Güanydınnnnnnnn YETEEEEEEEEEEEEEERRCİMM
günaydınn toanam canım iyiyim bende,kendimi pozitif tutmaya çalışıyorum.bu hafta ücretli öğretmenliğe başladım şimdilik telaşım okul oluyo bakalım.umarım bundan sonra herşey güzel olurrr hepimiz hakkında
sanadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Eki Görüntüle 175792 rabbim meleğini göndersin inşşşşşşşşşşş
canım meslektaşmışız haberimiz yok:))
Yaa gerçekten ne güzell.Sen kadrolumusun.Benim sosyal bilgiler branşım bi türlü atama olmadı iştee.
Selam arkadaşlar
Bende mayısta tüp bebek yaptırıcağım kısmet olursa beylikdüzü medicana selman bey ve eşi tarafından yapıcaklar 2 aşılama yaptırdım zati tutmadı orada yaptıran varmı tüp benide aranıza alırmısınız çok sabırsızlanıyorum inş.başlanır
canım aramıza hoş geldin inş. Hayırlısıyla bu sefer bebişini kucağına alırsın
Selam arkadaşlar
Bende mayısta tüp bebek yaptırıcağım kısmet olursa beylikdüzü medicana selman bey ve eşi tarafından yapıcaklar 2 aşılama yaptırdım zati tutmadı orada yaptıran varmı tüp benide aranıza alırmısınız çok sabırsızlanıyorum inş.başlanır
canım hoşgeldin aramıza inşallah ilk tedavin son olur ve seni meleğine kavuşturur.bu süreçte aklına takılanları bu sayfada payşalabilirsin.sana yardımcı oluruz.burda herkes farklı yerlerde ve farklı süreçler yaşayanlar var ama ortak noktamız meleklere kavuşmak.hakkında hayırlısı olsun
hoşbuldum kuşum vallahi şimdiden birsürü soru var kafamda çok kurcalamak istemiyorum stres başlıyo sonradan tek kafama takılan ilk transferde kaç tane embriyo koyulacak artık maddi manevi bittik sayılır tek koyulursa gene şansımız azalmış olucak :26:
canım şansı artırmak için genelde çift koyuyolar.bu durumu dr la konuşsan iyi olur...onlar zaten seni yönlenditeceklerdirr
ayyy inş.canım ya ilk denemede tek koyuyolarmış genelde konuşucam ama doktorla inş.2 tane koyarlar
canım çok geçmiş olsun insanların duygularıyla oynamak onlara basit geliyor(böyle insanlar evlat acısı çeksinler ki anlasınlar bizleri) bizde smyrnaya karar verdik ama 1 ay erteledik bakalım hayırlısı
slm yeetercim,kimseler yok neden acaba bugun cok sesiz burasiii:44:
canım bilmemki artık eskisi gibi değilyaaaaaaaa nedense kimseler gelmiyor ben bu topiğin ilk açıldığı günleri hatırlıyorumda:26::26: bir günde onlarca sayfaa oku oku bitmezdiiii ama şimdi eskiler gelmiyorrrrrrr yenilerde (gelenler )yazıp çıkıyor yada okuyup çıkıyorrrrrrrrrrr:26::26: böyle oluncada in cin top oynuyor topikteee:18::18::18::18::18::18:
slm yeetercim,kimseler yok neden acaba bugun cok sesiz burasiii:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?