TÜP BEBEKTE KİMYASAL GEBELİK YARDIMM

Yüzde yüz garantisi yokki bu işlmlerin.
Takdir boyleymis.
En kisa surede atlatirsiniz insallah haysl kirikliği zor is ama katlanicaz bir sekilde.
Kim
Yüzde yüz garantisi yokki bu işlmlerin.
Takdir boyleymis.
En kisa surede atlatirsiniz insallah haysl kirikliği zor is ama katlanicaz bir sekilde.
Bir yerde okuduguma gore embriyonun saglikli bir bicimde dollenmediginden dolayi kimyasal gebelik olduğu yaziyordu.o kdr islem yaptirdim 6 saglikli embriyomun 4 u yok edildi genetik testinden sonra nasil transfer yapilan embriyo sağlıksız oluyor hala.(kusura bakma yeni ogrendigim icin cok gerginim bi sebep ariyorum.gercekten cok zormuş.kizginim ve cok üzgünüm) yine de Elhamdülillah

Kim

Bir yerde okuduguma gore embriyonun saglikli bir bicimde dollenmediginden dolayi kimyasal gebelik olduğu yaziyordu.o kdr islem yaptirdim 6 saglikli embriyomun 4 u yok edildi genetik testinden sonra nasil transfer yapilan embriyo sağlıksız oluyor hala.(kusura bakma yeni ogrendigim icin cok gerginim bi sebep ariyorum.gercekten cok zormuş.kizginim ve cok üzgünüm) yine de Elhamdülillah
Ya sonucta benm ilk denemem dusük oldu.
Yani 5.gune gitmisti dollenmişti nihayetinde.
Normal hamileliklerdede oluyor bu durum
Pgt li embriyolardasa cok kimyasal olusuyor.
Yani bu embriyoya ne yaparsan yap ayni sonuca goturuyor cognlkla.
O yuzden genetk test islerine girmjyorum hic

Ya sonucta benm ilk denemem dusük oldu.
Yani 5.gune gitmisti dollenmişti nihayetinde.
Normal hamileliklerdede oluyor bu durum
Pgt li embriyolardasa cok kimyasal olusuyor.
Yani bu embriyoya ne yaparsan yap ayni sonuca goturuyor cognlkla.
O yuzden genetk test islerine girmjyorum hic
Isleme baslamadan once o kadar garanti konuştular ki genetik testi yaptin mi embriyo hakkinda aklinda soru kalmiyor dedi.simdi de %5 lik ihtimal olabilir diyorlar.ben genetik arastirmasi yapildigina inanmiyorum. Hiç tutmamis olsa anlarim ama kimyasal gebelik embriyonun kalitesiz olmasindan kaynaklaniyor.o kdr odemeyi ne diye yaptim herhangi bir yerde de yaptirabilirdim

• Beğen
Reactions: H M
Isleme baslamadan once o kadar garanti konuştular ki genetik testi yaptin mi embriyo hakkinda aklinda soru kalmiyor dedi.simdi de %5 lik ihtimal olabilir diyorlar.ben genetik arastirmasi yapildigina inanmiyorum. Hiç tutmamis olsa anlarim ama kimyasal gebelik embriyonun kalitesiz olmasindan kaynaklaniyor.o kdr odemeyi ne diye yaptim herhangi bir yerde de yaptirabilirdim
Valla bende bu konularda suphedeyim.
Gozumuzle goruyormuyuz ne yaptiklarini
Hayiiiiir.
Ve bozulma durumlari da var genetikte

Merhaba ben de sizinle aynı düşüncedeyim madem genetik yaptırıp kimyasal oluyorsa yada tutunmuyorsa yada kalbi duyulmuyorsa...
Ben ne anladım bu genetikten???
Dünya para tutuyor boşuna değilmi😔

Merhaba ben de sizinle aynı düşüncedeyim madem genetik yaptırıp kimyasal oluyorsa yada tutunmuyorsa yada kalbi duyulmuyorsa...
Ben ne anladım bu genetikten???
Dünya para tutuyor boşuna değilmi😔
Tabi ki oyle ve madem tutmama ihtimali var neden 4 tane embriyoma anormal die imha ettiler (tabi dogruysa) onlarda da ihtimal vardi genetik testi altinda hem zaman hem para kaybetmeye ne gerek vardi.

Tabi ki oyle ve madem tutmama ihtimali var neden 4 tane embriyoma anormal die imha ettiler (tabi dogruysa) onlarda da ihtimal vardi genetik testi altinda hem zaman hem para kaybetmeye ne gerek vardi.
Benimde 5 tane embiryom Pgt ye gitti Transfer yapıldı fakat kimyasal gebelik yaşadım çok üzgünüm sebebini öğrenmek istiyorum cd56 yada intralipid serum diye bir şey varmış onu denemek istiyorum. Kesin sonuç alır mıyım?

Benimde 5 tane embiryom Pgt ye gitti Transfer yapıldı fakat kimyasal gebelik yaşadım çok üzgünüm sebebini öğrenmek istiyorum cd56 yada intralipid serum diye bir şey varmış onu denemek istiyorum. Kesin sonuç alır mıyım?
Ilk once cok kesin konusuyorlar.ama sonra olmama ihtimali vardi diye bircok sebep sunuyorlar.benim dr um %5 lik ihtimal (kimyasal gebelik) olabilirdi oda sende oldu dedi. Baska seyleri de denemek para tuzagindan baska birsey degil bence.Allah sabir versin canim sana da Insallah ginlune gore verir Rabbim tez zamanda 😇

Öncelikle geçmiş olsun...
Kesin diye bişey yok canım ya keşke olsa burda nice insanlar o zaman 4,5,6,7... uğraşmazlar 😔ama inşallah çok uğraştırmaz rabbim hepimizin duası kabul olur...

Back
X