canım bence çok güzel bir heber almışsınz
ama için rahat değilse elbette testi tekrar ettirebilirsin
rabbim inşş en kısa zamanda bebişinizgöndersinn
canım kafamız çok karıştı kaç ay bize acaba yalnış testler mi yaptılar yoksa son gittiğimiz merkez mi bize yalnış sonuç verdi çünki verdiğimiz son testen 2 hafta önce verdiğimizde 7m çıkmıştı ondan 3. bir merkezde daha sipermiyogram denemeye karar verdik hakkımızda hayırlısı
RABBİM İNŞ. SANADA EN KISA ZAMANDA BEBİŞ VERSİN
canım çok sevindim Allah büyük. Canım bende de pko var bende perşembe günü gittim smyrna ya ve ilaç verdiler.Hayırlısı ile ilk adımı attık bakalım. Allahın izniyle sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Allahım isteyen herkeze nasip etsin. Bakarsın orada karşılaşırız.
canım kesin karşılaşmışızdır çok kalabalık değildi zaten biz 11-14 arası ordaydık. sendeki pkonun durumu nasıl eşinde sorun var mı? hakkında hayırlısı olsun bu topikteki herkezin bir an önce bebişleri olur inşşşşşşşşşşşş.....
canım bizde bişey yazmıyo. sadece nadir motil hücresi ve 5 adet +1 immotil hücre görünmüş diyo
canım günaydın. bende pko var yumurtam var ama gelişiiyavaş eşimde problem yok. senin nedir duruun. ben saat 14 te ordaydım.
canım günaydın biz çıkmışız siz gelmişsiniz hayırlısı olsun ben 17 yaşından beri d. kontrol hapı içiyorum dr o zamnlar yeni başlamış dedi dahada ilerlememesi için hap kullanman lazım dedi şimdi çocuk isteyince önceki doktorum chyo prognova diye bi ilaç verdi (düzenleme yapıyor ama korumuyormuş)
funda hanıma gittiğimizdede kontrolde seninki pko bile sayılmaz dedi :)) hakkımızda hayırlısı olsun canım
sondua canım sen smyrna ya gidecekmisin tekrar
canım bize funda hanım aşılama yapalım dedi carş. günü rahim filmi çekelim dedi ama sonucumuz güzel çıkınca başka bi merkezde daha sipermiyogram vermeye karar verdik düşük çıkarsa smyrnaya tekrar gideceğiz ve artık ne gerekiyorsa yaptıracağız.
hayırlısı, canım bende bundan 2 ay önce ilk smyrna ya gitmiştim emin olamadık bir mrekeze daha gittik çok meettiler ama gitmez olaydık. döndük tekrar smyrna ya. seni etkilemek istemem ama bu rası çok daha iyi.
meraba kizlar:79: hepinize hayirli gunlerrr
SONDUA SAGOL.. TATLIM ALLAH RAZI OLSUN INSALLAHHH
meraba kizlar:79: hepinize hayirli gunlerrr
SONDUA SAGOL.. TATLIM ALLAH RAZI OLSUN INSALLAHHH
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnn
günaydın canımmmmm
kızlar ben çıkmak zorundayım. işe gidicem hazırlanmam gerek kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?