merhabalar ben 2006nın mayıs ayında cerrahpaşada tüp bebek yaptırdım 1 kızım var
canim benim yeteeeeercim, allah razi olsun insallah gelir bir an evvel cocuktan baska bisey dusunmez oldum acaba kafayimi yedim
kızlar merhaba size bişey sorucam.ben şuan yumurtlama günlerimdeyim ama birleşme olmuyor çünkü canım çok acıyor.2 aydır falan bu sorun var çok acı çekiyorum sizce neden olabilir kadın hastalıkları doktorundan randevu aldım muayene olmam gerekecek sanırım.zaten bebek olması çok çok zordu artık o ihtimal sıfıra indi
yetercim ve diğer ark. merhaba herkeze iyi haftalar diliyorum. Bugün tranferimin 5. günü, fakat hiç birşey hissetmiyorum..bu iyimi kötümü? ve açıkcası tranferden 2 gün sonra günlük hayatıma geri döndüm yani tabiki çok ağır kaldırmamak ve çok yorulmamak kaydı ile herşey yapıyorum. En azından bu beni biraz stressten uzak tutuyor ve çok düşünmememmi sağlıyor. Ayrıca ark. progeteron iğnesini yapmıyorum artık onun yerine günde 2x crinone jel kullanıyorum ve tabiki bantlarımı yapıştırıyorum ve vitaminlerimi içiyorum. 2 embriyo transfer ettiler..olumlu düşünmeye çalışıyorum birinden biri tutmuştur belki die ama gerçekten hiç birşey hisetmemem biraz tuhaf değilmi?
Sevgilerrrr
Merhaba kızlar nasılsınız?Ben uzun zamandır giremiyorum siteye internetim yoktu sonrada memlekete gittim geldim falan 2 hafta falan oluyo.Geçmişe çöyle bi baktım baya hepsini okuyamadım tabiikine.yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.tedaviye yeni başlayanlar inşallah bebişleriniz sizinlledir.Olumsuz olanlar olanlar lütfen üzülmeyin diyemiyorum çünkü insan çok üzülüyor hemde çook ama aslaa umutsuz olmayın hayat devam ediyo ve elbet bizide kavuşucaz meleklerimizeee..Bende ilacımı kullanıyom temmuzun ilk haftası başlıycaz büyük ihtimal 2.tedaviyee.Rabbim hakkımımzda hayırlısını versinn AMİNNNNNNNN
kızlar merhaba size bişey sorucam.ben şuan yumurtlama günlerimdeyim ama birleşme olmuyor çünkü canım çok acıyor.2 aydır falan bu sorun var çok acı çekiyorum sizce neden olabilir kadın hastalıkları doktorundan randevu aldım muayene olmam gerekecek sanırım.zaten bebek olması çok çok zordu artık o ihtimal sıfıra indi
Selam kızlar
Uzun zamandır uğrayamıyordum buralara kısmet.....bu mübarek günde yine karşılaştı yollarımız hepinizin kandilini kutluyorum. Rabbim hepimizin istediğini hayırlısıyla versin inşallah. Bugün transferimin 4. günü çok sakinim embriyolar 5 gün bekletildi Blastosist Transver deniyor gebelik şansı dahada yüksekmiş inşallah rabbim yüzümüzü güldürür 6 yıldır uğraşıyoruz maddi manevi çok yıprandık ama bebişi kucağına alınca bütün bunlar unutuluyormuş allahım ne olur bizede yaşat..yarabbim..inşallahhh
Kasıklarımda ara ara oluşan bir sızı ve gögüsümde büyüme ve hassasiyet var kendimi kaptırmak istemiyorum ama inşallah bebişlerim hala benimledir...bu MÜBAREK GÜNDE HEPİMİZ DUALARDA BULUŞALIM
kizlarr hayirli kandilller ..dilerim rabbimden gonullerinizdeki yavrularinizi biran once gondersin insallahhh..
kizlarr hayirli kandilller ..dilerim rabbimden gonullerinizdeki yavrularinizi biran once gondersin insallahhh..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım rabbim herkese versin inş. şu mübarek günde kimsenin duasını geri çevirmesin
Günaydın kızlar herkesin kandili mübarek olsun..BUgüzel günde dualarımızı birleştirip birbirimiz için dua edelim.duaların gücü bizi hamiş yapar inşallah.allaha emanet olunn
Bu mübarek günde inş. dualarınız kabul olur.Allah yüzümüzü güldürür sağlıklı bebeklerle kucağımızı doldurur inş.
Kandiliniz Mübarek Olsun
sevgili kaderdaşlarım kandilimiz mübarek olsun birdahaki miraç kandilinde anne olmak dileğiyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?