Cnmm naslsn?mayisin kacnda regl olacksn?
hayırlısı olur canım inşallah allahım emeklerini boşa çıkarmasınHmm anladm cnm ben subatta aldm negatf sonucu.smdi dondrulms tedavsndeym.buyuk ihtimal sali gunu transferm
Kizlar bende cok onemli bir bilgiyi paylasmak istiyorum.. gebelik elde edemeyen yada düsük yapan sikintili hamilelik yasamis olanlar... lutfen sperm dna hasari testi ni yaptirsin. Cunku bozuk spermle dollenen yumurta dusuk yada sorunlu hamileliklere sebep olabiliyor. Maalesef tüp bebek merkezlerinin cogu bu testi yapmiyor. Onlar isin ticaretinde... maalesef...... Ve tutmayan dusen negatif sonuclanan gebelikler oluyor.spermin dna si bozuk olmasi da buna neden olan faktorlerden... Aklinizda bulunsun. kaan aydos hocadan ogrendim...israrla yaptirin diyor sorunlu dusen gebeliklerde..sperm sayisi dusuklugunun de bir sebebi olabiliyormus..
Allah yuzunuzu guldursun insallah.. ama madem sperm probleminiz var bu testi yaptirin derim. Dna Hasari varsa o tamir olduktan sonra erkek dogurganligi artiyor . Maalesef dr ler bu konuyu atlayabiliyor. Kaan hoca uyardi bizi de....Ztn bizde sorun eşimde sperm canlılığı yok 3. Deneme olumsuz sonuçlandı şimdide 4. Transfer için görüşmemiz var
Ben türkiyede degilim hollandadayım burda öyle bişiyi söylesek yoo hersey cok normal derler bnde şaşırdım ne yapıcagımıAllah yuzunuzu guldursun insallah.. ama madem sperm probleminiz var bu testi yaptirin derim. Dna Hasari varsa o tamir olduktan sonra erkek dogurganligi artiyor . Maalesef dr ler bu konuyu atlayabiliyor. Kaan hoca uyardi bizi de....
Bn tr degilim hollandadayım burda 3 defa eş sperm veriyo kac embriyo çıkarsa .Ilaclar ilaclar.... vucudu rahmi yipratiyor. karacigeri yipratiyor. Keske 4. Deneme icin beklesen...ilaclarin vucudundan temizlenmesi icin...yine benzer sonuc olmasin insallah... cunku tup bebek dr lari icin bir ticaret işi bu.. yapilmasi gereken bazi ayrintilari yapmadan transfer ediyorlar. Ne kadar cok deneme o kadar cok para.....
Evet haklisin...bizler sistemin kurbanlariyiz. Ne derlerse inanmak zorundayiz elimiz mahkum. Bizi ticaret araci olarak gorduklerini aslinda cok basit bir tedaviyle halkolacagini bildiklerini dusunuyorum bazen..... aman hayirlisi sagliklisi en guzelu bizi bulsun insallah.... neler yasadik hepimiz kimbilir...Bn tr degilim hollandadayım burda 3 defa eş sperm veriyo kac embriyo çıkarsa .
Biliyorum çok Zararlı mahvetti bni ama eşim eşim kafayı yiycek deli olmak üzere bn ona nasıl duralım derim ki
Olur hersey yeter ki inanarak yap isteyerek yap cnm üzülme herseyin başı daha bu birsürü tüp bebek hikayesi var onları oku biz hiç bişiy yaşamışız diyo insan 9. Denemede hamile olanlar varSen de buyuk bir mucadeleden gelmissin canim .. cok iyi anliyorum seni... sadece tup bebek merkezlerinin para kazanmak ugruna bazi seyleri atladigina inaniyorun. Keske gecen sene sperm dna hasar testini yaptirsaydik... bu kadar ilac kullanmazdim belki de... sonucta imtihan bu.... hayirlisi buymus...
Günlerce gecelerce ağladığımı biliyorum bn hayr a yumurta toplama ilkemi yapıldı bn yarı baygın şekilde ağlayıp bn onu asla evlendirmem yanımdan ayırmam demiştim . Olucak bn inanıyorum kötü düşünmeyelim iyi düşünüp iyiyi getirelim başımızaEvet haklisin...bizler sistemin kurbanlariyiz. Ne derlerse inanmak zorundayiz elimiz mahkum. Bizi ticaret araci olarak gorduklerini aslinda cok basit bir tedaviyle halkolacagini bildiklerini dusunuyorum bazen..... aman hayirlisi sagliklisi en guzelu bizi bulsun insallah.... neler yasadik hepimiz kimbilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?