sondua cim slmnehaber sekerim..
kızlar merhaba
bi sorum olacak, transfer sonrası vajinal jel kullandınız mı? ben kullanıyorum ve gün içinde sıvı halde geliyor hep.. niye acaba??
kızlar merhaba
bi sorum olacak, transfer sonrası vajinal jel kullandınız mı? ben kullanıyorum ve gün içinde sıvı halde geliyor hep.. niye acaba??
günaydın kızlar size bir soru sorcam gebelik kesesinde yolk sacı gözüküpte bebegin gözükmemesi durumuyla karşılaşan varmı
canım benim şükür bebişten başka sıkıntımız yok dra gittim bana yumurtlamayı arttırıcı ilaç verdi bu sefer olamzsa laporoskopi olacağım sonrada bi aşılama deneyelim diyoruz rabbim hepimiz için hayırlısını nasıp etsin sende ne var ne yok kıss
canımmm jeli kulandıktan sonra 10dk yatacaksın sonrada 10. 15 . dk yürü evin içinde yürüü
geriye gelen zaten gelmesi gereken kısımdırmerak ettme
kızlar destek ve cvplarınız için teşekkürler...dün tüp bebek/ yumurta takibi için istanbula gittim, fakat moralim bozuk ve gergin eve geri döndüm.
Randevum saat 10.30 daydı, 10 dakka bekleme odasında bekledikten sonra asistan beni çagırdı, afederseniz soyundum ve sedyeye uzandım..doktor daha meydanda yok...o arada doktorun odasına bir asistan giriyo biri çıkıyor birbirleriyle kavga ediyorlar ve ben içerideyim. Yok şu hastanın birşeyi yanlış olmuşta yok yanlış yazılmışta...ya kardeşim zaten stresli bir şekilde içerde yatıyorum aklım allak bullak acaba olcakmı acaba tutcakmı felan.sonra asistan yanıma geldi, dedimki böyle tartışmaları hastanın yanında yapmanız hiç hoş değil, oda haklısınız kusura bakmayın dedi neyse yarım saat o halde bekledikten sonra doktor geldi..Ne selam ne sabah, oturdu ultrasonun başına aldı aleti eline hemen muayeneye başladı...iyi tamam güzel dedi, şu igneleri veriyorum dedi perşembe günü görüşürüz dedi. Ne bir güler yüz hiçbirşey, dedimki bana vermiş olduğunuz iğneler beni çok kötü yapıyor acaba bunun başka bir alternatifi yokmu? Hanımefendi biz bu ilaçları yüzlerce insana veriyoruz birşey olmuyor..siz pikolojikmen fazla takmayın. İyi tamam dedim çıktım ne diyebilirsinki? sonra ilaçlarımı aldım eve geldim ve gerçekten bana beklediğim güveni veremediler....acaba sizinde böyle tecrübeleriniz oldumu? sonumuz hayırlı olsun inşallah!!!!
canım saol, ben abartıp bi saat kalkmadan yatıyorum :))) ama yinede kalkınca geliyor ya acaba dedim yanlış bişey mi yapıyorum, takip ettiğim kadarıyla senin gibi tecrübeli bir arkadaşımdan bu cevabı aldıktan sonra içim rahatladı, saol canım...
canım saol, ben abartıp bi saat kalkmadan yatıyorum :))) ama yinede kalkınca geliyor ya acaba dedim yanlış bişey mi yapıyorum, takip ettiğim kadarıyla senin gibi tecrübeli bir arkadaşımdan bu cevabı aldıktan sonra içim rahatladı, saol canım...
[sıze="3"]canım kabız olmamayada dika et inşşşş gönlünden geçen gibi olsun[/sıze]
kızlar mrh ya bişey diyecem göyüslerimle başım derte elimi süremiyorum iç çamaşırı kullanamıyorum inanılmaz şiş ve ağrıyor bu belirtiyi yaşayan varmı aranızda
bu iyi bişey mi?
acaba merak ettim:26::26::26:
merhaba yeter bugün kan testi yaptırdım hcg 268.2 çıktı doktorumu aradım pozitif dedi yani bırakmamışlar beni, benimleymişler....
Ama 2 gün sonra tekrar kan testi vermen gerekiyo ve bu rakamı 2 ye katlaması gerekiyo dedi ya katlamazsa..allahım inşallah katlar ya
merhaba yeter bugün kan testi yaptırdım hcg 268.2 çıktı doktorumu aradım pozitif dedi yani bırakmamışlar beni, benimleymişler....
Ama 2 gün sonra tekrar kan testi vermen gerekiyo ve bu rakamı 2 ye katlaması gerekiyo dedi ya katlamazsa..allahım inşallah katlar ya
kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?