Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım meslektaşmışız haberimiz yok:))

Selam arkadaşlar
Bende mayısta tüp bebek yaptırıcağım kısmet olursa beylikdüzü medicana selman bey ve eşi tarafından yapıcaklar 2 aşılama yaptırdım zati tutmadı orada yaptıran varmı tüp benide aranıza alırmısınız çok sabırsızlanıyorum inş.başlanır

canım aramıza hoş geldin inş. hayırlısıyla bu sefer bebişini kucağına alırsın

Canım hoşgeldin aramıza inşallah ilk tedavin son olur ve seni meleğine kavuşturur.Bu süreçte aklına takılanları bu sayfada payşalabilirsin.Sana yardımcı oluruz.Burda herkes farklı yerlerde ve farklı süreçler yaşayanlar var ama ortak noktamız meleklere kavuşmak.Hakkında hayırlısı olsun

Susesı, kolay gelsın sana hocamm:80: Ogretmenlık kutsal bır gorevdır ..rabbım sabır versın ..senınde gunun guzel olsun guzellıkler getırsın, tatlım benım

hoşbuldum kuşum vallahi şimdiden birsürü soru var kafamda çok kurcalamak istemiyorum stres başlıyo sonradan tek kafama takılan ilk transferde kaç tane embriyo koyulacak artık maddi manevi bittik sayılır tek koyulursa gene şansımız azalmış olucak :26:

Canım şansı artırmak için genelde çift koyuyolar.Bu durumu dr la konuşsan iyi olur...onlar zaten seni yönlenditeceklerdirr

canım çok geçmiş olsun insanların duygularıyla oynamak onlara basit geliyor(böyle insanlar evlat acısı çeksinler ki anlasınlar bizleri) bizde smyrnaya karar verdik ama 1 ay erteledik bakalım hayırlısı

hayırlısı canım inşallah güzel haberler veririz burdan

kızlar slmm nasılsınızzzzzzzzzzzz

slm yeetercim ,kimseler yok neden acaba bugun cok sesiz burasiii:44:

canım bilmemki artık eskisi gibi değil yaaaaaaaa nedense kimseler gelmiyor ben bu topiğin ilk açıldığı günleri hatırlıyorumda:26::26: bir günde onlarca sayfaa oku oku bitmezdiiii ama şimdi eskiler gelmiyorrrrrrr yenilerde (gelenler )yazıp çıkıyor yada okuyup çıkıyorrrrrrrrrrr:26::26: böyle oluncada in cin top oynuyor topikteee:18::18::18::18::18::18:

Hoppidi hoppidi... bende geldim,nasılsınız?bugün evet kimsecikler yazmamış.herkeslerin işi var demekki?
iyi akşamlar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…