Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kız senin oğlanda yakışıklı gel onları beşik kertmesi yapalım:)))

kız o benim yeğenimmmmmmmmmmm sizler doğurun biz onların arasında seçecep izdivaç yapacağızz yeğenişimeee

Kız binbirkere maşallah yeğenin nekaa dadlu ısırırım onun kollarını bak

canım darsı sana inşşş ekimde 3 bitirecek inşşşş ye ye o kendini yerimezki bir tür canavar ama ben o canavara aşğım

cocukların evlilik yorumları
‎- KİMİNLE EVLENECEGİNİZE NASIL KARAR VERİRSİNİZ?
"Buna biz karar veremeyiz, Tanr...ı bunları önceden ayarlamıştır. Biz de kime takılacaksak, bir gün yolda yürürken karşımıza çıkar."Zeynep, 10 yaşında.

EVLENMEK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇ OLMALI?
"Yaşla ilgisi yok, evlenmek için aptal olmak yeter" Ali, 6 yaşında (bizden akıllı)

- ANNENLE BABANIN ORTAK YÖNÜ NEDİR?
"İkisi de, baska çocuk istemez." Selin, 8 yaşında.

- BIR KIZLA BIR ERKEK ÇIKTIKLARI ZAMAN NELER YAPARLAR?
"Biriyle çıkmak çok eğlenceli..Aslında yeterince sabırla dinleyebilirseniz, erkekler bazen güzel konuşuyorlar." Gamze, 8 yaşında. (gerçekten 8 mi dersiniz?)

"İlk randevuda birbirlerine yalan söylerler. Ama bu yalanlar ikinci kez buluşmak isteyecek kadar ilginç olmalı" Metin, 10 yaşında (sizce ?)

- İLK RANDEVUDAN MEMNUN KALMAZSAN NE YAPARSIN?
"Eve gidip ölü taklidi yaparım. Ertesi gün bütün gazeteleri arayıp Ben öldüm ismimi cenaze ilanlarınıza yazar mısınız derim" Hüseyin, 9 yaşında.

- BİRİNİ ÖPMEK HANGİ ŞARTLARDA DOGRUDUR?
"Çok parası varsa." Petek, 7 yaşında (acaba bunun soyadI ; "Dinçöz mü?)
"Kanunlar en az 18 yaşında olmalısınız diyor ama kanunları boşver" Cüneyt, 7 yaşında (delikanli çocuk)
"Ben öpmem. Kadınlar öpünce hemen evlenip çocuk yapmak istiyorlar,Ben ugraşamam". Levent, 8 yaşında (daha delikanlı)

- EVLİLİK DİYE BİRŞEY OLMASAYDI NELER OLURDU?
"Hesabını vermemiz gereken bir sürü bebek olurdu". Murat,8 yaşında (çok zekice)

iyi canı ne olsun senelik izine çıktım bende 1 hafta evdeyim. yarında saat 11:30 randevum var. tedaviye başlıyoruz artık Allahın izniyle.İnşallah bir sorun çıkmaz.

hayırlı olsun bebişli olsun inşşşşşşşşşşşşşşşş

inşallah canım hepimize Allahım nasip etsin. bugünün benim için bir önemi daha var bugün melek oğlumu kaybedeli tam 1 yıl oldu 19.04.2010....

canımmmmm yaaaaaaaaüzme kendini rabim yerine yenisini versin inşşşşşşşşşşşşşşş hiç umadığınbir andaaaa zamanla külenecektir acın ne diyeyim biliyorum

bende bebegi olamayanlardanım
eşimin spermleri 22000 ama bende yumurtlama yok
tüp bebek için tedaviye baladık bakalım hayırlısı

canım rabbim yüzünü gülüdürsün inşşşşşşşşşşşşşş

Aslında bu işlerle uğraşınca çok da yanlız olmadığını anlıyor insan.Halbuki yaşadığım çevreye baktığımda bir çocuğu olmayan ben varım...Allah ın izniyle ben de tüp bebek tedavisine başlamak için adım attım arkadaşlar.Sanki daha yolun başında aksilikler var gibi ama aklıma getirip moralimi de bozmak istemiyorum.Doktorum test ve ultrason sonuçlarına bakarak adetimin geleceğini adet getirecek ilaç vermeyeceğini söyledi.Bu görüşmenin ardından beş gün geçti ama ben hala adet olamadım.Yine stres oldum galiba..Tavsiyeleriniz var mıdır?Getirmek için bitkisel önerebileceğiniz birşeyler var mı?Allah bu yola baş koyan herkesin hakkında hayırlısını versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…