Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Yeterim bizdende istenmişti işte ilk başlarda düşünüp tıp fakültesine başvursak şimdiye belki sıra gelirmiydi bilmiyorum.5-6 ay sonraya gün veriyolarmış o kadar beklemek istemediğimiz için böyle olduu.umarım hakkımızda hayırlısı olurr...

cannım düşünsenin olurdu ama neyse sağlık olsun

hoşbulduk demek seninde öyle oldu peki seninki neden olmuş açıklama neydi yani... ya şimdi doktorda tam açıklama yapmayınca bide kendiside şaşırdı o yüzden bende neden olduğunu merak ediyorum...

hoşbulduk demek seninde öyle oldu peki seninki neden olmuş açıklama neydi yani... ya şimdi doktorda tam açıklama yapmayınca bide kendiside şaşırdı o yüzden bende neden olduğunu merak ediyorum...

canım benimkin opu ya kadar sorun yok yumurtalarım toplanıyor ama işlem görecek kalitede olmuyorlarrrrrrrrrrrr o yüzdede iptal oluyor tedavilerim

toanacım ben zaten doğum kontrol hapı dahil 2 ayı gözden çıkardım.ama benim için boylesi daha iyi çünkü aşırı yumurtlamıştım daha önce.onları baskılamak için boyle yapıyorum dedi doktorum.ben olacağına çok inanıyorum.allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın diye dua ediyorum hep

Selam biumutçum ben +90 grubundanım hatırladın mı bilmem. İnşallah sen de bebişini kısa zamanda kucağına alırsın canım...

Kızlar benim de uzun protokol oluyor ama hap hiç kullanmadım, decapeptyl iğneyle başladım. Bugünhemşireye sordum bu ne işe yarıyor diye ama mantıklı bir açıklama yapamadı inanın ve artık gonal f ile decapeptyli beraber alıyorum.

bacımmmmmmmmmmmmmmmmm seni burada görmek ne güzellllllllllllllllllllllllllllllllllll sık sık karşılaşıyoruz burada

Oyyy Bacıma bak, asıl seninle karşılaşmak bir şeref benim içinnnnn...

hadi bakalım inşşşşşşşşşşşşş ilerleyen zamanlarda seninle karşılaşırken aramızda küçük bir canavar durusunn isityorum diliyorummm

KIZLAR IYI GECELER.. BEN BUGUN DOKTORA GITTIM YUMOSLAR BUYUMUS ..BIRAZ ONCE CATLATMA IGNESINI YAPTIM ..VEE.. CARSAMBA YUMOSLAR ALINACAK VE HAFTAYA.. P TESI.. RABBIM IZIN VERIRSE BEBISLERIM ICIMDE OLUCAK INSALLAH BU DEFA SIKI SIKI SARILIRLARR INSALLAH

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

toana canım inşş bebeğim inşşşş her şey gönlünden geçen gini olsunnnnn bebişlerin sımsıkı tutunsular ve göbüşünde 9 ay kalsınlar hayatındada ömür boyu
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım tedavin hayrlı olsun bir an önce bebişini kucağına alda bizde teyze olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…