yeterciğm merhaba nasılsın
senin durumun nasıl sende şuan bekliyorsun galiba biraz bilgi verebilirmisin
canım benim eşim beyin ameliyatı geçirdi şimdi onun normale dönmesini bekliyoruz tedavi daha sonraya kaldı
merhaba arkadaşlar,
Bende yeni katıldım aranıza, 28 yaşındayım bir başarısız aşılamam oldu ve sonrasında bu ay İstanbul Tüp bebekte tüp bebek yapmaya karar verdik. Şuan iğneler aşamasındayım ve yarın tekrar doktora gidicem yumurta takibi için...sanırsam ona göre iğne verecek...arkadaşlar yumurta toplama işlemini lokal anestezi ile yapıyorlarmı bilgisi olan varmı acaba? tamamen narkoz altına girmek istemiyorum...
allah burdaki herkeze sağlıklı bebişler verir inşallah...benim içinde tedavimin başarıyla sonuçlanması için dua edin:))))
Sevgiler xx
merhaba arkadaşlar,
Bende yeni katıldım aranıza, 28 yaşındayım bir başarısız aşılamam oldu ve sonrasında bu ay İstanbul Tüp bebekte tüp bebek yapmaya karar verdik. Şuan iğneler aşamasındayım ve yarın tekrar doktora gidicem yumurta takibi için...sanırsam ona göre iğne verecek...arkadaşlar yumurta toplama işlemini lokal anestezi ile yapıyorlarmı bilgisi olan varmı acaba? tamamen narkoz altına girmek istemiyorum...
allah burdaki herkeze sağlıklı bebişler verir inşallah...benim içinde tedavimin başarıyla sonuçlanması için dua edin:))))
Sevgiler xx
canım benim çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin tez zamanda eşin eski sağlığına kavuşur inşallah
ve en kısa zamanda tedavine başlayıp bebişini kucağına almayı nasip etsin rabbim dualarım sizinle
kendine iyi bak ...
merhaba arkadaşlar,
Sevgiler xx
Hsyırlı olsun tedavin inş. Yereeeerinde dediğin gibi inş. zamanı gelmiştir kucağın bebekle dolsun
gunaydin kizlarr..
yeeetercim ,nasilsin tatlimm?
susesi,tedavin hayirli olsun bu denemnde bebeyin gelsin annesine insallah ,rabbim yuzunu guldursun sekerimm..
merhaba arkadaşlar,
Sevgiler xx
Çok sağol canım aslında şu kist olmasaydı bu ay olacaktı çok iyi olacaktı bi dahaki ay bazı planlarımız vardı ama nasip böylemiş inşalah olumlu sonuçlanır ve beklediğimize değer diyorum.canım sen nasılsın neler yapıyorsun?
arkadaşlar cuma günü kan testimi ölçtürdüğümde 23.75 çıktı,2 gün sonra yani dün ölçtürdüm 35 küsür çıktı,doktorum sağlıklı ilerlememiş dedi,salıya tekrar test günü verdi,sağlıklı katlanmamışsa bitiririz dedi,bu nedemk oluyor şimdi,kimyasal gebelik midir,başından böyle şeyler geçiren varmı?benim ilk denemem ve moralimde çok bozuk,o hamilesin sevincinin üstüne çok moralim bozulduu,hafif hafifte kahverengi lekeler görüyorum peçeteyle sildiğimde,lütfen bilgilendirin beni..
arkadaşlar cuma günü kan testimi ölçtürdüğümde 23.75 çıktı,2 gün sonra yani dün ölçtürdüm 35 küsür çıktı,doktorum sağlıklı ilerlememiş dedi,salıya tekrar test günü verdi,sağlıklı katlanmamışsa bitiririz dedi,bu nedemk oluyor şimdi,kimyasal gebelik midir,başından böyle şeyler geçiren varmı?benim ilk denemem ve moralimde çok bozuk,o hamilesin sevincinin üstüne çok moralim bozulduu,hafif hafifte kahverengi lekeler görüyorum peçeteyle sildiğimde,lütfen bilgilendirin beni..
inşallah umuyorum ama bir kere kurt düştü içime olumsuz diye,sanırım doktorumda kimyasal gebelik olduğunundan emin olmak için beni takip altına aldı...Üzülme iyi düşün iyi olsun.Senin durumunla ilgili bilgim yok ama ben kimyasal gebelik geçirdiğimde kan testim 10. gündü ben 8 gün yaptırdım 2 gün kala 90 çıkmıştı iki gün sonra 1,5 katladı bu böyle en son 190 da aşağı inmeye başladı.
inş. seninki ikiye katlar arkadaşım lekelenmede yerleşme kanmasıdır.
Allahım yüzünü güldürü inş. test sonuçunda mucize olurda
pretty,benim 9-13-37-134-266 diye katlayarak gitti doktorum sağlıksız gebelik dedi ve sonra 190-88 diyerek indi beta hcg ve kendiliğinden sonlandı hamilelğim...dilerim senin böyle olmaz kat be kat hergün yükselir canım içini ferah tut hep takipte ol...herşey Allahtan,hayırlıysa olsun bebişin...haberdar et mutlaka,sevincini beraber paylaşalım..
Herşeyde vardır bir hayır ,demekki zamanı var bebeğinAllah emeklerşnş boşa çıkarmaz inş. arkadaşım gönlüne göre verir
Bende hiç bir şey yok tüpbebek için çalışamlarra başladık karar verdik gibi eylül gibi düşünüyoruz bakalım hayırlısı,bu ay kist oluştu 40 günde adet olunca doktora gittik kist var dedidoğumkonturol hapı kullanmaya başladım doktorum Eylüle seni temiz yollayalım dedi bakalım
Hakkımızda hayırlııs neyse o olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?