tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

Senin çocuğun oldumu acaba
Hayır canım 1 Yıldır tedavi görüyorum 3 transferim oldu bu ay 4. De olacak 3 de tutmadı 1. Tuttu dışı gelişti içi gelişmedi sonrada tutunamadı dıger ikide tutmadı 4. İçin ilaç kullanıyorum şuan

hayırlısı olsun vardır rabbimin bi bildiği çok zor bir iimtihan inşallah tutunur bebişler

hayırlısı olsun vardır rabbimin bi bildiği çok zor bir iimtihan inşallah tutunur bebişler
Inş canım herseyde bi hayır vardır olur bizim de bir gün Rabbimin yanında hersey çok verir bizede inanmak dua etmek Düşüyor bize.
Sen ne zmn yiyorsun transferlerini sorun ne bu arada

Inş canım herseyde bi hayır vardır olur bizim de bir gün Rabbimin yanında hersey çok verir bizede inanmak dua etmek Düşüyor bize.
Sen ne zmn yiyorsun transferlerini sorun ne bu arada
bizdeki sorun sperm azlığı hareketsizliği menide tektük hareketsiz sperm yani ileri derecede erkek kısırlığı sizde sorun neydiki

bizdeki sorun sperm azlığı hareketsizliği menide tektük hareketsiz sperm yani ileri derecede erkek kısırlığı sizde sorun neydiki
Bizim de sorunumuz aynısı cnm olur inş bi gün olup da sonradan üzülenler var bugun bi tanıdıgım 4 aylık bebeklerinin öldügünü öğrendi ikizlerdi ikizin teki ölmüş ve digerini zehirlemiş rabbim sabir versin . Doktorun adı Aret Kamer

Ben üçüncü denememi aret kamerde yapmıştım negatif oldu yardımce olduğuniçin teşekürler

Hayirli olsun cnm insallah Allah yuzumuzu guldurur. Kac tane transfer oldu? Nasilsin? Ilk stres yoktur herhalde? Kibrista misin?
2 tane oldu cnm.yok turkiyedeym kibrista sadce 1 gun kaldim..yok ilk stresten eser yok gayet rqhatm ara ara aklma gelio ama geri umitlenmemeye calisiorm cnm:)

2 tane oldu cnm.yok turkiyedeym kibrista sadce 1 gun kaldim..yok ilk stresten eser yok gayet rqhatm ara ara aklma gelio ama geri umitlenmemeye calisiorm cnm:)
Cnm insallah tutar dualarimiz bizimle. Zaten en onemlisi bu stres yok mu, neyse. Okuduklarim kadariyla dondurulmuslarla daha cok positiv elde ediliyormus. Test gunun ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…