kızlar merhaba ben geldimmmm sabahtan tahlillerim vardı onları verdim. daha yeni geldik. yaptım bir türk kahvesi ohhhh...
sanada bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sondua emeğine sağlık hepside çok güzlleer
afiyet olsun canım (hani bize:)) tahlillerin nasıldı sıkıntı yok inş.
beğendiğine sevindim canımm
hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
çilekw canım inşşş sonuçların güzel çıkarrr
Cılekw, ınsallah hersey gonlunce olur tatlım.. Hepımızın nıyetı bır evlat ama tabıkı rabbım hayırlısını versın ınsallahh..mahrum etmesın
merhaba kader arkadaşlarım.geçenlerde doktorla görüştüm.ve ilk ay klomenle takip yapacak olmazsa 2. aytüp bebekten kalan iğnemle takip yapacak tüp bebekten sonra ilk 3 ay hamile kalma şansının yüksek olduğunu söyledi.bu arada soğan kürü uyguladım ve incir kürünne ddevam ediyorum.eşimede k.boynuzu kürü hazırlıyorum.umarım rabbim gönderir meleklerimizi
Arkadaşlar merhaba, bende pko hastasıyım ve tüp bebek için tedaviye başladım ve çok korkuyorum.. İlk önce adetimi getiricekler ardından 19 gün yasmin diye bir ilaç kullanıcam ardından 14 gün iğne ardından yine 14 gün iğne durum iyi görünür ise yumurtalar toplanacak.. Yalnız benden HSG istediler bu nedir? Ağrılı bişey mi röntgenmiş ama sıvı veriliyormuş vajinadan yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim şimdiden..
canım hoşgeldin bu sorna cevap veren illa çıkacaktır bende pko hastasıyım senin pko nasıl ileri derecede mi ve tedaviye hangi şehirde başladın ve inş. bebişine biran önce inşşş kavuşursun
merhaba kızlar benimde geçen hafta p.tesi transferim yapıldı. yarın 12. gün test yaptırıcam pek umutlu değilim gerçi . dayanamayıp 9. günümde kan testi yaptırdım sonuç 4,75 çıktı. heralde değilim yani tutmadı gibi bişey. umarım yükselir. sizde dayanamayıp erken test yaptırdınızmı hiç. ne çıkmıştı biliyormusunuz.
İnşallah canım hepimiz kavuşalım bebişlerimize.. Canım bir yumurtalığım daha ileri pkoymuş ama henüz onunla ilgili bir tedavi almadım.. Şimdi tüp bebeğe geçilceği için pkolu olmamın avantaj sağlayabileceğini söyledi doktorum.. Ankarada Doç.Dr.Batuhan ÖZmen'e gidiyorum ben..
Selam kızlar,
Ben de iğneler vuruluyorum uzun protokolde tedavideyim. Ben de tüp bebek yaptıracağım Allah'ın izniyle, Mayıs başında bir sorun olmazsa transfer dediler. Beni de aranıza alır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?