Ah cnm benm ya ne guzel yazmissin oyle cok tuaf hissettm kendmi...benim gbi biri cikti karsma..icim yaniyo inan...o negatifi defalarca gordum belki ama hicbiri en aon gordugum kadar canimi acitmadi..ilk denemem biliorm daha yolum uzun ama cok inanmistim bu sefer olsu demistim ama olmadi...cevremde herkesin bebegi oluyo hergun bi hamile haberiyle hem.umutlanip hem huzunleniorm...cok baska bi duygu..xok seviniyorum insanlar adina ama neden ben diyorum kendi kendime...bizi sadce biz anliyoruz cnm ..basina gelmeyen imakani yok anlamiyor...allah kimsenin basina vermesin...insallah bir gun bizlerde burda guzel habermizi verecegz birbimiZe..senin dondurlmuslarn varmi?Bebek sahibi olmak isteyip de olamamak sadece yaşayanın anlayacağı bir durum. Defalarca yaşanan hüsranlar, belki bu defa olur umutları, inkar etmek, inanmamak, hamile haberlerini alınca kalbinin acıması, olmadığın biri haline dönüşmek, sonrasında kabullenme ve çözüm arayışları ve son gelinen nokta tüp bebek süreci... Son 3 yılımın özetini geçtim sizlere. Biraz melankolik gelebilir size ama ben bugün ilk tüp bebek denememin hüsranı ile yüzleştim. Hem de test günüme daha 4 gün varken gelen adet kanamam ile aldım sonucumu. Yok implantasyon mu yok yerleşiyo mu derken bir anda yüzleştim. Olmadı. Sabah kötüydüm, öğlen daha iyi oldum, akşam daha da iyi. Yarın çok daha iyi olacağım. Bu forumları hep bilgi arayışı için üye olmadan takip ederken aslında sizlerin yanında olmam gerektiğini anladım. Ve tabi sizlere ihtiyacım olduğunu. Umarım beraber umutlanırız ve seviniriz bundan sonra..
Sana kaçtane embriyo verdıler.bana uç tane verdiler iyi kalıte.bır tane iyi kalıte kalınca donduramadık.bırde orta vardı o hiç donmuyor.her şey yolunda gıttı ama olmadıBenm de ilk denemem...cok ümitlenmistim ama herseyin hayırlısı tabi...nisanda dondurulmuslarım var onlarla devam edecem...
Merhaba.seni anlıyorum.en çokta bır ortama gırınce ozellıkle bebeklı sankı çevremdekılerın yazık çocuğu yok dıye duşunuyor ihtimalı benı rahatsız ediyor.Ayrıca tatlım tanıdığım bildiğim birilerinin hamile haberini aldığımda belki çok kötü gelecek ama dürüst olmam lazım ben sevinmiyorum kimsenin adına. Yeni yeni kabullendiğim kıskanma hissini deneyimliyorum her defasında...Lakin bu forumda transferlerinden sonra pozitif olduğunu okuduğum insanlarınkine gerçekten çok seviniyorum. Hastalıklı bi düşünce belki ama buradakiler daha çok hakediyormuş gibi geliyor bana. Tabi ki de doğru değil bu iş hak hukuk meselesi değil ama işte hissiyatım öyle..
Merhaba.seni anlıyorum.en çokta bır ortama gırınce ozellıkle bebeklı sankı çevremdekılerın yazık çocuğu yok dıye duşunuyor ihtimalı benı rahatsız ediyor.[/QUOTE
Ben umursamıyorum o düşünceleri hayatta kimseye
tatlım eğer girdiğin ortamlarda yazık çocuğu yok diye acıdıklarını düşünüyorsan öyle düşünenlere takınacağın tavır dimdik ayakta durmak olsun. Evet henüz çocuğumuz yok ama biz daha büyük sınavların insanıyız. Yaşadıklarımız eşlerimizle aramızda kopmaz bir bağ örüyor. Evliliklerimiz en büyük dağları aşıyor. Onların sahip olduklarına biz sahip olduğumuzda emin ol onlardan fazlasına da sahip olmuş olacağız...Merhaba.seni anlıyorum.en çokta bır ortama gırınce ozellıkle bebeklı sankı çevremdekılerın yazık çocuğu yok dıye duşunuyor ihtimalı benı rahatsız ediyor.
Duşunmeselerde ben acaba diyorum.ozellıkle hamile ve bebegı olanlar.düşünüyorlardır bence.evet şükürle olsun evliligimizde bır sorun yok.bızımde sınavımız bu.elbet bır gün olacak ben ınanıyorumBıra
tatlım eğer girdiğin ortamlarda yazık çocuğu yok diye acıdıklarını düşünüyorsan öyle düşünenlere takınacağın tavır dimdik ayakta durmak olsun. Evet henüz çocuğumuz yok ama biz daha büyük sınavların insanıyız. Yaşadıklarımız eşlerimizle aramızda kopmaz bir bağ örüyor. Evliliklerimiz en büyük dağları aşıyor. Onların sahip olduklarına biz sahip olduğumuzda emin ol onlardan fazlasına da sahip olmuş olacağız...
merhaba bende 2.5 yıl beklemenin ardından tüp bebek deneyip maalesef negatif sonuç alan biriyim benim doktorumda aynı senin ki gibi bundan sonraki regl döneminde 2.deneme yapabilirsin dedi parayı o verecek sanki neyse kaç tane yumurtan oldu ve kaç tane transfer etttiBen de bir hafta önce ilk denememde negatif sonucu aldım.şu an adetim bir sonraki adetim de dr um 2. Ye geçelim dedi çok ara vermek istemiyor, ben de pco var çok canım sıkkın kızlar
anladım bende istanbulda denedim aydın beyde anadolu sağlık merkezinde benim problem çok karışık gerçekten doğum kontrol hapı kullandım evliliğin ilk yılı bıraktıktan sonra benim yumurtalık hala ilaç alıyormuş gibi çalışmaya devam etti adet düzenim bozzuldu pco teşhisi kondu sonra yok değil dendi falan eşimin sayı harekeet ii fakat morfoloji düşüklüğü çıktı kiimi doktor o etkilemez dedi kimisi etkiler dedi klomen falan derken hiç gebelik olmadı aydın bey benim yumurta ve tüplerin şekil bozukluğu olduğunu söyledi falan filan yani benim hikayem bu benim 14 yumurta oldu 8i döllendi tek embryo transfer oldu sana transferden sonra kan değeri bakıldımı yani süreç nasıl işledi kan değerine bakılıp transfer oldumu sonra tekrar bakıldımı bu süreçte kanama oldu mu falanBencede kötü ben aydında oturuyorum ilk denemeyi acıbadem maslakta yaptık bülent tıraşa ama yaz sezonunda bir daha istanbula gitme gibi bir şansımız yok o yüzden doktorum bu kez izmir irenbe tüp bebek merkezini önerdi. Senin sorun ne bu arada ? Senden kaç yumurta toplandı kaçı döllendi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?