Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

selam kızlar,
ben de 3. denememi yapacağım inş. ama henüz merkezde bir karar veremedim....
bi de önce histereskopi çekelim dedi gittiğim doktorlar bunu da yaptıracağım...
aranızda yaptıran var mı acaba?

canım bence çok güzel bir heber almışsınz
ama için rahat değilse elbette testi tekrar ettirebilirsin
rabbim inşş en kısa zamanda bebişinizgöndersinn

elifciğim o iğne ve jeli9 ay kulannalar var
bizm sıpalar nazlı biraz o yüzdende biraz sıkıntılı oluyor onlara ulaşmak

selam kızlar,

histereskopi vajinal yoldan kameralı sistemle rahim içinim muyane ve kontor etmek için yapılan bir yöntemdirr miyom vs varsa bu uygulamaya onlarda temizlenir veee bence tüp bebk öncesi mutlaka yapılmalıdır ve çok kolay bir işlemdirrrr

canım çok sevindim Allah büyük. Canım bende de pko var bende perşembe günü gittim smyrna ya ve ilaç verdiler.Hayırlısı ile ilk adımı attık bakalım. Allahın izniyle sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Allahım isteyen herkeze nasip etsin. Bakarsın orada karşılaşırız.

selam kızlarrr..Benim de il denemem yarın yumurta toplama ıslememm var hayırlısı ınsallah cok heyecanlıyım...Rabbım hepmızı sevındırsın ınsallah....

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba arkadaslar Tüp bebek isteyenler kesin girsin!
Ben bu siteden Yararlandım ve bir cok bilgiye Ulaştım sizede tavsiye ederim internet üzerindeki en iyi tüp bebek sorularına cevap verebilcek bir sayfa buldum o sayfada gerek bilgiyi alın Ve ayrıca günden güne Tüp bebek ,Kısırlık Gibi haberlerde sunuluyor.Ben cok begendim Dünyadan Tıp 'tan bilginiz olsun istiyorsanız TP BEBEK bu siteye girerek edinebilrsiniz

...................................................

Son düzenleme:
Bende bu ayın sonunda Beylikdüzü Medicana'da tüp bebek tedavime başlıyorum. İlk testler ve görüşmem iyi geçti. Doktorum Selman Laçin gerçekten işinde çok başarılı, yurtdışında ihtisas yapmış profesyonel bir doktor. Umarım başarılı geçer.

selam kızlarrr..Benim de il denemem yarın yumurta toplama ıslememm var hayırlısı ınsallah cok heyecanlıyım...Rabbım hepmızı sevındırsın ınsallah....

her şey gönlünden geçen gibi olsunnnnnnnn

meraba kizlar:79: bugun ilk ignemi yaptim bakalim rabbim budefa rast getirir insallahh ,,siftahi bizden bereketi allahtan olsun dua edin allahim hepimizin gonlumuzdeki bebislerimizi versin herbirimize birtane insallahhhhhh

meraba kizlar:79: bugun ilk ignemi yaptim bakalim rabbim budefa rast getirir insallahh ,,siftahi bizden bereketi allahtan olsun dua edin allahim hepimizin gonlumuzdeki bebislerimizi versin herbirimize birtane insallahhhhhh

kızlarrrrrrrrr inşşşşş rabbim çıkıtığınız bu yola bebişlerinizle buluşmayı nasip etsinnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

cnm hakkında hayırlısı olsun ınsallah beylıkduzu medıcana benım burnumun dıbınde ama ıcımden bır ses hayır dedı.Sen kaca anlastın medıcanayla ben de ıvı de basladım cnm hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah.

Yeeeteerrr canım sagoll darısı sana sende baslarsın ınsalalha tedavıne.. Gun dogmadan neler dogarmıs... Deyılmı tatlım

Yeeeteerrr canım sagoll darısı sana sende baslarsın ınsalalha tedavıne.. Gun dogmadan neler dogarmıs... Deyılmı tatlım

inşşşş balım dualrınızla inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim yeterki yolumuzu açmak istesin ne engel olabilirki
inşşşşşşşşşşşşş sizlerdende haberleri alırız

canım inş. bu sefer hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın.

canım inş. bebeğine kavuşursun

selam kızlar,

slm canım nerde yaşıyorsun daha önceki denemelerin nerde oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…