mrh hoşbulduk evet bu daha önce bi aşılama yaptık şimdi ilk defa tüp bebek yaptık pazartesi transef edildi bu altıncı günüm
bizim sorunumuzu ne olduğunu tam olarak anlayamadık neden dersen dr pko sin dedi ama tam olarak özellikleri yok eşimin sperm değerleride normal 5 yıldır hiç korunmadık ilaç felanda kullanmadım ama yinede olmadı bebbişimiz, bir aşılama ve tüp bebek dışında çok dr değiştirdik ve çok ilaç kullandırtılar herşey normal aşılamaya yada tüp bebeğe gerek yok dediler ve ilaç kullandırtılar sürekli
böylelikle 5 yık geçti şimdi şimdi de ilk tüp bebeği yaptık pazartesi 2 yumurta transef edildi ama dündendir ağrım var ve çok korkuyorum olmayacak diye
ayrıca ilginize çok tşk ederim
umarım allah hepimize nasip eder
bide şu tedirginliğim geçse çok daha iyi olacak :18::18::18::18::18:
yokcanım benim doğal hamilelikte olabiliyor kimyasal,boş,dış gebelik...benim bebeğim tutunamamış doktorum öyle dedi ve en iyisi kendisinden düşmesi dedi...dış gebelik teşhisiyle beni hastaneye bile yatırdı ama düşükle sonuçlandı ilk bebişimama tatlım umarım hakkında hayırlısı olur,ne zamandır uğraşıyorsun sen?2 güne bir kan ver,bir de progesteronuna baktır cnm o d abelli ediyor..hakkınd ahayırlısı olsun,sonuçlarını yaz mutlaka...
Merhaba bayanlar,
ben de yeni katıldım aranıza.. Öncelikle Allah herkeze hayırlı,sağlıklı bebekler nasip etsin.Biz de ayın 25inde tüp bebek tedavisine başlayacağız.Acayip stres yapmaya başladım. Çok belirgin bir sorunumuz yok aslında,dr. sadece eşimde biraz hareket yavaşlılığı olduğunu söyledi,dr.bize aşılamada başarı oranının tüp bebeğe nazaran daha düşük olduğunu söylediğinden hem maddi hem manevi açıdan daha fazla yıpranmamak açısından tüp bebekle başlamaya karar verdik tedaviye.Çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum.:18:
Mihracemm merhaba canım,bize tek embriyo transfr edilecekmiş,acaba ilk tedavimiz olduğundan mıdır...:44:
Merhaba bayanlar,
ben de yeni katıldım aranıza.. Öncelikle Allah herkeze hayırlı,sağlıklı bebekler nasip etsin.Biz de ayın 25inde tüp bebek tedavisine başlayacağız.Acayip stres yapmaya başladım. Çok belirgin bir sorunumuz yok aslında,dr. sadece eşimde biraz hareket yavaşlılığı olduğunu söyledi,dr.bize aşılamada başarı oranının tüp bebeğe nazaran daha düşük olduğunu söylediğinden hem maddi hem manevi açıdan daha fazla yıpranmamak açısından tüp bebekle başlamaya karar verdik tedaviye.Çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum.:18:
Mihracemm merhaba canım,bize tek embriyo transfr edilecekmiş,acaba ilk tedavimiz olduğundan mıdır...:44:
kızlar bu gün has gittik çok yorgunum geçmişe bakamıyorummm
inşşşş herkesler iyidir
olumlu düşünmeye çalışıyorum ama vücudum izin vermiyo,dün kırmızımsı bişiler gördüm peçetede,sanki ilaçlarımı keser kesmez adetim gelecekmiş gibi hissediyorum,bugün kan vericem yine işte bakalım kopacak dananın kuyruğumerhabalar,
teşekkürler kızlar cevabınız için.. insanın aklında bisürü soru işareti oluyor. sizler de istanbulda mı yaptırıyosunuz tedavinizi,bende çok araştırdım tedaviye başlamadan önce nereye gitsemki die. :44:
pretty yarın bende güzel haberini beklicem bakalım ama yinede olumlu düşün,herşeyden önce hayırlısı olsun...
canım yrn güzel hbrlerini bekliyoruz,dr.dan döner dönmez haber ver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?