saol cnm ...nasılsın nasıl gidiyor?
slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.tedavi sürecindeyim.bugün 8.günüm.
Allah yardımcın olsun canım.ağrın var mı benim ara ara sağ bacagım ve kasığım ağrıyor.hayırlısı artık.
hep olumlu düşünmeye çalıştım ama adet sancısı gibi sancım başladı az önce yıkıldım ya peşin peşin ağladım.canım sıkıldı ya neden olmuyo sanki sebepsiz infertilite bizimki seninde karın ağrın oluyomu?
arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti....2 tane embriyo...bugunlük biraz yatıyorum, ama çok sıkıldım aradabir dolaşıyorum mutfak ve oturma odası arası:))) dualarınızı eksik etmeyin...
Yetercim nerelerdsn.sana bahsetmştm kendmi kötü hissettgmdn hatrlarsan.dün kötü bi gündü.kötü bi rüya gördüm ve ağlayarak uyandm.durduramadm kendimi hıckıra hıckıra bi cocuk gbi ağladm ardından nefes alamadm.eşim hemen arabaya bindirdi sakinlestrmeye calstı ama nerde gözümün altında bi damarın attığını hissetim aynaya bi baktm pıt pıt seyiriyo gözüm ağzım yamulmus konuşamyrm kendimi öyle görünce daha fena ağlama krizi geldi.ellerm ayaklarm vucudum uyuştu bi yandan ağlyrm agzm kayms ellerm dönmüs bi yandanda nefes almaya calsyrm.neyse acile geldk bazı tetkikler falan yapldı sakinlestırici vuruldu ve biraz kendme geldm.meğer kısmı felç geçirmek üzereymişim.çok korktm ölüyrm sandım.ve anladm ki sağlık yoksa hiç bsy yokmuş.sımdi iyiym.negatif sonuç alıpta çok kafaya takan arkadaşlara bi örnek olsun diye paylasmak istedim burda.tabi insanın elinde dğl takmamak.dün bunları yasadm ama bugün yine aklımda bebek.rabbim sabrınıda verir ins herkese.
slmmmmmmmmmm kızlar nasılsınız
ftm_60 canım bazan tutduktan sonrada adet ağrısı gibi ağrılar olur b normaldir sen neden kandini üzüyorsun ki hatta bazı arkadaşlarda adet anamsı olur ama aynı zamanda gebelikte vardır sakın kafana takma bunalrı knaman başlasa bile mutlka kandan beta hcg ye baktır ve üzme kendini üzüntü sıkıntı en büyük düşmandır biliyorsun bu süreçete
inşş bebişin göbüşündedir sana sımsıkı tutunmuştur
ark. Dün tranferden sonra kalçadan progesteron iğnem vuruldu ayrıca göbekten bir iğne verdiler ve göbeğe yapıştırmam gereken bantlar...dün akşam saat 9 civarı ateşim çıktı 39'a ve iğne vurulan bacağımın üstünde duramiyordum, durmayı bırak ağrıcı feciii...zaten kalçam hala şişik biütün gece uyuyamadım. Hastaneyi aradım dedim kalça iğnesi çok kötü bana bir alternatif veremezmisiniz...hemşire saolsun doktora sorup bana geri dönecek. Anlaşılan yumurta toplama veya transfer i atlattım ohh rahatladım derken ...bu iğne benim ömrümü yedi....arkadaşlar sizdede tranferden sonra ateşlenme ve bacakta ağrı oldumu...???
aLLAH RAZI OLSUN YETER HEP DESTEK OLUYOSUN.ALLAHIM HEPİMİZE HAYIRLI BEBEKLER VERSİN.MÜBAREK GÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE
ark. dün tranferden sonra kalçadan progesteron iğnem vuruldu ayrıca göbekten bir iğne verdiler ve göbeğe yapıştırmam gereken bantlar...dün akşam saat 9 civarı ateşim çıktı 39'a ve iğne vurulan bacağımın üstünde duramiyordum, durmayı bırak ağrıcı feciii...zaten kalçam hala şişik biütün gece uyuyamadım. Hastaneyi aradım dedim kalça iğnesi çok kötü bana bir alternatif veremezmisiniz...hemşire saolsun doktora sorup bana geri dönecek. anlaşılan yumurta toplama veya transfer i atlattım ohh rahatladım derken ...bu iğne benim ömrümü yedi....arkadaşlar sizdede tranferden sonra ateşlenme ve bacakta ağrı oldumu...???
selam kizlar bu sabah ciktim hastaneden allaha bin sukur tupler acildi. laparoskopi sirasinda bundan sonra ne olacak bilen var mi?
gözün aydın
canım önce kendine iyi bir dr bul yumurta takibiyle başlarsınız doğal denersiniiz sonrasında dr sizi yönlendirir umarım hiç bir şeye gerek kalamaz bebğin doğal doğal gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?