Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

minasu özel mesaj yazamıyormuşum 100 adet mesajı doldurmuş olmam gerekiyormuş
sana burdan yazıyorum umarım ulaşır sana ben jinofertilde dr can aslancada yaptım tüp bebeği bu gün 7 günüm allah hepimize hamiş olmayı nasip eder inşallah

yeterciğm merhaba nasılsın

senin durumun nasıl sende şuan bekliyorsun galiba biraz bilgi verebilirmisin

yeterciğm merhaba nasılsın

senin durumun nasıl sende şuan bekliyorsun galiba biraz bilgi verebilirmisin

canım benim eşim beyin ameliyatı geçirdi şimdi onun normale dönmesini bekliyoruz tedavi daha sonraya kaldı

merhaba arkadaşlar,

Bende yeni katıldım aranıza, 28 yaşındayım bir başarısız aşılamam oldu ve sonrasında bu ay İstanbul Tüp bebekte tüp bebek yapmaya karar verdik. Şuan iğneler aşamasındayım ve yarın tekrar doktora gidicem yumurta takibi için...sanırsam ona göre iğne verecek...arkadaşlar yumurta toplama işlemini lokal anestezi ile yapıyorlarmı bilgisi olan varmı acaba? tamamen narkoz altına girmek istemiyorum...
allah burdaki herkeze sağlıklı bebişler verir inşallah...benim içinde tedavimin başarıyla sonuçlanması için dua edin:))))

Sevgiler xx

canım benim eşim beyin ameliyatı geçirdi şimdi onun normale dönmesini bekliyoruz tedavi daha sonraya kaldı

canım benim çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin tez zamanda eşin eski sağlığına kavuşur inşallah
ve en kısa zamanda tedavine başlayıp bebişini kucağına almayı nasip etsin rabbim dualarım sizinle
kendine iyi bak ...

slm hicran öncelikle hoş geldin aramıza bendde çok kısa bi süre önce katıldım bu kulübe ama sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oldular sanada yardımcı olacaklarından eminim
elimden geldiğince allatayım bende aşılamadan sonra tüp bebek yaptım şimdi bekliyorum ben düzenli kontrollerden sonra yumurta toplandı ama narkoz verildi hiç bir şey hissetmedim uyandığımda odadaydım
ama transerfde hiç bir narkozyada anestezi uygulanmıyor zaten çok kısa bi sürede bitiyor 5-10 dk ancak sürdü
umarım yardımcı olabilmişimdir
allah yardımcın olsun tez zamanada bebişini kucağına almayı nasip etsin allah.....

canım hayırlı olsun tedavin umarım bebişle buluşursun ben opuda lokal anestizi duymadım genel anestezi yapılıyor ama zaten çok kısa sürüyor 15 ila 30 dk arasında

canım sağol allah razı olsunnnnn rabbim hepimizn yaptığı dualrı kabul etsin inşşşşş

cnm tedavin hayırlı olsun inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun.Ben 1.denememi lokal anestezi altında yaptırdım ve hiç önermem.30-40 dk boyunca masada aralıksız ağladım,bacaklarım korkudan o kadar çok titredi ki acayip kanamam oldu ve bütün psikolojim bozuldu. Genel anestezi altında histerskopi oldum uyandığımda sanki uzun rahat bir uykudan uyanmış gibiydim.Sana tavsiyem hiç canını yakma direkt genel anestezi yaptır.Benim bu ay sonunda 2.denemem olacak inşallah bu sefer kesin genel anestezi yaptıracağım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Hsyırlı olsun tedavin inş. Yereeeerinde dediğin gibi inş. zamanı gelmiştir kucağın bebekle dolsun

Çok sağol canım aslında şu kist olmasaydı bu ay olacaktı çok iyi olacaktı bi dahaki ay bazı planlarımız vardı ama nasip böylemiş inşalah olumlu sonuçlanır ve beklediğimize değer diyorum.canım sen nasılsın neler yapıyorsun?

gunaydin kizlarr..

yeeetercim ,nasilsin tatlimm?

susesi,tedavin hayirli olsun bu denemnde bebeyin gelsin annesine insallah ,rabbim yuzunu guldursun sekerimm..

Toanam çok sağol canım benim inşallah tatlım ya bu sefer çok umutluyum bakalım.akupuntur bana çok yaradı kendimi stersten arınmış hissediyorum bu durum bana olumlu yansır inşallahh..Rabbim hepimizin kucaklarını doldudurur inşallah AMİNNNNNNNNN

Canım aramıza hoşgeldin,tedavin hayırlı olsun ve bebişine kavuşursun inşallah..canım genel anestezi çok rahat oluyo uyandığında odanda oluyosun kısa sürüyo zaten.yinede sen bilirsin tabii doktorunla konuşursun...hadi bakalım en kısa zamanda güzel haberler bekliyoruzzz..

Herşeyde vardır bir hayır ,demekki zamanı var bebeğinAllah emeklerşnş boşa çıkarmaz inş. arkadaşım gönlüne göre verir
Bende hiç bir şey yok tüpbebek için çalışamlarra başladık karar verdik gibi eylül gibi düşünüyoruz bakalım hayırlısı,bu ay kist oluştu 40 günde adet olunca doktora gittik kist var dedi doğumkonturol hapı kullanmaya başladım doktorum Eylüle seni temiz yollayalım dedi bakalım
Hakkımızda hayırlııs neyse o olsun inş.

arkadaşlar cuma günü kan testimi ölçtürdüğümde 23.75 çıktı,2 gün sonra yani dün ölçtürdüm 35 küsür çıktı,doktorum sağlıklı ilerlememiş dedi,salıya tekrar test günü verdi,sağlıklı katlanmamışsa bitiririz dedi,bu nedemk oluyor şimdi,kimyasal gebelik midir,başından böyle şeyler geçiren varmı?benim ilk denemem ve moralimde çok bozuk,o hamilesin sevincinin üstüne çok moralim bozulduu,hafif hafifte kahverengi lekeler görüyorum peçeteyle sildiğimde,lütfen bilgilendirin beni..

Son düzenleme:

Üzülme iyi düşün iyi olsun.Senin durumunla ilgili bilgim yok ama ben kimyasal gebelik geçirdiğimde kan testim 10. gündü ben 8 gün yaptırdım 2 gün kala 90 çıkmıştı iki gün sonra 1,5 katladı bu böyle en son 190 da aşağı inmeye başladı.
inş. seninki ikiye katlar arkadaşım lekelenmede yerleşme kanmasıdır.
Allahım yüzünü güldürü inş. test sonuçunda mucize olurda

selam arkadaşlar,bende 2 yıldır çocuk özlemi içindeyim ve mayıs ayında ilk tüp denemem oldu tuttu fakat 5 haftalıkken düştü..önce mutlu olup,anneliğin ilk heyecanlarını yaşıyorum derken ilk bebeğimi kaybetmenin acısını gördüm...tekrar denemek için güç bulmayı bekliyorum..2 tane dondurulmuşum var kısmet onlara artık...anne olmak isteyen tüm arkadaşlarımın en kısa zamanda bebeklerine sağsalim kavuşmaları dileğiyle...

pretty,benim 9-13-37-134-266 diye katlayarak gitti doktorum sağlıksız gebelik dedi ve sonra 190-88 diyerek indi beta hcg ve kendiliğinden sonlandı hamilelğim...dilerim senin böyle olmaz kat be kat hergün yükselir canım içini ferah tut hep takipte ol...herşey Allahtan,hayırlıysa olsun bebişin...haberdar et mutlaka,sevincini beraber paylaşalım..

inşallah umuyorum ama bir kere kurt düştü içime olumsuz diye,sanırım doktorumda kimyasal gebelik olduğunundan emin olmak için beni takip altına aldı...

senn aslında 13 dışında diğerleri iyi,niye o kadar yükselmişken sonra inmişki,budamı şimdi kimyasal oluyor..vede ne demek şu kimyasal sadece tüp bebektemi oluyor??bu arada sanada çook geçmişler olsun,içinde bulunduğun durumu çok iyi anlayabiliyorumm

Son düzenleme:
yokcanım benim doğal hamilelikte olabiliyor kimyasal,boş,dış gebelik...benim bebeğim tutunamamış doktorum öyle dedi ve en iyisi kendisinden düşmesi dedi...dış gebelik teşhisiyle beni hastaneye bile yatırdı ama düşükle sonuçlandı ilk bebişim ama tatlım umarım hakkında hayırlısı olur,ne zamandır uğraşıyorsun sen?2 güne bir kan ver,bir de progesteronuna baktır cnm o d abelli ediyor..hakkınd ahayırlısı olsun,sonuçlarını yaz mutlaka...

Canm bende de kist oluşmuş işte daha geçen ay bişey yoktu yumurta çatlamayınca kist oluşuyo sanırım bunun için bende doğum kontrol hapı kullanmaya başladım.önümüzdeki ay temizlenirse işte hemen başlıycaz tedaviye haıylısı olsun demekten başka çaremiz yok tatlım.sanada çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…