Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Selam iyi aksamlar herkese ,

Bende uzun süredir siteyi takip ediyorum fakat yorum yazmiyordum. Oncelikle hamile olan arkadaslar ALLAH saglikli sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah bebislerinizi..

Benimde gecen hafta yapildi transferim ve 30.04. test günüm gercekten zor bir dönem (gecmek bilmeyen bir zaman) sabirla beklemek disinda malesef yapabilecegimiz birsey yok.. Benim gibi tedavi sürecinde olan arkadaslar hepinizin , hepimizin ALLAH yardimcisi olsun emeklerimizi bosa cikartmasin insallah..

Bende uzun süredir siteyi takip ediyorum fakat yorum yazmiyordum. Oncelikle hamile olan arkadaslar ALLAH saglikli sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah bebislerinizi..

Benimde gecen hafta yapildi transferim ve 30.04. test günüm gercekten zor bir dönem (gecmek bilmeyen bir zaman) sabirla beklemek disinda malesef yapabilecegimiz birsey yok.. Benim gibi tedavi sürecinde olan arkadaslar hepinizin , hepimizin ALLAH yardimcisi olsun emeklerimizi bosa cikartmasin insallah..

allah kolaylık versin sonu güzel olsun inşşş

allah kolaylık versin sonu güzel olsun inşşş

CANIM MERHABA bende seninle aynı şeyleri yaşadım,benim eşimde azospermdi,çok şükür o aşamayı bizde güzel atlattık,fakat benimde tutmadı,ama yinede çok fazla üzülmedim,ALLAH IM O DURUMDAN bizi kurtardı diye hep şükrettim,çünkü o süreç çok berbat bi zamandı,hatırlamak dahi istemiyorum.eşim ameliyattan çıktığı zaman sanki kucağıma yavrumu vermişler gibi sevinmiştim,o sevinçle oda tutar diye düşünmüştüm ama olmadı,belkide birikimlerin sonucuydu tutmaması,kader işte herşeyde bi hayır vardır.sende hiç üzülme ileriye hep odaklan....ben tekrardan yaptırıyorum yarın yumurta toplama işlemim var,kısmetsede hafta sonuna doğru transferim olur.bu günleri bile görmek benim için olağan üstü bi durum,RABBİME binlerce kez şükürler olsun.

Rabbim bize bir daha o üzüntüleri yasatmasın ınseallah minik bebegine kavusursun ben bugün adet oldum yarın gidicem ultr.gircem birincisı uzun protokoldü şimdi kısa protokol olcak .doktorundan embriyolar hakkında bilgi aldın mı? Benim 2 ebriyo transfer edilmisti 1tanesi %61 digeride%46dıydı ama ıkısıde tutmadı kendine cok dikkat et rabbime emanetsin:)

:nazar:Allah tamamına erdirir inşallah bizlere de nasip eder

işte bu habere dans edilir :32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

Demi ama demi 6 çocuk vuvvvv kabalık aile süper olur yavvv :1::1::1: senin paylaştığın gifler gibi köpekli olan hani :1:

Rabbim bize bir daha o üzüntüleri yasatmasın ınseallah minik bebegine kavusursun ben bugün adet oldum yarın gidicem ultr.gircem birincisı uzun protokoldü şimdi kısa protokol olcak .doktorundan embriyolar hakkında bilgi aldın mı? Benim 2 ebriyo transfer edilmisti 1tanesi %61 digeride%46dıydı ama ıkısıde tutmadı kendine cok dikkat et rabbime emanetsin:)

AMİNNNN inş canım yaaa.bende hastaneden yeni geldim.7 tane yumoşum olmuş,yarın arayıp öğreneceğim,inş.çoğu oluşur. :18: :18: :18: :18: :18:sende kendine çok iyi bak.

kızlar merhaba nasılsınız,çok şükür yumurta toplama işlemi başarıyla bitti.elde var 7....bakalım kaç tanesi olacak.yarını sabırsızlıkla bekliyorum.yasmin senin bebişler çoğalmış ne güzel çok sevindim,inş onlara gerek kalmadan ikiz ikiz olur.etrafını sararlar.ikizler ayrı bi güzel oluyor,ikiz yiğenlerim var.ikisi bir bacağıma sarılıyorlar o kadar güzellerki bakmaya doyamıyor insan.:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar merhaba nasılsınız,çok şükür yumurta toplama işlemi başarıyla bitti.elde var 7....bakalım kaç tanesi olacak.yarını sabırsızlıkla bekliyorum.yasmin senin bebişler çoğalmış ne güzel çok sevindim,inş onlara gerek kalmadan ikiz ikiz olur.etrafını sararlar.ikizler ayrı bi güzel oluyor,ikiz yiğenlerim var.ikisi bir bacağıma sarılıyorlar o kadar güzellerki bakmaya doyamıyor insan.:emir_bebek::emir_bebek:

Hadi şimdilik geçmiş olsun :38::38: inşallah sağ salim yumurtalarında döllenir kazasız belasız transferin gerçekleşir senin de bizim gibi bekleyişin başlar :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım hadi gözün aydın arkadan çok daha güel haberler alırsın inşşş

kızlar biz de mayıs ayında tüp bebek deniycez problem eşimde oldugu için tutma olasılıgı daha yuksekmiş sizce de şans dilimi yüzde kaçlardadır?(eşimin sperm sayı değerleri 15-20 milyon arası)

kızlar biz de mayıs ayında tüp bebek deniycez problem eşimde oldugu için tutma olasılıgı daha yuksekmiş sizce de şans dilimi yüzde kaçlardadır?(eşimin sperm sayı değerleri 15-20 milyon arası)

öncelikle inşş her şey istediğin gibi gider rabbim emeklerinizi (emeklerimizi)boşa çıkarmasın inşşş ama BEN ERKEK İNFERTİLİTESİ TUTUNMA ŞANSI DAHA YÜKSEL LAFINA ASLA İNANMIYORUM ÇÜNKİ BİZİMDE ERKEK İNFERTİLİTESİYDİ 5 DEFA TÜP BEBEK DENENDİK AMA OLMADI BU TAMAMEN KISMETTT İNŞŞŞŞŞ RABBİM HİÇ BİRMİZİ DAHA FAZLA BEKLETMEZ

öncelikle inşş her şey istediğin gibi gider rabbim emeklerinizi (emeklerimizi)boşa çıkarmasın inşşş ama ben erkek infertilitesi tutunma şansı daha yüksel lafına asla inanmıyorum çünki bizimde erkek infertilitesiydi 5 defa tüp bebek denendik ama olmadı bu tamamen kısmettt inşşşşş rabbim hiç birmizi daha fazla bekletmez [sıze=3][/sıze]

amin canım inşll. Peki sende bi problem varmıydı ve eşinin eğerleri kaçtı????

amin canım inşll. Peki sende bi problem varmıydı ve eşinin eğerleri kaçtı????

canım benim eşimin değleri 2 milyonda oldu 23 milyonda bende sorun yumurta kalitesinde vardı ama rahimde tutunmayı engeleyecek hiç bir sorun yoktu ama olmadı malesef

KIZLAR tünaydınlar herkese,bu sabah güne süper başladım,bomba gibiyim.:21: :21: :21: 7 tane yumurtamdan 6 tanesi olgun çıkmış,5 tanesi döllenmiş.yarın tekrar arayacağım transfer günü belli olacak. :18: :18: :18: desteğiniz için çok teşekkür ederim.

KIZLAR tünaydınlar herkese,bu sabah güne süper başladım,bomba gibiyim.:21: :21: :21: 7 tane yumurtamdan 6 tanesi olgun çıkmış,5 tanesi döllenmiş.yarın tekrar arayacağım transfer günü belli olacak. :18: :18: :18: desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Moralin iyiyse sorun yok azcık kaldı inşallah 6 birden kalır 3. bebeklere de kalır :emir_bebek::emir_bebek:

bugün benim transferimin 5. günü ama 4. gün kasıklarım çok ağrıyor sabaha kadar sürekli ağrıdı bacaklarımda öyle biraz fazla ayakta kalınca bel ağrısı da var...Bugün test yaptım söz vermiştim kendime 5. günden itibaren test yapıcam diye ve yaptım

İşte böyle bir şey çıktı eğer kimyasal gebelik olmazsa :44::44:

$kjklşjmlş.webp

Back
X