Buarada esimin is arkadasinin 8 yil cocugu olmadi. Halil Ibrahim Tekin'e gittiler simdi 4 aylik hamile cok sukur. aklinda olsun ben randevu aldim gelicem haftaya. ama burda yaptirabilsem burda istiyorum cunku ucak, tedavi derken batabilirz
slm kızlar yarın sabah kan testi yapacağaz öğleden sonra sonuç belli olacak lütfen dua edin çok heycanlı ve gerginim gün boyu ellerim titriyordu nasıl yarın olacak bilmiyorum
dua edin inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alır :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
papatse hosgeldin canımm.sorunun neydi yazarmısın canım.tedavin hayırlı olsun.en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın insallahhh
Günaydın hanımlar, 2 senedir bu sitedeyim sürekli takip ediyorum. 2 senelik evliyim. 25 yaşındayım. 2 senelik tedavi sonunca tüp bebeğe yönlendirildim. Bugün iğnelerime başladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Emeklerimizi boşa çıkartmasın
canım rabbim yolunu açık etsin bebişli olsun tedavin inşşşşş
çok üzgünüm negatif
amin tatlım hepimizin ki inş.
çok üzgünüm negatif
canım bencede laparoskopi ol sonrası içinde temiz olur aklında kalmaz.. zaten hemen 6 hafta sonra cocuk denemeye baslayabilirsiniz diyor doktorlar ne güzel dogal yoldan olur...:)
slm arkadaşlar çok üzgünüm bilmem tüm belirtiler vardı diye çok ama çok umutlanmıştık
olmadı bende eşimde yıkıldık ağlayamadım bile
ne anlatasam ne desem
boş anlayacağınız sonuç hüsran
slm arkadaşlar çok üzgünüm bilmem tüm belirtiler vardı diye çok ama çok umutlanmıştık
ne anlatasam ne desem
evet canım İstanbul'dayım, prof.Bülent Baysal'a gidiyorum, oda florance nightingale hastanesi ile çalışıyor ya sen?
sagol bestescim kismetse olucak haftaya persembe bakalim. doktorda tupler acilmasa bile aklimiz kalmaz dedi senin dedgin gibi bide dediki tup bebek icin seni bir merkeze yonlendirsemde laparoskopi yapacaklar. bide benim tuplerim yok gibi yaa ucgen var sadece?? kapali oldugu zaman oylemi oluyoki hic yok yaa( tuplerim yok galiba
ne anlatasam ne desem
selam herkese,
benim perşembe günü transferim oldu 2 embriyo transfer ettiler.Daha önce normal yolla 3 kez hamile kaldım ama biri dış gebelik diğer ikisi 6 haftalıkken düştü.O yüzden hiç takmıyorum kafama hep başka şeyler düşünüyorum.İçimde ne olmıycakmış gibi bir umutsuzluk ne de olacakmış gibi bir umut var.Kafam çok boş herşeyin hayırlısı diyorum.Yine duamı ediyorum yasin okuyorum meryem suresini okuyorum.Ama yinede sizlerlede paylaşayım dedim pazartesi işe başlıycam zaten orda iyice unuturum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?