selam kızlar,
ben de 3. denememi yapacağım inş. ama henüz merkezde bir karar veremedim....
bi de önce histereskopi çekelim dedi gittiğim doktorlar bunu da yaptıracağım...
aranızda yaptıran var mı acaba?
arkadaşım historoskopi çekilecekmişsin sanırım.bende çekildim.rahim içine sıvı doldurulyor ve kamer a ile gözleniyor.benden bu işlemden sonra patoloji için parça da alındı ve kesinlikle lokal anestezi isstemelisin.çünkü benim anestezisizdi ve ölüyorum sandım.aklıma geldikçe ağlıyorum
ben araştırma hastanesine rapor almak için gitmiştim.endometrium 29mm oldğu için bekle dediler.tektim hastanede.önce histereskopi yaptılar ve ardından canlı canlı 6,8 parça aldılar.hemen kaldırdılar.patolojiye gdecek parçaları elime verdiler ve götür dediler .çıktığımda tansynum düşmüştü.ölüyorum sandım.3 kat çıkıp parçaları patolojiye götürdüm ve eşim arabayla aldı beni.ama her aklıma geldiğinde sinir krizi geçiriyorum.
meraba kizlar:79: bugun ilk ignemi yaptim bakalim rabbim budefa rast getirir insallahh,,siftahi bizden bereketi allahtan olsun dua edin allahim hepimizin gonlumuzdeki bebislerimizi versin herbirimize birtane insallahhhhhh
yani bu yaşadıklarından sonra sinir krizi geçirmen çok normal
bende buradaki ünvsrt bebeğmiyorummmm bana 2 gün öncesinden yatış yaptılar ve 2 gün sonrası gel dediler geldim taliler için kan aldılar sonrasındada 3 saat kadar yatım has sonra taburcu verdilerrrr
kız senin anlatıklarına dayanaılmaz kiiiiiii
ben araştırma hastanesine rapor almak için gitmiştim.endometrium 29mm oldğu için bekle dediler.tektim hastanede.önce histereskopi yaptılar ve ardından canlı canlı 6,8 parça aldılar.hemen kaldırdılar.patolojiye gdecek parçaları elime verdiler ve götür dediler .çıktığımda tansynum düşmüştü.ölüyorum sandım.3 kat çıkıp parçaları patolojiye götürdüm ve eşim arabayla aldı beni.ama her aklıma geldiğinde sinir krizi geçiriyorum.
Yetercim canım hayırdır sen niye hastanede yattın cnım yaaa! inşallh önemli bişey yoktur.Çoook geçmiş olsunnn...
SONDUA ve CİLEKW canlar inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır.Bnede smyrayı tercih etmiştim ama olumsuz sonuçlandı.Merkez iyi ama doktorlardan çok hemşireler konuşuyo senle.Bide benle birlikte çok oluumsuz sonuçlanan duyunca acba bi yerde eksik mi yapıyolar diye düşündürdü beni.Ben şimdilik bekliyorum.Ama inşallah sizin tedaviniz pozitiffffffffff olsunnnnnn
canım bizde memnun kaldık tüp bebek veya aşılama yaptırmaya karar verirsek orada yaptıracağız ama eğer değerler gene yüksek çıkarsa 1-2 ay daha bekleyelim diyruz çünkü pko olupta klomenle hamile kalan çok insan varmış.(canım işteyim geç cvp yazıyorum k. bakma)
bide canım sen daha önce hangi merkeze gittin
SONDUA ve CİLEKW canlar inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır.Bnede smyrayı tercih etmiştim ama olumsuz sonuçlandı.Merkez iyi ama doktorlardan çok hemşireler konuşuyo senle.Bide benle birlikte çok oluumsuz sonuçlanan duyunca acba bi yerde eksik mi yapıyolar diye düşündürdü beni.Ben şimdilik bekliyorum.Ama inşallah sizin tedaviniz pozitiffffffffff olsunnnnnn
canım biz İREMBE ye gittik bu kadar kötü bir hastane olamaz hastane bile değil hele bide Dilek diye bir doktor var resmen dalga geçiyor insanla çok gıcık. kesinlikle buraya gitme derim. biz gittiğiize bin pişman olduk. tekrar zaten smyrna ya döndük.
Gunaydınnn yeeeteeercımmm
Susesı ,sondua ,dıger arkadaslarımada gunaydınnn
GÜNAYDINN Toanam canım iyiyim bende,kendimi pozitif tutmaya çalışıyorum.Bu hafta ücretli öğretmenliğe başladım şimdilik telaşım okul oluyo bakalım.Umarım bundan sonra herşey güzel olurrr hepimiz hakkındaSusesı canım benım:80: Sagol tatlım ınsallahhh amın duan ıcınnn amıın..sen nasılsın canım benım?
toana yeteeerrr susesi canlar hepinize günaydınnnnn
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?