Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Selam kızlar,

Ben de iğneler vuruluyorum uzun protokolde tedavideyim. Ben de tüp bebek yaptıracağım Allah'ın izniyle, Mayıs başında bir sorun olmazsa transfer dediler. Beni de aranıza alır mısınız?
canım seni burada görmek ne güzel arkadaşım he rşey gönlünden geçen kadar güzel olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşş değerlerin katamıştırrrrrrrrrrrrrr

yasmin doğum kontrol hapıdır canımmmm hsg rahim filmi kokulacak bir şey yok anestezi altında yapılır ansetezisizde yapılır zaten 3.5 dk bir işlem vajinal yoldan sıvı verilir ve gidişi izlenir bu şekilde kanlarında bir sorun olup olmadığına baklırr
tüp bebek tedvaisinde korkacak hiç bir şeyyy inşş bebişinle buluşursun bu tedavindeee

Son düzenleme:
Kızlarrr meraba:79::79: ,bugun gıttım doktora masallah hersey yolundaymıs Bakalım bugun ıkıncı ıgneme baslıyorum Rabbım hepımızın ısını rast getırsın ınsallahh

herkese mrb.2. tüp denemem için gittim dr. ma ama kist çıktı ....şimdi doğum kon. hapı kullanıyorum Allah kısmet ederse mayısta başlıcaz .... ben kısa protokol denemiştim laf arasında belki uzun yaparız gibi bişey dedi uzun yda kısa ne farkediyo anlıyamadım uzunu kime kısayı kime uyguluyoar anlayamadım ?????????????

günaydınnnnnnnnnnnnnnn yol arkadaşlarımmmmmmmmm

Kızlarrr meraba:79::79: ,bugun gıttım doktora masallah hersey yolundaymıs Bakalım bugun ıkıncı ıgneme baslıyorum Rabbım hepımızın ısını rast getırsın ınsallahh
inşşşşşşşşşşşş bakalım her şey yolunda gitsinde bebiş gelsinnnnnnnnnnnn artıkkk

kuzum geç olsunda güç olmasınnn bir ay daha beklersin yeterki meleğin gelsinnnnnnnnnnnnnnnn

YEETERCIM SANADA GUNAYDIN CANIM SAGOL INSALLAHHH GELSIN HERBIRIMIZE BIRERTANE EVLAT VERSIN ALLAHIM HAYIRLISIYLA AMIINNN

YEETERCIM SANADA GUNAYDIN CANIM SAGOL INSALLAHHH GELSIN HERBIRIMIZE BIRERTANE EVLAT VERSIN ALLAHIM HAYIRLISIYLA AMIINNN

inşşşşşşşşşşşşşşşşşş kuzum inşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim bukadar yalvarışın karşılığını verir inşşşşşşşşşşşşşşşşş

merhaba arkadaslar.bende bugun uzun protokolle tüp bebek tedavisine basladım.uzun protokol uygulanan arkadaslar bu süreç ne kadar zaman alıyor ortalama yardımcı olabilirminiz.doğum kontrol hapıyla basladıım.sıksık yazıcam size burdannnn hepimiz boyle olucaz çok kısa zamanda insallllllah

hayırlı olsun tedvain canımmmm bebişinle kavuşursunuz inşşşş
canım doğum kontrol hapını kulanırken adetin 21 günü lukrin başlayacaksın (yada aynı özelikte baka bir ilaça)adet olunca dr gideceksin 2 3 gün vajinal muayeneden sonraaaa yumurta geliştirmek için iğnler kuanacaksın oratlama 10 ila 15 gün arası ve sonrasında opu ve tranfer uzun protoklde test gününe kadar 2 ay sürer

arkadaşlar ya yetercim özellikle sana soruyorum.ben adetin 14.günü progestana başladım adet tarihim 22 si hapın bitmesine 3 gün kala yani dün leke geldi.ve adetime daha en az 6 7 ügn var.niye böyle olduki.acaip adet ağrımda var

Ebrudur hosgeldın canım,ben ılk uc denememı uzun protokol uygulanmıstı baya suruyo tatlım ya yıne 25 gun veya daha ustu olabılır:44: Tam saymadım yanı..ama sımdı bana kısa protokol uygulanıyor rabbım emeyını bos etmesın sımdıden sabır dılıyorum sana ve hepımıze

canım kulandığın ilaçalr hormon olduğu içindir çok fazla takılma olabilir
ama için rahat değilse dr sor

Mrb kızlarr nasılsınız?Ben günlerdir internet problemi nedeniyle siteye giremedim...Geçmişi okumadım inş herşey yolundadırr.Bizde bugün genetik tanı için kan verdik.birde kan pıhtılaşması için dediler 3 hafta sonra sonuçlar çıkacakmışş.Bu testler çok pahalıymış yaa 590 lira dediler.yaptıranlar oldumu?Artık nedensiz grupta olmaktan sıkıldım Allah hakkımızda hayırlısını verir inşallahhh.herkese iyi geceler....

mrb cnm özelde mi yaptırdın tahlilleri?ben tıp fakültesinde sosyal güvenceyle ücretsiz yaptırdım ama benimkiler 2-2,5 ayda çıkmıştı:18:
Rabbim hepimiz için hayırlısını versin.ben de beklemedeyim genelde yorumları okuyup geçiyorum ama zaman çok çabuk geçiyor en azından artık yalnız olmadığımı biliyorum.Sen de çok kafaya takma...

bende aynı tedaviye başlamıştım geçen ay o kadar sabrettik o kadar lucrın ve diğer iğneleri kullandım yumurta toplamaya iki gün kala herşey iptal oldu hormonlarım düşmüş oysa herşey gayet güzeldi ben polikistik overim yumurtalarımda bayağı çoktu ama nasip işte yarı yolda kaldım herşey tekrar baştan olcak şimdi yaff (

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ben polikistik overim 2 aşılamada olmadı geçen ay tüp bebeğe başladım uzun süreçli olarak başladık.herşey çok güzeldi bayağı çok yumurtalığım oldu hemde az bi doz kullanıyodum yani lucrın ilk başlarda 10 sonra 5 çizgisinde gonal-f da önce 100 sonra 75 çizgisinde kullandım menogonnuda kalçadan 5 gün bir su bir toz olarak kullandım... bu arada sürekli hormon takip ediliyo hormonlar önce 900 dü sonra 1200 oldu ama maalesef yumurta toplanmaya iki gün kala hepsi puuffff düştü önce 200 e sonra 30 a düştü ( yumurta toplanma işi yani tüp bebek işi iptttaaall oldu :2: artık bi dahaki aya kaldı ama maddi manevi yıprandım yavv...
ya arkadaşlar benim gibi olan varmı moralim çok bozukkkk :2:
doktorda tam olarak bişey demedi neden oldu o da anlayamadı...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım hoşgeldin bende yaptırdım bu testleri (ilk denmesi tutmayan yada düşükle sonuçlanan herkesin yapması şart olan tetkler bunlar)ama ben ünvrstde de yaptırdım randevu verdiler genetikler için 2 ay sonrasına 2 ay sonra kan verdim 3 hafta içinde sonucu aldım ama hiç ücret ödememdimmm pıhtılaşmayıda gittiğim gün içnde verdim ve onuda 3 hafta içinde sonuçları aldımmm ama bu testleri bana özel bir has kişi başına 900 tl dedilerr eşimle bana 1800 tl istediler bende 2 ayı bekleyip ünvsrtdede yaptırdımmm
inşşş senin içinde artık her şey çok güzel olsun

canım aramıza hoş geldin ben 5 tüp bebkte3 tanesei iptal olmuş birisiyim pskolojini gayet iyi anlıyorum ama yapılacak fazla bir şey yok
inşş bundan sonraki tedavinde böyle bir sorunla karşılamasın

Mrb canım tıp fakültesinde 5-6 ay sonraya gün veriyolar dediler o nedenle gittiğimiz merkezde kan verdik.öyle olunca fatura kabarık oldu anlayacağın.bende takmamaya çalışıyorum ama bazen olmuyo iştee.hakkımızda hayırlısı olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…