bide inanamadık 2defa saydırdık dedi düğününde bile oynamayan eşim kalkıp orda oynayacaktı zor tuttum :)))) bize aşılama yapalım rahim filmi çekelim dediler bizim şimdi kafamız çok karıştı acaba başka bir hastanede tekrar mı sperm örneği versek yoksa aşılamamı yaptırsak ?????:26::26::26::26:
selam kızlarrr..Benim de il denemem yarın yumurta toplama ıslememm var hayırlısı ınsallah cok heyecanlıyım...Rabbım hepmızı sevındırsın ınsallah....
Bende bu ayın sonunda Beylikdüzü Medicana'da tüp bebek tedavime başlıyorum. İlk testler ve görüşmem iyi geçti. Doktorum Selman Laçin gerçekten işinde çok başarılı, yurtdışında ihtisas yapmış profesyonel bir doktor. Umarım başarılı geçer.
meraba kizlar:79: bugun ilk ignemi yaptim bakalim rabbim budefa rast getirir insallahh,,siftahi bizden bereketi allahtan olsun dua edin allahim hepimizin gonlumuzdeki bebislerimizi versin herbirimize birtane insallahhhhhh
Bende bu ayın sonunda Beylikdüzü Medicana'da tüp bebek tedavime başlıyorum. İlk testler ve görüşmem iyi geçti. Doktorum Selman Laçin gerçekten işinde çok başarılı, yurtdışında ihtisas yapmış profesyonel bir doktor. Umarım başarılı geçer.
Yeeeteerrr canım sagoll darısı sana sende baslarsın ınsalalha tedavıne.. Gun dogmadan neler dogarmıs... Deyılmı tatlım
meraba kizlar:79: bugun ilk ignemi yaptim bakalim rabbim budefa rast getirir insallahh,,siftahi bizden bereketi allahtan olsun dua edin allahim hepimizin gonlumuzdeki bebislerimizi versin herbirimize birtane insallahhhhhh
selam kızlar,
ben de 3. denememi yapacağım inş. ama henüz merkezde bir karar veremedim....
bi de önce histereskopi çekelim dedi gittiğim doktorlar bunu da yaptıracağım...
aranızda yaptıran var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?