Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

merhaba kader arkadaşlarım.geçenlerde doktorla görüştüm.ve ilk ay klomenle takip yapacak olmazsa 2. aytüp bebekten kalan iğnemle takip yapacak tüp bebekten sonra ilk 3 ay hamile kalma şansının yüksek olduğunu söyledi.bu arada soğan kürü uyguladım ve incir kürünne ddevam ediyorum.eşimede k.boynuzu kürü hazırlıyorum.umarım rabbim gönderir meleklerimizi

Cılekw, ınsallah hersey gonlunce olur tatlım.. Hepımızın nıyetı bır evlat ama tabıkı rabbım hayırlısını versın ınsallahh..mahrum etmesın

Cılekw, ınsallah hersey gonlunce olur tatlım.. Hepımızın nıyetı bır evlat ama tabıkı rabbım hayırlısını versın ınsallahh..mahrum etmesın

tabiki canım benim Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın. isteyen herkeze nasip etsin

inşş bebişim şifan olsun

Arkadaşlar merhaba, bende pko hastasıyım ve tüp bebek için tedaviye başladım ve çok korkuyorum.. İlk önce adetimi getiricekler ardından 19 gün yasmin diye bir ilaç kullanıcam ardından 14 gün iğne ardından yine 14 gün iğne durum iyi görünür ise yumurtalar toplanacak.. Yalnız benden HSG istediler bu nedir? Ağrılı bişey mi röntgenmiş ama sıvı veriliyormuş vajinadan yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim şimdiden..

selam canlarrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mübarek günde güzel günler sizin olsun AMİN...........

canım hoşgeldin bu sorna cevap veren illa çıkacaktır bende pko hastasıyım senin pko nasıl ileri derecede mi ve tedaviye hangi şehirde başladın ve inş. bebişine biran önce inşşş kavuşursun

canım hoşgeldin bu sorna cevap veren illa çıkacaktır bende pko hastasıyım senin pko nasıl ileri derecede mi ve tedaviye hangi şehirde başladın ve inş. bebişine biran önce inşşş kavuşursun

İnşallah canım hepimiz kavuşalım bebişlerimize.. Canım bir yumurtalığım daha ileri pkoymuş ama henüz onunla ilgili bir tedavi almadım.. Şimdi tüp bebeğe geçilceği için pkolu olmamın avantaj sağlayabileceğini söyledi doktorum.. Ankarada Doç.Dr.Batuhan ÖZmen'e gidiyorum ben..

merhaba kızlar benimde geçen hafta p.tesi transferim yapıldı. yarın 12. gün test yaptırıcam pek umutlu değilim gerçi . dayanamayıp 9. günümde kan testi yaptırdım sonuç 4,75 çıktı. heralde değilim yani tutmadı gibi bişey. umarım yükselir. sizde dayanamayıp erken test yaptırdınızmı hiç. ne çıkmıştı biliyormusunuz.

canım burda erken test yapıpta düşük çıkan sonra değeri yükselip hamile olan arkadaşlarımız var sen umudunu hiç kaybetme Allah'ın izniyle yumoşların sana tutunmuştur

canım evet drum da bana pkolu bir insan kolay kolay yumurtlamaz ama yumurtladımı(ilaçlarla) mısır patlağı gibi bisürü yumoşları olur dedi

Selam kızlar,

Ben de iğneler vuruluyorum uzun protokolde tedavideyim. Ben de tüp bebek yaptıracağım Allah'ın izniyle, Mayıs başında bir sorun olmazsa transfer dediler. Beni de aranıza alır mısınız?

Selam kızlar,

Ben de iğneler vuruluyorum uzun protokolde tedavideyim. Ben de tüp bebek yaptıracağım Allah'ın izniyle, Mayıs başında bir sorun olmazsa transfer dediler. Beni de aranıza alır mısınız?

hoşgeldin cnm:79: tedavin hayırlı olsun, inşallah bebişine bi an önce kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…