tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

Olmaz mıı test günü gelene kadar kendini dinlemek hamile triplerine girdek ve sonunda negatifi görmek senin sorun neydi canım ?

benm kanallar kapalı ve rahimde yapısıklık vardı...öncesinde iki kez histereskopi ameliyatı oldum ama sonuc değismedi maalesef

bende de o var maalesef ilac kullanmadan adet olamıyorum
beterin beteri var diyelim artık. Ben 1 kere ilaçla olmuştum sonrasında düzenli oldum hep ama normalde pcolularda çok yumurta olur deniyor ya ben de o olmuyor işte. Geçen defa sadece 6 yumurta toplanabildi 4 ü bi işe yaramadı zaten. 2tane embriyo kalmıştı elimize. Bu konu benim çok kafamı karıştırıyor benim niye çok yumurtam olmuyor ki

Benm de 7 tane oldu 5 tanesi işleme girdi 4 tane 3.gun birinci kalite embriyo oluştu yani benm de çok olmadı

Demek ki durumumuz aynı doktorum bunun normal olduğunu her pcolunun aynı olmayacağını söyledi. Senin ki ne dedi canım ?

Biz negatifi aldıktan sonra doktorumla konusmadık...kısmet olursa dondurulmusları denemeye gittiğimizde konusacaz

Selam arkadaşlar..ben bekarim ve tüp bebek mewzusuna henüz yabanciyim..bir arkafasim asilama ve akabinde tüp bebek tedavisi gördü basarisiz oldu.ikinci tüp bebek denemesinde tuttu ve nihayet ikiz bebekleri oldu..su an bebekler bir buçuk yasinda.gecen beni arayip tekrar hamile olduğunu söyledi..inanamadim..doğal yolla olması sasirtti kendiside inanamadi..hic çocuğu olamayacagini dsunurken simdi uç bebeğe nasil bakicagini düşünüyor..dilerim allah hepinize yardim etsin en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah..biraz da oluruna birakin empati kurmam su an çok zor biliyorum ama umudunuzu hic kaybetmeyin..

Merhaba, hala burda olan birileri var mı? Ben de 2 kere negatifi gördüm. Yaza bi daha düşünüyoruz bakalım. Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşaAllah. İsteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Allah'ım.

merhabalar bende ilk denemem de tek yumurta ile transferi bile göremedim bakalımm kısmet kızlar

Merhaba arkadaşlar bende yeni negatif sonucumu aldım. İnsan üzülüyor hem de çok ama bizim müdahale edemediğimiz şeyler için de kendimizi yıpratmamız anlamsız kısmetse 2 ay sonra 2. ye başlayacağız.1 tane dondurulmuşum var onu da deneyeceğiz allah kısmet ederse.

Cnm mrb.hayirlisi olsun hakkimizda yeni aldn sonucu sanrm..toplamadan hemen sonrami transfern olmstu?benmde negatif ilk denemem..simdi dondurulms 2 tane embriyo icin tedaviye basladm bende..donmuslrda 3.gun embriyosu..senn kacinci gun embriyosu?

Cnm mrb.hayirlisi olsun hakkimizda yeni aldn sonucu sanrm..toplamadan hemen sonrami transfern olmstu?benmde negatif ilk denemem..simdi dondurulms 2 tane embriyo icin tedaviye basladm bende..donmuslrda 3.gun embriyosu..senn kacinci gun embriyosu?
Evet sonucu alalı 3 gün oldu canım bana transferde 5. gün embriyosu konulmuştu. Dondurulmuş bir iyi bir de zayıf iki tane embriyom var ikisi de 5. gün embriyosu.Sen ne zaman negatif sonucu aldın??

Evet sonucu alalı 3 gün oldu canım bana transferde 5. gün embriyosu konulmuştu. Dondurulmuş bir iyi bir de zayıf iki tane embriyom var ikisi de 5. gün embriyosu.Sen ne zaman negatif sonucu aldın??
Hmm anladm cnm ben subatta aldm negatf sonucu.smdi dondrulms tedavsndeym.buyuk ihtimal sali gunu transferm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…