tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

Ayy insallah cnm hayirli gunde hayirli haberler alirsin insallah. Allah bizimde yuzumuzu guldurur insallah. Iyi haberlerini bekliyoruz cnm...
Amin cnm insallah okadar umudum yok ama bakalm hayrlisi olsun bu sefer cok uzulmicem soz verdim kendime:)olmazsa

Selam kızlar bende yeni tup bebek denedim fakat kimyasal gebelikle sonuclandi.pzt gunu ogrendik dondurulmuslarla devam edicez 1 ay sonra acaba biraz beklemelimiyimcok kararsizim

Kizlar bende varimmm.3 denememdi dun 2.testte degerim dusmus,kimyasal sanirim,ilaclari kullan dediler ama biraktim,alistimmi bilmiyorum ama eskisi kadar canim yanmiyo artik dun aksam biraz aglamak istedim yapamadimen alakadiz zamanda bosalacak sinirlerimsanirim.jatirliyorumda ilk negatifimde mahvolmustum,,

Cnm saglik olsun hayrlisi olsun..ben ilk negatifimde cok uzuldm agladm..bu sefer negatif olursa aglamam okadar hazrlikliyim cunku..ilkinde kesin gozuyle bakmstm..cok buyuk hayal kirikligi yasadim..simdi herseyin fatkndaym...

3 denemedemi kimyasal gebelik oldu canm

Hayir canim 1 denemede tek embriyo konuldu transferin 10 gunu 1=2 damla lekelenmem oldu negatif sonuc aldim 1 hafta sonta adet oldum,
2 denemede 2 embriyo vardi,12 gunum lekelenme yogun oldu test yaptik19 cikti artarak devam ederken lekelenme olmaya basladi dis gebelikmis igne oldum dustu
3 denemede de 12 gun32 cikti ama 2 gun sonra 22 ye dusmustu kimyasal oldugunu dusunuyorum hemsire ilaclara devam edi ama biraktim simdi dusmesini bekliyorum uzun oldu biraz kusura bakma

Cnm saglik olsun hayrlisi olsun..ben ilk negatifimde cok uzuldm agladm..bu sefer negatif olursa aglamam okadar hazrlikliyim cunku..ilkinde kesin gozuyle bakmstm..cok buyuk hayal kirikligi yasadim..simdi herseyin fatkndaym...
Hangi asamadasin suan insallah olmaz biseycikler iyi dusun iyi olsun canim

Canm benmde 12.gun 30 cikti birgun sonra 60 14.gun 142 cikti tamam oldu demisti dr.bir hafta sonra gittik kese yok kan degerlerim 340ti malesef daha sonra dusmeye basladi bendede kanama 11.gun baslamisti

Kizlarrr olmadi yinee 2.dnemdi bu buda negatif..0.1 deger cikti..saglik olsun yapicak hicbisey yok...

Canm birdede 12.gun 30 cikti birgun sonra 60 14.gun 142 cikti tamam oldu demisti dr.bir hafta sonra gittik kese yok kan degerlerim 340ti malesef daha sonra dusmeye basladi bendede kanama 11.gun baslamisti
Arkadasim sukretki kendinden dusmus ,tersini dusun birde ben dis gebelii yasadigim donem bitki gibiydim ama insan herseye alisiyormus biri dis gebelik biri kimyasal gebelik insallah 4 de tek gebelik olur ek felan almasinn

Son düzenleme:
Arastirilmadimi neden Boyle oluyormus benim de ilk tedavmde hamile kaldm normL gebelik dedi 4 hafta 4 gunlukken dustu arastirilmasini istedim kan pihtilasmasi olmus doktorum yuzunden kan sulandiriciyi en dusuk doz vermis yarina da kromozm Larin sonucu cikcak benim bebegim doktorum yuzunden gtti gbi transferi adete 6 gun Kala yapti ilac dusuk doz Verdi AMA bende korkuyorum hadi bir kez daha olurda duserse diye cok zor durum insanin hayalleri umudu gidiyor

Ben her yenildiden negatif sonuctan sonra bi dahaki tedavi icin daha guclu hissediyorum kendimi,sonra hemen geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…