tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

Ah cnm benm ya ne guzel yazmissin oyle cok tuaf hissettm kendmi...benim gbi biri cikti karsma..icim yaniyo inan...o negatifi defalarca gordum belki ama hicbiri en aon gordugum kadar canimi acitmadi..ilk denemem biliorm daha yolum uzun ama cok inanmistim bu sefer olsu demistim ama olmadi...cevremde herkesin bebegi oluyo hergun bi hamile haberiyle hem.umutlanip hem huzunleniorm...cok baska bi duygu..xok seviniyorum insanlar adina ama neden ben diyorum kendi kendime...bizi sadce biz anliyoruz cnm ..basina gelmeyen imakani yok anlamiyor...allah kimsenin basina vermesin...insallah bir gun bizlerde burda guzel habermizi verecegz birbimiZe..senin dondurlmuslarn varmi?

Evet canım benim 6 tane dondurulmuş blastım var. Benim blastları çift olarak dondurdular. Yani 2. Denemede çift embryo transfer edecekler. Ama ben bugün daha iyiyim düne göre. Çünkü ilk denememde daha transfer bittikten sonra bile tutmadı demiştim. Tam 1 hafta boyunca dana gibi yattım ve hep olmadı bu tutmadı dedim. Sonuç olarak da tutmadı. İkinci de veya üçüncüde belki de dördüncüde bunu yapmıycam. Cehalet mutluluktur felsefesiyle düşünmeden beklemeyi planlıyorum ve işime en kısa sürede başlamayı bi de:) Stres büyük bir faktör ama aslında bizim atladığımız duygu bu işlemin mucizesi. İnsan yapmaya çalışıyoruz sonuçta. Öyle kolay olmayacak tabi

Ayrıca tatlım tanıdığım bildiğim birilerinin hamile haberini aldığımda belki çok kötü gelecek ama dürüst olmam lazım ben sevinmiyorum kimsenin adına. Yeni yeni kabullendiğim kıskanma hissini deneyimliyorum her defasında...Lakin bu forumda transferlerinden sonra pozitif olduğunu okuduğum insanlarınkine gerçekten çok seviniyorum. Hastalıklı bi düşünce belki ama buradakiler daha çok hakediyormuş gibi geliyor bana. Tabi ki de doğru değil bu iş hak hukuk meselesi değil ama işte hissiyatım öyle..

Benm de ilk denemem...cok ümitlenmistim ama herseyin hayırlısı tabi...nisanda dondurulmuslarım var onlarla devam edecem...
Sana kaçtane embriyo verdıler.bana uç tane verdiler iyi kalıte.bır tane iyi kalıte kalınca donduramadık.bırde orta vardı o hiç donmuyor.her şey yolunda gıttı ama olmadı

Merhaba.seni anlıyorum.en çokta bır ortama gırınce ozellıkle bebeklı sankı çevremdekılerın yazık çocuğu yok dıye duşunuyor ihtimalı benı rahatsız ediyor.

Bıra
Merhaba.seni anlıyorum.en çokta bır ortama gırınce ozellıkle bebeklı sankı çevremdekılerın yazık çocuğu yok dıye duşunuyor ihtimalı benı rahatsız ediyor.
tatlım eğer girdiğin ortamlarda yazık çocuğu yok diye acıdıklarını düşünüyorsan öyle düşünenlere takınacağın tavır dimdik ayakta durmak olsun. Evet henüz çocuğumuz yok ama biz daha büyük sınavların insanıyız. Yaşadıklarımız eşlerimizle aramızda kopmaz bir bağ örüyor. Evliliklerimiz en büyük dağları aşıyor. Onların sahip olduklarına biz sahip olduğumuzda emin ol onlardan fazlasına da sahip olmuş olacağız...

Duşunmeselerde ben acaba diyorum.ozellıkle hamile ve bebegı olanlar.düşünüyorlardır bence.evet şükürle olsun evliligimizde bır sorun yok.bızımde sınavımız bu.elbet bır gün olacak ben ınanıyorum

Merhaba kızlar ne olur umudunuzu hiç kaybetmmeyin duygularınızı o kadar iyi anlıyorum ki bunların hepsini dibine kadar bende yaşadım 3 aşılama 1 tüpbebek ve sonuç kocaman bir sıfır ama hiç umudumu kaybetmedim hep bebeğimin geliceğini hissediyordum ve en son aşılama sonrası iki nci aşılama için gün beklerken hamile kaldığımı öğrendim stres gerçekten etken bi durum diye düşünüyorum inanırmısınız o kadar zamandan sonra ilk defa o ay kendimi çok rahat ve huzurlu hissetmiştim ve kendiliğinden gelen küçük mucizem Allah herkese bu duyguyu yaşatsın başka bir boyuta geçiyorsunuz

Bu arada iki aşılama bir tüpbebek özelde yapildı alanında en ii dr lara gittim ama olmadı sonra ege üni gittimbu sefer üniversite has olucam dedim beklediğimden daha ii buldum dr ilgiliydi ama işte ordada tuhaf bi rahatlık vardı bende aşılama yapıldı tutmadı biz eşimle gülümseyerek karşıladık düşünün artık sonraki ay ise hamile olduğu öğrendim Allahım hiç kimseye evlat aratmasın inş tez zamanda bebişlerinizi kucagınıza alırsınız bu kadar kısa anlattığıma bakmayın uzun ve yorucu bi zamandı

Ben de bir hafta önce ilk denememde negatif sonucu aldım.şu an adetim bir sonraki adetim de dr um 2. Ye geçelim dedi çok ara vermek istemiyor, ben de pco var çok canım sıkkın kızlar

Ben de bir hafta önce ilk denememde negatif sonucu aldım.şu an adetim bir sonraki adetim de dr um 2. Ye geçelim dedi çok ara vermek istemiyor, ben de pco var çok canım sıkkın kızlar
merhaba bende 2.5 yıl beklemenin ardından tüp bebek deneyip maalesef negatif sonuç alan biriyim benim doktorumda aynı senin ki gibi bundan sonraki regl döneminde 2.deneme yapabilirsin dedi parayı o verecek sanki neyse kaç tane yumurtan oldu ve kaç tane transfer ettti

Benim sorunum pcos 6 yumurta toplandı 4 tanesi döllendi 2 si bölünemedi diğer 2si 1. Kaliteydi 3. Gün transferi oldu ve ne yazık ki dondurulmuşum yok

anladım dondurulmuş olmaması kötü tekrar en baştan bir daha nerde hangi şehirde denedin

Bencede kötü ben aydında oturuyorum ilk denemeyi acıbadem maslakta yaptık bülent tıraşa ama yaz sezonunda bir daha istanbula gitme gibi bir şansımız yok o yüzden doktorum bu kez izmir irenbe tüp bebek merkezini önerdi. Senin sorun ne bu arada ? Senden kaç yumurta toplandı kaçı döllendi ?

anladım bende istanbulda denedim aydın beyde anadolu sağlık merkezinde benim problem çok karışık gerçekten doğum kontrol hapı kullandım evliliğin ilk yılı bıraktıktan sonra benim yumurtalık hala ilaç alıyormuş gibi çalışmaya devam etti adet düzenim bozzuldu pco teşhisi kondu sonra yok değil dendi falan eşimin sayı harekeet ii fakat morfoloji düşüklüğü çıktı kiimi doktor o etkilemez dedi kimisi etkiler dedi klomen falan derken hiç gebelik olmadı aydın bey benim yumurta ve tüplerin şekil bozukluğu olduğunu söyledi falan filan yani benim hikayem bu benim 14 yumurta oldu 8i döllendi tek embryo transfer oldu sana transferden sonra kan değeri bakıldımı yani süreç nasıl işledi kan değerine bakılıp transfer oldumu sonra tekrar bakıldımı bu süreçte kanama oldu mu falan

Yok canım bişi bakılmadı, kanama falan da olmadı bugün doktordaydım rahim filmi falan istedim bunun için çok erken tıp bize eğer 2. Tüp bebek tutmazsa o zaman bu tektiklerin yapılmasını söylüyor dedi. 1. Pek ciddiye almıyorlar yani hemen rahim filmi çekmekte istemiyorlar onunda riskleri varmış çünkü enfeksiyon falan gibi

anladım canım benim 1.5.sene sonunda çekmişlerdi birşey yok demişti o çeken doktor aydın bey rahim fiilmine bakınca şekil bozukluğu var dedi benim bir çok tanıdığım kişiye transfer öncesi tahlil yapıldı ve bazılarının transferi ertelendi değerleri bozuk diye kimine transfer sonrası bakıldı ve ilaç takviyesi yappıldı benim 5.güm embryosuydu ve haftasına pembe akıntı gibi birşey oldu tüp bebek ilaçlarının yan etkisi olarak ki benim yumurtalığımın ilaçlardan çabuk etkilendiği için östrojn hormonu çok düştüğü için bebekde gitmiş banada tahlil yapmadılar direkt git iğne vurul dediler bilmiyorum ya herşey nasip tabi

Canım sanırım kısmet bu işler aydından kalkıp sırf bülent tıraş yapsın diye istanbula gittim ve bizim için gerçekten zor oldu farklı bir şehirde yaptırmak sonuç değişti mi hayır, embriyolar 1. Kaliteydi 2 tane transfer edildi yine sonuç negatif

Benim doktorlarım çok iyi eğer gerek görselerdi mutlaka isterlerdi bence sende de gerek görmediler t

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…