Olmaz mıı test günü gelene kadar kendini dinlemek hamile triplerine girdek ve sonunda negatifi görmeksenin sorun neydi canım ?
Şimdilik değişmedi ama değişicek ben inanıyorum lütfen sen de inan.benm kanallar kapalı ve rahimde yapısıklık vardı...öncesinde iki kez histereskopi ameliyatı oldum ama sonuc değismedi maalesef
Şimdilik değişmedi ama değişicek ben inanıyorum lütfen sen de inan.
Pco canım
beterin beteri var diyelim artık. Ben 1 kere ilaçla olmuştum sonrasında düzenli oldum hep ama normalde pcolularda çok yumurta olur deniyor ya ben de o olmuyor işte. Geçen defa sadece 6 yumurta toplanabildi 4 ü bi işe yaramadı zaten. 2tane embriyo kalmıştı elimize. Bu konu benim çok kafamı karıştırıyor benim niye çok yumurtam olmuyor kibende de o var maalesef ilac kullanmadan adet olamıyorum
beterin beteri var diyelim artık. Ben 1 kere ilaçla olmuştum sonrasında düzenli oldum hep ama normalde pcolularda çok yumurta olur deniyor ya ben de o olmuyor işte. Geçen defa sadece 6 yumurta toplanabildi 4 ü bi işe yaramadı zaten. 2tane embriyo kalmıştı elimize. Bu konu benim çok kafamı karıştırıyor benim niye çok yumurtam olmuyor ki
Demek ki durumumuz aynı doktorum bunun normal olduğunu her pcolunun aynı olmayacağını söyledi. Senin ki ne dedi canım ?Benm de 7 tane oldu 5 tanesi işleme girdi 4 tane 3.gun birinci kalite embriyo oluştu yani benm de çok olmadı
Demek ki durumumuz aynı doktorum bunun normal olduğunu her pcolunun aynı olmayacağını söyledi. Senin ki ne dedi canım ?
selam dondurulmuşlarla devam edecektin yaptırdın mı acaba?Benm de ilk denemem...cok ümitlenmistim ama herseyin hayırlısı tabi...nisanda dondurulmuslarım var onlarla devam edecem...
selam dondurulmuşlarla devam edecektin yaptırdın mı acaba?
Cnm mrb.hayirlisi olsun hakkimizda yeni aldn sonucu sanrm..toplamadan hemen sonrami transfern olmstu?benmde negatif ilk denemem..simdi dondurulms 2 tane embriyo icin tedaviye basladm bende..donmuslrda 3.gun embriyosu..senn kacinci gun embriyosu?Merhaba arkadaşlar bende yeni negatif sonucumu aldım. İnsan üzülüyor hem de çok ama bizim müdahale edemediğimiz şeyler için de kendimizi yıpratmamız anlamsız kısmetse 2 ay sonra 2. ye başlayacağız.1 tane dondurulmuşum var onu da deneyeceğiz allah kısmet ederse.
Cnmm naslsn?mayisin kacnda regl olacksn?Yok canm yanlış hesaplamısım ucuncu adetim adetim mayısa denk geliyor hala beklemedeyim...
Evet sonucu alalı 3 gün oldu canım bana transferde 5. gün embriyosu konulmuştu. Dondurulmuş bir iyi bir de zayıf iki tane embriyom var ikisi de 5. gün embriyosu.Sen ne zaman negatif sonucu aldın??Cnm mrb.hayirlisi olsun hakkimizda yeni aldn sonucu sanrm..toplamadan hemen sonrami transfern olmstu?benmde negatif ilk denemem..simdi dondurulms 2 tane embriyo icin tedaviye basladm bende..donmuslrda 3.gun embriyosu..senn kacinci gun embriyosu?
Hmm anladm cnm ben subatta aldm negatf sonucu.smdi dondrulms tedavsndeym.buyuk ihtimal sali gunu transfermEvet sonucu alalı 3 gün oldu canım bana transferde 5. gün embriyosu konulmuştu. Dondurulmuş bir iyi bir de zayıf iki tane embriyom var ikisi de 5. gün embriyosu.Sen ne zaman negatif sonucu aldın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?