Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Canım tedavin hayırlı olsun rabbim kucağını doldurur inşallahh

kızlar merhaba,sebebsiz infertilite olup aşılama yaptıran varmı aranızda

canım bizde sebepsiz infertilite grubundayız bizde 2 kez aşıma 1 kez ilaçlı tedavi,1 kezde tüpbebek denedik ama olmadı olmadı..şimdide 2.tüpbebek denemesina başlıycaz önümüzdeki nasipse.Canım bizim durumuzdkilere doktorlar genelde normalde olabilir ama ne zaman belli değil gibi yorumlar yapıyolar .Sizde 1 kere dneyebilirsiniz tabbii.ve inşallah daha fazla tedaviye ihtiyacın kalmaz.En kısa zamanda hamiş olup bebinie kavuşmanı diliyorumm...

Merhaba kızlar bu sıralar baya yeni katılımlarımızn olmuş hepiniz hoşgeldiniz kader arkadaşlarım, tedavinizde pozifleri görürsünüz inşallah...
Yeter,toana, sondua,yasmin arkadaşlarım nasılsınız umarım herşey yolundadır...iyi akşamlar diliyorumm

canım çok sevindim darısı burada rabbine bebiş bebiş diye el açanların başına inşşşşşşşşşşşş

canım çok şükür bebişten başka sıkıntımız yok ilaç tedavisine başladık olmazsa laproskopi o da olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebek rabbim inş. 1. sinde veriri:))
sen nasılsın canım sende ne var ne yok

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 8 yıllık evliyim polikistik over sendromluyum... normal şekilde hamile kalamıyorum en son 4 yıl önce kadın doğumun kapısını çaldım oda reğl düzensizliğim içindi bu zamana kadar hiç bebiş için strese girmedim hep olur olur olmazsa napalım diyordum ama içim hiç öyle değildi sosyal güvencemin olmaması tedaviyi yada bebek isteğimi bastırmama neden oldu "şirketi kapatalım bagkur'dan düşeyim eşimin üzerine geçeyim nasılsa devlet karşılıyor tüp bebeği maddi olarak daha iyi olur daha yaşım genç" diye diye 30 yaşımı buldum (gerçi daha eşimin üzerine geçeli 1 ay oldu çok şükür) şimdi herşey hal olunca deli gibi bebek istemeye ve çok korkmaya başladım her günüm stresle geçiyor.. kilolu biriyim bir çok rejim, ilaç, akapunktur denedim ama sonuç hep hüsrandı şimdi glifor kullanıyorum.. ankarada yaşıyorum daha önce Hakan Yaralı'ya gitmiştim ama yeniden onamı gitsem yoksa daha iyi yerler var mı?Tüp bebekte kilo etkiler mi? bilmiyorum.. sonuçta hepinizin bildiği gibi Tüp bebek ciddi bir şey önce doktora sonra merkeze güvenmem kendimi rahat teslim edebilmem gerek tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.... umarım en KISA ZAMANDA GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN MELEĞİ KUCAĞIMIZA ALIRIZ...

evet canım İstanbul'dayım, prof.Bülent Baysal'a gidiyorum, oda florance nightingale hastanesi ile çalışıyor ya sen?

kızlar merhaba,sebebsiz infertilite olup aşılama yaptıran varmı aranızda

canım benim kız kardeşim yaptırdı 2 defa ama malesef negatif aldı ama kuzenim ilk aşılamada pozitif aldı ve bebğini kucakladı

sağol kuzum sen nasılsın

hoş geldin aramıza canım 8 yılı bekleyerek geçirmekle iyi bir şey yapmamaışsın keşke bu kadar beklemeseydin ama sağlık olsun bir an önce iyi bir merkez bul (kadın doğumcu dr değil infertilite ve tüp bebk bölümü olan merkez )ankrada maya var birde gürgan klinik anatolya veee ankra ünverstsi herhangi birisini tercih edebilirin
umarım rabbim daha fazla bekletmez ayrıca pukolularda tüp bebk yapıldığında şasnsın daha fazla olduğunu biliyorum ben en kısa zamanda ol

çok teşekkür ederim evet en büyük pişmanlığım 8 yıl beklemek oldu verdiğin moral ve iyi dileklerin için teşekkür ederim RABBİM HER İSTEYENİN KUCAĞINI TATLI BEBİŞLERLE DOLDURSUN TABİ BENİMDE :))

canım ilk önce iyi dilekerrnne amin diyorum şu mübarek ayların hürmetine rabbim dualrımzı kabul etsin inşşş
beni buradaki kızlar bilirler bende 7 senedir uğraşıyorum 5 tüp bebk denemem oldu çok şey yaşadım 7 yıla okadar çok şey sığdırdımki okadar çok denedimkiii eşimin sayısının 20 milyondan 2 milyona düşmesine şahit oldum tüp bebk tedvileride transfere gidip transferiniz iptal oldualrı yaşadımm o yüzden sizleri anlıyorummm ve destek olamya çalışıyorum umarım çabalrım işe yarıyordur buradaki herkes benim YOL ARKADAŞIM

inanıyorum ki bu sefer sizin için son olacak alacaksınız kucağınıza bebişinizi gülücükler atacak önce pembe yanakları süt kokacak, yumuk yumuk elleriyle elinizi tutmaya çalışacak, gözlerinizin içine bakacak tüm sevimliliğiyle bu sefer olacak sabredin dua edin sizin için dua edeceğim RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN benim ilk denemem olacak(umarım son olur meleğim annesini bekletmez) içten içe biliyorum ki ben anne olacağım tabi sizde :)

RABBİM HERŞEYİN EN İYİSİNİ EN HAYIRLISINI VERİR....arkadaşlar,bu yüce duyguyu bizim için en hayırlı zamanda yaşıycaz inşallaaah....yılmadan ,yorulmadan meleklerimize kavuşana kadar devam,sabrını ve karşılığını görcez ben inanıyorum...o süt kokulu kuzularla ilk bakıştığımız anda bunların hepsi geçip gidivercek............

aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn

slm kızlar yarın sabah kan testi yapacağaz öğleden sonra sonuç belli olacak lütfen dua edin çok heycanlı ve gerginim gün boyu ellerim titriyordu nasıl yarın olacak bilmiyorum
dua edin inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alır :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

kizlar selam, Subat 2009 dan beri evliyiz hic korunmadik 2,5 senedir deniyoruz olmuyo. Rahim filminden sonra doktor tupler kapali dedi. Laparoskopi dedi ben istemiyorum tup bebek yap dedim ama tutturdu yasin genc (27) illa laparos yapicam diye. Bense artik istemekten tukendim!! ( napiyim sizce?

morenacığım bende dün hsg çektirdim benimde sağ tüpte tıkanıklık varmış bana da laparoskopi dediler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…