Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canim benim yeteeeeercim, allah razi olsun insallah gelir bir an evvel cocuktan baska bisey dusunmez oldum acaba kafayimi yedim

inşşşş canım inşş gelecek bebişlerimzi yeterki biz umdmuzu kaybetmeyeleim
canım neden kafayı yemiş olasınki hepimiz aynı değilmiyiz hepimiz her an her dakika bebek düşünmüyormuyuz bebeği hayatımızın odak noktası haline getimemişmiyiz
her gördüğümüz bebeğe benim olsa her gördüğümüz hamileye keşke ben olsam demiyormuyuz her bebek kıyatfetinde benim kızma oğluma ne kadar yakışır ben ne zamangiydireceğim demiyormuyuz her anneler gününde babablar gününde evlik yıl dönümünde bayramda düğünde içimiz sızlamıyormu başkalarını (helede bizden sonra evlenleri)yanlarında evlatlarıyla görünce bu duyguları hısleri yazasak sayfalar alamazki kuzum hepimiz aynıyız inana bana ama inşşş rabbim bizleride gülüdrecek inşşşş

yetercim ve diğer ark. merhaba herkeze iyi haftalar diliyorum. Bugün tranferimin 5. günü, fakat hiç birşey hissetmiyorum..bu iyimi kötümü? ve açıkcası tranferden 2 gün sonra günlük hayatıma geri döndüm yani tabiki çok ağır kaldırmamak ve çok yorulmamak kaydı ile herşey yapıyorum. En azından bu beni biraz stressten uzak tutuyor ve çok düşünmememmi sağlıyor. Ayrıca ark. progeteron iğnesini yapmıyorum artık onun yerine günde 2x crinone jel kullanıyorum ve tabiki bantlarımı yapıştırıyorum ve vitaminlerimi içiyorum. 2 embriyo transfer ettiler..olumlu düşünmeye çalışıyorum birinden biri tutmuştur belki diye ama gerçekten hiç birşey hisetmemem biraz tuhaf değilmi?

Sevgilerrrr

Merhaba kızlar nasılsınız?Ben uzun zamandır giremiyorum siteye internetim yoktu sonrada memlekete gittim geldim falan 2 hafta falan oluyo.Geçmişe çöyle bi baktım baya hepsini okuyamadım tabiikine.yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.tedaviye yeni başlayanlar inşallah bebişleriniz sizinlledir.Olumsuz olanlar olanlar lütfen üzülmeyin diyemiyorum çünkü insan çok üzülüyor hemde çook ama aslaa umutsuz olmayın hayat devam ediyo ve elbet bizide kavuşucaz meleklerimizeee..Bende ilacımı kullanıyom temmuzun ilk haftası başlıycaz büyük ihtimal 2.tedaviyee.Rabbim hakkımımzda hayırlısını versinn AMİNNNNNNNN

kızlar merhaba size bişey sorucam.ben şuan yumurtlama günlerimdeyim ama birleşme olmuyor çünkü canım çok acıyor.2 aydır falan bu sorun var çok acı çekiyorum sizce neden olabilir kadın hastalıkları doktorundan randevu aldım muayene olmam gerekecek sanırım.zaten bebek olması çok çok zordu artık o ihtimal sıfıra indi

Mrb canım,neden bu kadar karamsar düşünüyorsun,acının olması bebek ihtimalini neden sıfırlasın,kadın hastalıklarında muayene olman zaten en doğrusu,belki geçici bir enfeksiyon almış olabilirsin,bi aralar bende de olmuştu,kısa sürdü ama geçti sonradan,olumsuz düşünme..

canım ne hisetmeyi umuyorsun ki elbete bir şey hisetmeyeceksin embiyoların daha çok küçük sende değişikliğe yol açacak kadar değilerki
günlük hayatına dönmekle iyi yapmışsız süreki yatıldığında rahme kan gitmediği için tutunma şansı daha zorlaşıyor bu nedenle günlük işlerini yapaken hem hareket etmiş oluyorsun hemde test gününü beklemek sonuç ne olacağı düşünmekten uzak kalrsın umarım bebeişin seninledir ve seni anne yapar

canım hoş geldinnnn
aminnnnnnnnnnn arakadaşım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş rabbim sonsuz hazinesinden hapimizi sevindirsin inşşş

canım kadın doğumccuya radevu almakla çok iyi yapmışsın

Selam kızlar

Uzun zamandır uğrayamıyordum buralara kısmet.....bu mübarek günde yine karşılaştı yollarımız hepinizin kandilini kutluyorum. Rabbim hepimizin istediğini hayırlısıyla versin inşallah. Bugün transferimin 4. günü çok sakinim embriyolar 5 gün bekletildi Blastosist Transver deniyor gebelik şansı dahada yüksekmiş inşallah rabbim yüzümüzü güldürür 6 yıldır uğraşıyoruz maddi manevi çok yıprandık ama bebişi kucağına alınca bütün bunlar unutuluyormuş allahım ne olur bizede yaşat..yarabbim..inşallahhh

Kasıklarımda ara ara oluşan bir sızı ve gögüsümde büyüme ve hassasiyet var kendimi kaptırmak istemiyorum ama inşallah bebişlerim hala benimledir...bu MÜBAREK GÜNDE HEPİMİZ DUALARDA BULUŞALIM

canım öncelikle amin diyorum bütün dualrına inşşş rabbim hepimizi güldürsün
belirtilere takılma herkesde aynı belirtiler olmaz 5. gün embiryosunda daha fazla şansın olduğu doğru
inşşşşşş inşşşşş bebişin seninledir seni anne yapar inşşşş bu hasretin biter inşşş

kizlarr hayirli kandilller ..dilerim rabbimden gonullerinizdeki yavrularinizi biran once gondersin insallahhh..

toanammmm kuzum aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşş

slm canlar görüşmeyeli nasılsınız hepiniz aklımdasınız rabbime dua ederken sizlerede ediyorum sizde bana dua edin inş. bu ay büyük ihtimalle lap. olacağım rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Günaydın kızlar herkesin kandili mübarek olsun..BUgüzel günde dualarımızı birleştirip birbirimiz için dua edelim.duaların gücü bizi hamiş yapar inşallah.allaha emanet olunn

Bu mübarek günde inş. dualarınız kabul olur.Allah yüzümüzü güldürür sağlıklı bebeklerle kucağımızı doldurur inş.
Kandiliniz Mübarek Olsun

Son düzenleme:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım rabbim herkese versin inş. şu mübarek günde kimsenin duasını geri çevirmesin

Günaydın kızlar herkesin kandili mübarek olsun..BUgüzel günde dualarımızı birleştirip birbirimiz için dua edelim.duaların gücü bizi hamiş yapar inşallah.allaha emanet olunn

Bu mübarek günde inş. dualarınız kabul olur.Allah yüzümüzü güldürür sağlıklı bebeklerle kucağımızı doldurur inş.
Kandiliniz Mübarek Olsun

sevgili kaderdaşlarım kandilimiz mübarek olsun birdahaki miraç kandilinde anne olmak dileğiyle....

kızlar AMİNNNNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN rabbim yüğerinizden gönlünüzden geçeni nasip etsin inşşşş yüğeri güzel yüreği kocam arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…