Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

selam kızlar,
ben de 3. denememi yapacağım inş. ama henüz merkezde bir karar veremedim....
bi de önce histereskopi çekelim dedi gittiğim doktorlar bunu da yaptıracağım...
aranızda yaptıran var mı acaba?

arkadaşım historoskopi çekilecekmişsin sanırım.bende çekildim.rahim içine sıvı doldurulyor ve kamer a ile gözleniyor.benden bu işlemden sonra patoloji için parça da alındı ve kesinlikle lokal anestezi isstemelisin.çünkü benim anestezisizdi ve ölüyorum sandım.aklıma geldikçe ağlıyorum

canım yyaaaaaaa ben ilk kez duyuyorum anestezisiz histerskopibende yaptırdım ünvrst de bendende parça alıp patolojiye gönderdilerrr ama anestzi altında oldu saat 2 gibi çıktımmmm hisretsekopiden 5 kadar has tutular sonra evime geldim hiç yatmadım notmal yaşantıma döndümmm

ben araştırma hastanesine rapor almak için gitmiştim.endometrium 29mm oldğu için bekle dediler.tektim hastanede.önce histereskopi yaptılar ve ardından canlı canlı 6,8 parça aldılar.hemen kaldırdılar.patolojiye gdecek parçaları elime verdiler ve götür dediler .çıktığımda tansynum düşmüştü.ölüyorum sandım.3 kat çıkıp parçaları patolojiye götürdüm ve eşim arabayla aldı beni.ama her aklıma geldiğinde sinir krizi geçiriyorum.

yani bu yaşadıklarından sonra sinir krizi geçirmen çok normal
bende buradaki ünvsrt bebeğmiyorummmm bana 2 gün öncesinden yatış yaptılar ve 2 gün sonrası gel dediler geldim taliler için kan aldılar sonrasındada 3 saat kadar yatım has sonra taburcu verdilerrrr
kız senin anlatıklarına dayanaılmaz kiiiiiii

meraba kizlar:79: bugun ilk ignemi yaptim bakalim rabbim budefa rast getirir insallahh ,,siftahi bizden bereketi allahtan olsun dua edin allahim hepimizin gonlumuzdeki bebislerimizi versin herbirimize birtane insallahhhhhh

Toana canım inşallah bu son tedavin olur ve seni bebişinle buluşturur...Herşeyin yolunda gitmesini diliyorummm

Yetercim canım hayırdır sen niye hastanede yattın cnım yaaa! inşallh önemli bişey yoktur.Çoook geçmiş olsunnn...

Canım yaa çok üzüldüm durumuna ama seni yebrik ediyorum tek başına iyi cesaret etmişsin hemen histereskopi çekilmeyee.Ama gerçekten çok zor atlatmışsın Allah bi daha taşatmasın canım böyle şeylerr.bende çekilmiştim ama genel anestezi altında olunca kolay geçmişti..Umarım bu çaktiklerimizin sonunda bebişlerimiz gelirrr

SONDUA ve CİLEKW canlar inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır.Bnede smyrayı tercih etmiştim ama olumsuz sonuçlandı.Merkez iyi ama doktorlardan çok hemşireler konuşuyo senle.Bide benle birlikte çok oluumsuz sonuçlanan duyunca acba bi yerde eksik mi yapıyolar diye düşündürdü beni.Ben şimdilik bekliyorum.Ama inşallah sizin tedaviniz pozitiffffffffff olsunnnnnn

Yetercim canım hayırdır sen niye hastanede yattın cnım yaaa! inşallh önemli bişey yoktur.Çoook geçmiş olsunnn...

canım histerskopiden sonra bir kaç saat yatmıştım onu diiyorsum
susesi canımmmm ben farklı merkezlerde tüp bebk denedim biliyorsunuz hep yazıyorum burayaa:26: inan bana benim ilk gittim merkezde bir kadın vardı 8 defa denemiş ve istbl da alman has, amerikan has ,memorl ,ve bunun gibi işinde çok iyi olan merkezlerde denemiş ama olmamış adanaya geldiklerinde kayın validesi gelinine kızım artık yeter bu kadar çaba al şu parayı eşinide al yanına haca gidin demiş ve 10 bin tl para vermişşş çok düşündüm sonra bu parayla son kez tüp bebk yaptırmaya karar verdim diyor ve adanada benim merkezimden hamiş kaldııııı inanki eğer senin kaderinde bebğin olsayı zamanı gelmiş olsaydı orada olurdu sana gelirdi zamanı gelmemiş daha inşşş rabbim daha fazla bekletez seni ve bekleyen herkesiiiiiiii

canım biz İREMBE ye gittik bu kadar kötü bir hastane olamaz hastane bile değil hele bide Dilek diye bir doktor var resmen dalga geçiyor insanla çok gıcık. kesinlikle buraya gitme derim. biz gittiğiize bin pişman olduk. tekrar zaten smyrna ya döndük.

Canım okadar çok yorum okudumki nette heryer öyle heryer hakkında olumsuz yorumlar var. kafamız çok karıştı ama gözümüzü kapatıp girdik belli bir noktadan sonra nasip meselesi Allah'ım herkesi doktoruna denk getirsin kimseye evlatsızlık acısı yaşatmasın..AMİNNNNNNNNNNN

canım çok geçmiş olsun insanların duygularıyla oynamak onlara basit geliyor(böyle insanlar evlat acısı çeksinler ki anlasınlar bizleri) bizde smyrnaya karar verdik ama 1 ay erteledik bakalım hayırlısı

Susesı canım benım:80: Sagol tatlım ınsallahhh amın duan ıcınnn amıın..sen nasılsın canım benım?
GÜNAYDINN Toanam canım iyiyim bende,kendimi pozitif tutmaya çalışıyorum.Bu hafta ücretli öğretmenliğe başladım şimdilik telaşım okul oluyo bakalım.Umarım bundan sonra herşey güzel olurrr hepimiz hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…