selam herkese,
benim perşembe günü transferim oldu 2 embriyo transfer ettiler.Daha önce normal yolla 3 kez hamile kaldım ama biri dış gebelik diğer ikisi 6 haftalıkken düştü.O yüzden hiç takmıyorum kafama hep başka şeyler düşünüyorum.İçimde ne olmıycakmış gibi bir umutsuzluk ne de olacakmış gibi bir umut var.Kafam çok boş herşeyin hayırlısı diyorum.Yine duamı ediyorum yasin okuyorum meryem suresini okuyorum.Ama yinede sizlerlede paylaşayım dedim pazartesi işe başlıycam zaten orda iyice unuturum.
hakkında hayırlısı olsun canım,inan en büyük kabiliyet bu kafanın bu konuda takıntısız olması..Rabbim en hayırlı ,en sağlıklı evlatları versin sana inşallah..böyle arka arkaya bebişlerin olsun,peşlerinde koştursunlar seni bıdıklar..güzel haberlerini bekliyorum,haberdar et..
çok üzgünüm negatif
canıım öyle iyi anlıyorum ki seni,aklından ve yüreğinden geçenleri...mayısta başladım bende tüp bebeğe ilkti,1 haziranda beta 9 çıktı yok gibi dedi dr,2 güne 1 kan verdim var ama sağlıksız gebelik dediler 10 gün sonra dış gebelik şüphesiyle hastaneye yatırıldım sabahına düşük yaptım 5 haftalıkmış kuzumne hamile olduğuma sevinebildim,ne düşüğüme ağlayabildim..öyle durdum boş boş..ama hakkımızda hayırlısı hepimiz için,eminim ki Rabbim bizleri de anne lütfuyla bezeyecek,meleklerimizi süt kokularıyla kucağımıza almayı nasip edecek..sadece sabır ve umut arkadaşım..hayattaki sınavımız buymuş bizim de...şimdi düştüğümüz yerden kalkma zamanı yeni umuda sarılmak için...
slm ne biliyormusun çok umutlanmıştık ben okulda öğrendim ve dona kaldım eşim gözleri kıpkırmızı arbada isyan ediyrdu sadece dinledim hiç bir şey diyemedim
bu kötü ama isyan edesim geldi çünkü benim hayatım hep böyle bişeyler için hep uğraştım hep üzüdüm 5 yıldır evliyim benimle birlikte ve sonradan evlenen herkesin 2 çocuğu vat ben hep herkese hayırlı olsuna gittim
ama artık şu son bir senedeir kimseye hayırlı olsuna bile gidemiyorum çünkü utanıp üzülyorum zoruma gidiyor bu yüzden evde huzurumda kalmadı ikimizinde psikolojisi bozuldu attık ne yapacam bilmiyorum artık ne düşünüyorum biliyormusunuz hem bu düşünceden hemde bu pisikolojiden kurtulmak için boşanmayı düşünüyorum en mantıklısı bu geliyor doğrusu çokta iyi bir evliliğim yok belki düzelir umuduyla dedim aya yanlışım galiba
allah hakkıma hayırlısını versin diyorum artık
slm ne biliyormusun çok umutlanmıştık ben okulda öğrendim ve dona kaldım eşim gözleri kıpkırmızı arbada isyan ediyrdu sadece dinledim hiç bir şey diyemedim
bu kötü ama isyan edesim geldi çünkü benim hayatım hep böyle bişeyler için hep uğraştım hep üzüdüm 5 yıldır evliyim benimle birlikte ve sonradan evlenen herkesin 2 çocuğu vat ben hep herkese hayırlı olsuna gittim
ama artık şu son bir senedeir kimseye hayırlı olsuna bile gidemiyorum çünkü utanıp üzülyorum zoruma gidiyor bu yüzden evde huzurumda kalmadı ikimizinde psikolojisi bozuldu attık ne yapacam bilmiyorum artık ne düşünüyorum biliyormusunuz hem bu düşünceden hemde bu pisikolojiden kurtulmak için boşanmayı düşünüyorum en mantıklısı bu geliyor doğrusu çokta iyi bir evliliğim yok belki düzelir umuduyla dedim aya yanlışım galiba
allah hakkıma hayırlısını versin diyorum artık
ark. benimde yarın yumurtalarım toplanacak..umarım herşey yolunda gider...dua edince birrrsürü ağlıklı yumurtam olsun!!!:::::)))))
Allah yardıncın olsun canım.benimde transferimin 2. günü.Allah isteyen herkese sağlıklı çocuklar versin.
Günaydınnnnnnnn
Tatile gittim eğlendim geldim ama tatile gidince insan yorulurmu yavv kolllarım kalkmıyor......Pozitif sonuç alan arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun negatif sonıç alan arkadaşlar allahtan ümit kesilmez daha zamanı vardır.
Allahım şu mübarek üç aytlarda dualarınız kabul etsin inş.
kızlar,
bugün 12.günüm ve kan değerim 10.41 çıktı, sevinsem mii.. üzülsem mi.. bilmiyorum, cuma günü tekrar baktırıcaz galibacuma kaç olursa normal ilerliyor demek olur?
Allah yardıncın olsun canım.benimde transferimin 2. günü.Allah isteyen herkese sağlıklı çocuklar versin.
slm kızlar bende ağustosta başlıyorum tüp bebek tedavisine doktor reglin 2. günü gel dedi burada okuduğum iğneler filan kullanılıyormuş herkeste aynımı ilerliyor süreç acaba yani şimdi tedavi başladıktan sonra neler yapılıyor biri çok kısa özet geçebilirmi şimdiden heyecan basıyor beni
arkadaşlar..dün yumurtalarım toplandı 9 tane nurtopu gibi yumurtalarım var :) umarım hepside işe yarar...bugün haber bekliyorum transfer günü için. Dün biraz ağrım vardı bugun biraz daha iyiyim..hatta dün ameliyattan sonra kardeşimin mezuniyetine gittim, ağrı kesicilerden uyuşmuş durumdaydım ama çaktırmadım:)) sonrasında eve gelip yattım. Herhangi bir zorlugunu görmedim çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?