canım hoşgeldin bende yaptırdım bu testleri (ilk denmesi tutmayan yada düşükle sonuçlanan herkesin yapması şart olan tetkler bunlar)ama ben ünvrstde de yaptırdım randevu verdiler genetikler için 2 ay sonrasına 2 ay sonra kan verdim 3 hafta içinde sonucu aldım ama hiç ücret ödememdimmm pıhtılaşmayıda gittiğim gün içnde verdim ve onuda 3 hafta içinde sonuçları aldımmm ama bu testleri bana özel bir has kişi başına 900 tl dedilerr eşimle bana 1800 tl istediler bende 2 ayı bekleyip ünvsrtdede yaptırdımmm
inşşş senin içinde artık her şey çok güzel olsun
canım aramıza hoş geldin ben 5 tüp bebkte3 tanesei iptal olmuş birisiyim pskolojini gayet iyi anlıyorum ama yapılacak fazla bir şey yok
inşş bundan sonraki tedavinde böyle bir sorunla karşılamasın
Yeterim bizdende istenmişti işte ilk başlarda düşünüp tıp fakültesine başvursak şimdiye belki sıra gelirmiydi bilmiyorum.5-6 ay sonraya gün veriyolarmış o kadar beklemek istemediğimiz için böyle olduu.umarım hakkımızda hayırlısı olurr...
canım hoşgeldin bende yaptırdım bu testleri (ilk denmesi tutmayan yada düşükle sonuçlanan herkesin yapması şart olan tetkler bunlar)ama ben ünvrstde de yaptırdım randevu verdiler genetikler için 2 ay sonrasına 2 ay sonra kan verdim 3 hafta içinde sonucu aldım ama hiç ücret ödememdimmm pıhtılaşmayıda gittiğim gün içnde verdim ve onuda 3 hafta içinde sonuçları aldımmm ama bu testleri bana özel bir has kişi başına 900 tl dedilerr eşimle bana 1800 tl istediler bende 2 ayı bekleyip ünvsrtdede yaptırdımmm
inşşş senin içinde artık her şey çok güzel olsun
canım aramıza hoş geldin ben 5 tüp bebkte3 tanesei iptal olmuş birisiyim pskolojini gayet iyi anlıyorum ama yapılacak fazla bir şey yok
inşş bundan sonraki tedavinde böyle bir sorunla karşılamasın
hoşbuldukdemek seninde öyle oldu peki seninki neden olmuş açıklama neydi yani... ya şimdi doktorda tam açıklama yapmayınca bide kendiside şaşırdı o yüzden bende neden olduğunu merak ediyorum...
arkadaşlar ya yetercim özellikle sana soruyorum.ben adetin 14.günü progestana başladım adet tarihim 22 si hapın bitmesine 3 gün kala yani dün leke geldi.ve adetime daha en az 6 7 ügn var.niye böyle olduki.acaip adet ağrımda var
Ebrudur hosgeldın canım,ben ılk uc denememı uzun protokol uygulanmıstı baya suruyo tatlım ya yıne 25 gun veya daha ustu olabılır:44: Tam saymadım yanı..ama sımdı bana kısa protokol uygulanıyor rabbım emeyını bos etmesın sımdıden sabır dılıyorum sana ve hepımıze
bacımmmmmmmmmmmmmmmmm seni burada görmek ne güzellllllllllllllllllllllllllllllllllll sık sık karşılaşıyoruz buradaSelam biumutçum ben +90 grubundanım hatırladın mı bilmem. İnşallah sen de bebişini kısa zamanda kucağına alırsın canım...
Kızlar benim de uzun protokol oluyor ama hap hiç kullanmadım, decapeptyl iğneyle başladım. Bugünhemşireye sordum bu ne işe yarıyor diye ama mantıklı bir açıklama yapamadı inanın ve artık gonal f ile decapeptyli beraber alıyorum.
bacımmmmmmmmmmmmmmmmm seni burada görmek ne güzellllllllllllllllllllllllllllllllllll sık sık karşılaşıyoruz burada
Oyyy Bacıma bak, asıl seninle karşılaşmak bir şeref benim içinnnnn...
hadi bakalım inşşşşşşşşşşşşş ilerleyen zamanlarda seninle karşılaşırken aramızdaküçük bir canavar durusunn isityorum diliyorummm
Ayyyy İnşallah kız Yeterimmm...
ben beddu ettimmm sana asla 75 kilo olmayacaksınnnnnn benim küçük yeğenim asla izin vermeyecek bunaaaa ve birde evini b......k götürecekoluncaaaaaaaaaa
Ben dünden razıyım teyzesi. İnşallah bedduaların tutar da teyze olursun...
KIZLAR IYI GECELER.. BEN BUGUN DOKTORA GITTIM YUMOSLAR BUYUMUS ..BIRAZ ONCE CATLATMA IGNESINI YAPTIM ..VEE.. CARSAMBA YUMOSLAR ALINACAK VE HAFTAYA.. P TESI.. RABBIM IZIN VERIRSE BEBISLERIM ICIMDE OLUCAK INSALLAH BU DEFA SIKI SIKI SARILIRLARR INSALLAH
KIZLAR IYI GECELER.. BEN BUGUN DOKTORA GITTIM YUMOSLAR BUYUMUS ..BIRAZ ONCE CATLATMA IGNESINI YAPTIM ..VEE.. CARSAMBA YUMOSLAR ALINACAK VE HAFTAYA.. P TESI.. RABBIM IZIN VERIRSE BEBISLERIM ICIMDE OLUCAK INSALLAH BU DEFA SIKI SIKI SARILIRLARR INSALLAH
günaydın yeteeeerrr ciğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?