Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Buarada esimin is arkadasinin 8 yil cocugu olmadi. Halil Ibrahim Tekin'e gittiler simdi 4 aylik hamile cok sukur. aklinda olsun ben randevu aldim gelicem haftaya. ama burda yaptirabilsem burda istiyorum cunku ucak, tedavi derken batabilirz

canım bencede laparoskopi ol sonrası içinde temiz olur aklında kalmaz.. zaten hemen 6 hafta sonra cocuk denemeye baslayabilirsiniz diyor doktorlar ne güzel dogal yoldan olur...:)

Slmn cnm nasılsın,

Gittin mi dr.a, belli oldu mu sonucun,umarım güzel haberler almışsındır..

papatse hosgeldin canımm.sorunun neydi yazarmısın canım.tedavin hayırlı olsun.en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın insallahhh

Sondua teşekkürler tatlım Allah hepimizin dualarını kabul eder inş.
Hoşbulduk tatlım. Teşekkürler, Valla benim belirli bi sorunum yoktu 2 senedir doktorlardayım eşimden yana bi sıkıntıda yoktu sonra çikolata kistim oldu 3 cm rahim filminde tüplerim açık çıktı herşey normal dediler. En son gittiğim doktorum herşey normal ama bazen çikolata kistleri tüplerdeki hareketleri tüycükleri etkiler yumurta tutunamaz falan dedi laproskopi yapıldı laproskopide görünenin hiç de normal olmadığı ortaya çıktı meğer tüplerim tıkalı değil ama birbirine yapışıkmış doğal yolla olma imkanı da yok yani ben bir kerede aşılama yaptırmıştım. tüpler açık değilse yapacak tek çözüm tüp bebek çok ağladım yıprattım kendimi ama şuanda dualar ediyorum ki erken zamanda öğrendim. Her ay ümitle beklemiyorum artık Hayal kırıklıkları yaşamıyorum. Bakalım ilk tüp bebek denememiz nasıl sonuçlanacak :)

canım rabbim yolunu açık etsin bebişli olsun tedavin inşşşşş

Selam kizlar, kusura bakmayin valla ancak oturdum yarin misafir var yemek pisiriyordum. Neyse bugun doktor'a gittim haftaya persembe Laparoskopi yapacak. Tutturdu bende deneyelim dedim tamam dedim. ama hic umidim yok 2,5 yildir bekliyorum tek cizgilerden biktim. asla cocugum olmayacakmis gibi hissediyorum

canım bencede laparoskopi ol sonrası içinde temiz olur aklında kalmaz.. zaten hemen 6 hafta sonra cocuk denemeye baslayabilirsiniz diyor doktorlar ne güzel dogal yoldan olur...:)

sagol bestescim kismetse olucak haftaya persembe bakalim. doktorda tupler acilmasa bile aklimiz kalmaz dedi senin dedgin gibi bide dediki tup bebek icin seni bir merkeze yonlendirsemde laparoskopi yapacaklar. bide benim tuplerim yok gibi yaa ucgen var sadece?? kapali oldugu zaman oylemi oluyoki hic yok yaa ( tuplerim yok galiba

slm arkadaşlar çok üzgünüm bilmem tüm belirtiler vardı diye çok ama çok umutlanmıştık
olmadı bende eşimde yıkıldık ağlayamadım bile
ne anlatasam ne desem
boş anlayacağınız sonuç hüsran

canim yaa Allah hepimizin yardimcisi olsun.. ama uzulme bak hepimiz beraber mucadele ediyoruz..

Slm Canım,

Gerçekten bende çok üzüldüm ama bu hep olumsuz olacağı anlamına gelmiyor değil mi,umudunu kaybetme,biraz zaman ver kendine,gücünü topla ve yeni bir umutla yeniden dene,biliyosun sende bu süreçte moral çok önemli,sonunda Allah sana da buradaki tüm arkadaşlara da zamanı gelince çocuk sahibi olmayı nasip edecek inş.

evet canım İstanbul'dayım, prof.Bülent Baysal'a gidiyorum, oda florance nightingale hastanesi ile çalışıyor ya sen?

Merhabalar,

Teşekkür ederim cnm cevabın için,ben de İstanbul'dayım,haftaya Kadıköy Şifa 'da başlıyorum ben de Dr. Engin Enginsu da.İlk tüp bebek denemem olacak benim de.Umarım hepimiz hakkında hayırlısı olur,hepimize güzel haberler almayı nasip eder Allah.

günaydın hayırlı cumlar rabbim dualrımız kabul etsin

şimdiden çok geçmiş olun canım bnde 2 ay önce laparoskopi oldum, rahat geçiyor, sadece gaz problemi oluyor, onun içinde bol bl yürümen gerekecek, zamanla çıkıyor gaz, birde kahverengi kayısıdan hoşaf yaptır gaza çok iyi geliyor. aynı gün zaten yürümeye başlıyorsun istersen akşam haftanaede kalma diyorlar ama kişiye bağlı ben kamıştım iyide oldu...
haberlerini bekliyoruz..:)

canıım öyle iyi anlıyorum ki seni,aklından ve yüreğinden geçenleri...mayısta başladım bende tüp bebeğe ilkti,1 haziranda beta 9 çıktı yok gibi dedi dr,2 güne 1 kan verdim var ama sağlıksız gebelik dediler 10 gün sonra dış gebelik şüphesiyle hastaneye yatırıldım sabahına düşük yaptım 5 haftalıkmış kuzum ne hamile olduğuma sevinebildim,ne düşüğüme ağlayabildim..öyle durdum boş boş..ama hakkımızda hayırlısı hepimiz için,eminim ki Rabbim bizleri de anne lütfuyla bezeyecek,meleklerimizi süt kokularıyla kucağımıza almayı nasip edecek..sadece sabır ve umut arkadaşım..hayattaki sınavımız buymuş bizim de...şimdi düştüğümüz yerden kalkma zamanı yeni umuda sarılmak için...

selam herkese,
benim perşembe günü transferim oldu 2 embriyo transfer ettiler.Daha önce normal yolla 3 kez hamile kaldım ama biri dış gebelik diğer ikisi 6 haftalıkken düştü.O yüzden hiç takmıyorum kafama hep başka şeyler düşünüyorum.İçimde ne olmıycakmış gibi bir umutsuzluk ne de olacakmış gibi bir umut var.Kafam çok boş herşeyin hayırlısı diyorum.Yine duamı ediyorum yasin okuyorum meryem suresini okuyorum.Ama yinede sizlerlede paylaşayım dedim pazartesi işe başlıycam zaten orda iyice unuturum.

bide size bişey danışmak istiyorum siz özel birşeyler yiyip içtinizmi ananas iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…