canım seni burada görmek ne güzel arkadaşım he rşey gönlünden geçen kadar güzel olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşSelam kızlar,
Ben de iğneler vuruluyorum uzun protokolde tedavideyim. Ben de tüp bebek yaptıracağım Allah'ın izniyle, Mayıs başında bir sorun olmazsa transfer dediler. Beni de aranıza alır mısınız?
inşşşş değerlerin katamıştırrrrrrrrrrrrrrmerhaba kızlar benimde geçen hafta p.tesi transferim yapıldı. yarın 12. gün test yaptırıcam pek umutlu değilim gerçi . dayanamayıp 9. günümde kan testi yaptırdım sonuç 4,75 çıktı. heralde değilim yani tutmadı gibi bişey. umarım yükselir. sizde dayanamayıp erken test yaptırdınızmı hiç. ne çıkmıştı biliyormusunuz.
Arkadaşlar merhaba, bende pko hastasıyım ve tüp bebek için tedaviye başladım ve çok korkuyorum.. İlk önce adetimi getiricekler ardından 19 gün yasmin diye bir ilaç kullanıcam ardından 14 gün iğne ardından yine 14 gün iğne durum iyi görünür ise yumurtalar toplanacak.. Yalnız benden HSG istediler bu nedir? Ağrılı bişey mi röntgenmiş ama sıvı veriliyormuş vajinadan yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim şimdiden..
inşşşşşşşşşşşş bakalım her şey yolunda gitsinde bebiş gelsinnnnnnnnnnnn artıkkkKızlarrr meraba:79::79: ,bugun gıttım doktora masallah hersey yolundaymısBakalım bugun ıkıncı ıgneme baslıyorum Rabbım hepımızın ısını rast getırsın ınsallahh
herkese mrb.2. tüp denemem için gittim dr. ma ama kist çıktı ....şimdi doğum kon. hapı kullanıyorum Allah kısmet ederse mayısta başlıcaz .... ben kısa protokol denemiştim laf arasında belki uzun yaparız gibi bişey dedi uzun yda kısa ne farkediyo anlıyamadım uzunu kime kısayı kime uyguluyoar anlayamadım ?????????????
YEETERCIM SANADA GUNAYDINCANIM SAGOL INSALLAHHH GELSIN HERBIRIMIZE BIRERTANE EVLAT VERSIN ALLAHIM HAYIRLISIYLA AMIINNN
merhaba arkadaslar.bende bugun uzun protokolle tüp bebek tedavisine basladım.uzun protokol uygulanan arkadaslar bu süreç ne kadar zaman alıyor ortalama yardımcı olabilirminiz.doğum kontrol hapıyla basladıım.sıksık yazıcam size burdannnnhepimiz boyle olucaz çok kısa zamanda insallllllah
arkadaşlar ya yetercim özellikle sana soruyorum.ben adetin 14.günü progestana başladım adet tarihim 22 si hapın bitmesine 3 gün kala yani dün leke geldi.ve adetime daha en az 6 7 ügn var.niye böyle olduki.acaip adet ağrımda var
Mrb kızlarr nasılsınız?Ben günlerdir internet problemi nedeniyle siteye giremedim...Geçmişi okumadım inş herşey yolundadırr.Bizde bugün genetik tanı için kan verdik.birde kan pıhtılaşması için dediler 3 hafta sonra sonuçlar çıkacakmışş.Bu testler çok pahalıymış yaa 590 lira dediler.yaptıranlar oldumu?Artık nedensiz grupta olmaktan sıkıldım Allah hakkımızda hayırlısını verir inşallahhh.herkese iyi geceler....
hayırlı olsun tedvain canımmmm bebişinle kavuşursunuz inşşşş
canım doğum kontrol hapını kulanırken adetin 21 günü lukrin başlayacaksın (yada aynı özelikte baka bir ilaça)adet olunca dr gideceksin 2 3 gün vajinal muayeneden sonraaaa yumurta geliştirmek için iğnler kuanacaksın oratlama 10 ila 15 gün arası ve sonrasında opu ve tranfer uzun protoklde test gününe kadar 2 ay sürer
canım hoşgeldin bende yaptırdım bu testleri (ilk denmesi tutmayan yada düşükle sonuçlanan herkesin yapması şart olan tetkler bunlar)ama ben ünvrstde de yaptırdım randevu verdiler genetikler için 2 ay sonrasına 2 ay sonra kan verdim 3 hafta içinde sonucu aldım ama hiç ücret ödememdimmm pıhtılaşmayıda gittiğim gün içnde verdim ve onuda 3 hafta içinde sonuçları aldımmm ama bu testleri bana özel bir has kişi başına 900 tl dedilerr eşimle bana 1800 tl istediler bende 2 ayı bekleyip ünvsrtdede yaptırdımmmMrb kızlarr nasılsınız?Ben günlerdir internet problemi nedeniyle siteye giremedim...Geçmişi okumadım inş herşey yolundadırr.Bizde bugün genetik tanı için kan verdik.birde kan pıhtılaşması için dediler 3 hafta sonra sonuçlar çıkacakmışş.Bu testler çok pahalıymış yaa 590 lira dediler.yaptıranlar oldumu?Artık nedensiz grupta olmaktan sıkıldım Allah hakkımızda hayırlısını verir inşallahhh.herkese iyi geceler....
bende aynı tedaviye başlamıştım geçen ay o kadar sabrettik o kadar lucrın ve diğer iğneleri kullandım yumurta toplamaya iki gün kala herşey iptal oldu hormonlarım düşmüş oysa herşey gayet güzeldi ben polikistik overim yumurtalarımda bayağı çoktu ama nasip işte yarı yolda kaldım herşey tekrar baştan olcak şimdi yaff(
Mrb canım tıp fakültesinde 5-6 ay sonraya gün veriyolar dediler o nedenle gittiğimiz merkezde kan verdik.öyle olunca fatura kabarık oldu anlayacağın.bende takmamaya çalışıyorum ama bazen olmuyo iştee.hakkımızda hayırlısı olsun ...mrb cnm özelde mi yaptırdın tahlilleri?ben tıp fakültesinde sosyal güvenceyle ücretsiz yaptırdım ama benimkiler 2-2,5 ayda çıkmıştı:18:
Rabbim hepimiz için hayırlısını versin.ben de beklemedeyim genelde yorumları okuyup geçiyorum ama zaman çok çabuk geçiyor en azından artık yalnız olmadığımı biliyorum.Sen de çok kafaya takma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?