- 19 Temmuz 2011
- 1.221
- 814
- 323
- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
-
Evet benim de doğal yolla hamile kalan aynı kiloda olduğum arkadaşlarım oldu. Kilo vermeye çalıştım her defasında bir sorun yaşadım. En son başka bir hastalıktan hastaneye yattım uzun zaman kortizon kullandım. Diyet falan kalmadı. Pcos hastaları kilo verince daha kolay biliyorum ama inanin 3 senedir denedim. Şimdi bu yaz istiyorum tüp bebek denemek..Bülent Tiraş i aradım ilgilenen bayan kilo önemli ama bu süreçte vermeniz için uğraşıyoruz hamileyken zor oluyor dedi.Kilo yumurtalarin calismasini etkiliyormys ve gebelik zor olur diye diyolar.. ama cok kilolu kadinlar biliyorum kac cocuk dogurmus hemde normal dogum.. kisiden kisiye degisiyo bu durum bana kalirsa
Elimden geleni yapıyorum. Pcos da normal doğum olursa kistler vücuttan atıluyor dedi eski doktorum. Bunu içinde istedim ama olmadı. 90 kilolardayimTutunmayi engeller mi bilmiyorum ama genel sagligini etkiledigi icin bebegi de etkiler ve kilo az olunca dogum ge dogum sonrasi toparlanma da daha kolay olur. Veremesen de alma derim.
Ah sorma doktorum ısrar etti. 2 sene bekledik arada aşilama denedik. Büyümedi yumurta ama bence ilgisizlikten doğru doz takibi önemli dediler. Ben doktoru göremedim hiç. Üniversite olunca .Tup bebek asamalarini bilmiyorum.
Ben Klomen tedavisiyle kilolu bir sekilde hamile kaldim.
Doktorum once kilo ver sonra gel falan demedi. Hatta kiloyla ilgili hicbir yorum yapmadan tedavime basladi.
Kaç kiloydunuz?Tup bebek asamalarini bilmiyorum.
Ben Klomen tedavisiyle kilolu bir sekilde hamile kaldim.
Doktorum once kilo ver sonra gel falan demedi. Hatta kiloyla ilgili hicbir yorum yapmadan tedavime basladi.
Kilo almadan tamamlayabilirsin hamileligi kendine guven. Seker, beyaz un, margarin, aycicek vs yagi tuketme. Sadece zeytin yagi kullan ve miktarina dikkat et. Meyve sebze protein agirlikli beslen.Elimden geleni yapıyorum. Pcos da normal doğum olursa kistler vücuttan atıluyor dedi eski doktorum. Bunu içinde istedim ama olmadı. 90 kilolardayim
Çok ama çok doğal beslenirim. Öğretmenim hareketli işim . Kapalı gıda evime hiç girmez gibi bir şey. Tek sorunum ekmek onu da aşıyorum ramazanda kilo vermek zor inanin deniyorum zorluyorumKilo almadan tamamlayabilirsin hamileligi kendine guven. Seker, beyaz un, margarin, aycicek vs yagi tuketme. Sadece zeytin yagi kullan ve miktarina dikkat et. Meyve sebze protein agirlikli beslen.
Ekmegi biraksan eminim verirsin ben oyle verdim ve vucudum da sıkılastı. Seker ve un cok kotu sisiriyor.Çok ama çok doğal beslenirim. Öğretmenim hareketli işim . Kapalı gıda evime hiç girmez gibi bir şey. Tek sorunum ekmek onu da aşıyorum ramazanda kilo vermek zor inanin deniyorum zorluyorum
Egeliyim ailem her şeyimi yollar.
Şeker tüketmem hiç ama ekmek konusunda haklısın ödem cook fazla doktorum en az 5 kilo verirsin ödem atsan dedi. Sanırım ilaçlar yüzünden ayak numaram 36 iken 38 oldu resmenEkmegi biraksan eminim verirsin ben oyle verdim ve vucudum da sıkılastı. Seker ve un cok kotu sisiriyor.
Ah sorma doktorum ısrar etti. 2 sene bekledik arada aşilama denedik. Büyümedi yumurta ama bence ilgisizlikten doğru doz takibi önemli dediler. Ben doktoru göremedim hiç. Üniversite olunca .
Doğumu asla yapmam devlette ama bulunduğum şehirde tek tüp bebek merkezi orası ondan mecbur kaldım şimdi hazır yaz tatili varken şehir dışına çıkayım diyorumArastirma hastanelerini bu yuzden sevmiyor ve tercih etmiyorum.
3 defa gidip doktorla muhatap olamayinca bitmistir dedim.
Dogum icin orayi tavsiye edenlere de cattim hep.
Doğumu asla yapmam devlette ama bulunduğum şehirde tek tüp bebek merkezi orası ondan mecbur kaldım şimdi hazır yaz tatili varken şehir dışına çıkayım diyorum
Olay hazır gıdada değil aslında. Tabii ki doğal beslenmek her zaman için daha iyi ama kilo vermek için yediğiniz şeylerin içeriğine dikkat etmeniz gerekiyor. Karbonhidrat ağırlıklı şeyleri azaltmaya çalışın.Çok ama çok doğal beslenirim. Öğretmenim hareketli işim . Kapalı gıda evime hiç girmez gibi bir şey. Tek sorunum ekmek onu da aşıyorum ramazanda kilo vermek zor inanin deniyorum zorluyorum
Egeliyim ailem her şeyimi yollar.
Arkadaşlar pcos hastasıyım . Kilo vermeyi bırakın aşilama sürecinde kilo aldım. Şimdi tup bebek istiyorum. Yaklasik 3 sene oyalandim. Şimdi işim gereği yazın evdeyken tedavi olsun istiyorum. Sizce çok mu önemli bebeğin tutunmasini engeller mi ? Doktorunuz böyle şeyler söyledi mi size.
Allah im isteyen herkese versin bu özlem bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?