Ben de normale göre az olmuştum.Kızlar negatif sonrası adetiniz Nasıl oldu benim dün biraz geldi şimdi durdu sizde de böyle mi oldu
Tesekkur ederim.Olabildiğince iyiyim. Doktorla görüştük. Sol idrar yolumdan da kist cikarmislar ve icerde bir suru yapisiklik acmislar. Yani sadece tuplerin alinmasi degilmis. Kontrole gidince detayli konusacagiz galiba.
Ben de normale göre az olmuştum.
Gecmış olsun gecıcek bu gunlerSelam arkadaşlarım. Ben bugün ameliyat oldum. Tüplerim alındı ve kistlerimin içi boşaltıldı. Hastanedeyim şimdi.
Az kalmis bakalim Allah gönlüne göre versinBende 19'unda histeroskopi olmuştum ya kızlar,orada cd 138 diye birşeye bakılmak üzere patolojiye parça gitti,benimde sonucum 6 Kasım'da çıkacak,sonucu alır almaz gel dedi doktorum...Bakalım ne olacak,ne çıkacak.Oyy ki oy.Allah emeklerimizi,dualarımızı,kucaklarımızı boş bırakmasın inşallaaaah....
Geçmiş olsun. Bunun bir sürü sebebi olabiliyor. Problem neydi sizde nerde tedavi oldunuz.Benimde ilk denemem negatif le sonuclandi 1.kalite 5.gundu o kdarda dikkat ettim niye tutmadiki
Kizlar ilk adetiniz ne zman geldi negatif sonuctan sonra.benim gunum 3 gun gecti hala bisi yok gelen giden cok canim sikildi
Canım test sonucun nasıl çıktı merak ettim.Bende 19'unda histeroskopi olmuştum ya kızlar,orada cd 138 diye birşeye bakılmak üzere patolojiye parça gitti,benimde sonucum 6 Kasım'da çıkacak,sonucu alır almaz gel dedi doktorum...Bakalım ne olacak,ne çıkacak.Oyy ki oy.Allah emeklerimizi,dualarımızı,kucaklarımızı boş bırakmasın inşallaaaah....
Canım çok sağol...Cd 138 e bakılmıştı.Sonuç negatif ,yani bir şey çıkmadı.Bu iyi birşeymiş,yani rahimde hiçbir anormallik yokmuş...Yani o kadar çok şey yapıldı bende bir sorun görünmedi şükür,sadece kanda pıhtılaşma oranım yüksek çıkmıştı,bunun tedevisini olacağım sanırım.Şu an vitaminlerle birlikte coraspin kullanıyorum.Tedavi aşamasında ve hatta inşallah olursa gebelikte bile kan sulandırıcı iğne kullanacakmışım...Bir taraftan moralim bozuk.Ne bileyim.2. tedavi hem başlasın hem başlamasın istiyorum.Yine aynı aşamalar,umutlar...Canım test sonucun nasıl çıktı merak ettim.
Ben de günden güne daha iyi oluyorum. Yillardan sonra ilk kez bu ay ara kanamam olmadı. Demek ki çok iyiyim diye düşünüyorum. Adetimle tedaviye başlayacağiz. Şimdi vitaminler kullanıyorum. Ben de hem adet olmak hem de olmamak istiyorum. Karışığım yani.Canım çok sağol...Cd 138 e bakılmıştı.Sonuç negatif ,yani bir şey çıkmadı.Bu iyi birşeymiş,yani rahimde hiçbir anormallik yokmuş...Yani o kadar çok şey yapıldı bende bir sorun görünmedi şükür,sadece kanda pıhtılaşma oranım yüksek çıkmıştı,bunun tedevisini olacağım sanırım.Şu an vitaminlerle birlikte coraspin kullanıyorum.Tedavi aşamasında ve hatta inşallah olursa gebelikte bile kan sulandırıcı iğne kullanacakmışım...Bir taraftan moralim bozuk.Ne bileyim.2. tedavi hem başlasın hem başlamasın istiyorum.Yine aynı aşamalar,umutlar...
Sen nasılsın peki?
Sperm azligi adana ankadada olduk dondurulmuslarimzla tekrar denicez ama denemeden once olmama sebebini arastirmak gerekmiyormu bu konuda bsey demedilerGeçmiş olsun. Bunun bir sürü sebebi olabiliyor. Problem neydi sizde nerde tedavi oldunuz.
Bana doktorum 10gun bile gecebilir telas etme dediKizlar ilk adetiniz ne zman geldi negatif sonuctan sonra.benim gunum 3 gun gecti hala bisi yok gelen giden cok canim sikildi
Bunu bir konuş merkezinle bence. Bazı durumlarda ekstra testler falan yapmak gerekiyor. Allah yardımcın olsun.Sperm azligi adana ankadada olduk dondurulmuslarimzla tekrar denicez ama denemeden once olmama sebebini arastirmak gerekmiyormu bu konuda bsey demediler
Canım ya. Acın daha çok yeni. Şimdi ne desek boş. Biz bir savaş veriyoruz. Belki defalarca yenilip ama pes etmeyen dünyanın en güçlü kadınlarıyız. Ben burda bu durumu yaşayan daha da fenasını yaşayan ama çocuk sahibi olan çok kişinin hikayesini okudum. Yeter ki pes etme ve yeter ki kendini yıpratma. Üzme diyemiyorum çünkü bu elinde olmuyor çoğu zaman. Ne zaman seni anlayan birilerine ihtiyaç duyarsan biz en azından birkaçımız buralardayız.Slm herkese yıllardır çocuk için savaş veriyorum.burası sadece beni anlayanlarla dolu.onun için içimi ancak buraya bosaltabilirim diye düşündüm.ben 38 yaşındayım.13 yıllık evliyim 12 yıldır bebek özlemi ile ugrasiyorum.evlendikten bir yıl sonra başladık tedavilere 6_7 kez aşılama ve 3 kez tupbebek denedik hepsinde negatif sonuç aldık .ve 4.yu denemeye karar verdik yumurta rezervimde dusmus tabiki bu arada.sonra ignelerimi yaparken ultrsonda Dr bey polip olduğunu ve bu ay yumurtam toplansa ve embriyom olsa dahi transfer yapmayacağını.olan embriyoları mi donduracağını ve havuz oluşturup diğer aylardaki embriyolarla birlikte değerlendirip .transfer yapacağını söyledi.ve önce histereskopi yapacağını rahmi temizleyexegini söyledi.polip olan embriyoyu atiyor dedi.ve bu ay ise sadece tek yumurtam oldu.ilk defa bu kadar az.ve bugün aradılar ama yumurtam döllenmemiş bile.çok üzgünüm çok yıkıldım ne yapacagimi nasıl davranacagimi bilemiyorum.resmen coktum.ben şimdi ne yapmalıyım.bu durumu yasayan varmi arkadaşlar.lütfen yardım edin.bunalıma girmekten korkuyorum
çok teşekkürler.gerçekten bu durumda olupta gebe kalan varmı acaba.Canım ya. Acın daha çok yeni. Şimdi ne desek boş. Biz bir savaş veriyoruz. Belki defalarca yenilip ama pes etmeyen dünyanın en güçlü kadınlarıyız. Ben burda bu durumu yaşayan daha da fenasını yaşayan ama çocuk sahibi olan çok kişinin hikayesini okudum. Yeter ki pes etme ve yeter ki kendini yıpratma. Üzme diyemiyorum çünkü bu elinde olmuyor çoğu zaman. Ne zaman seni anlayan birilerine ihtiyaç duyarsan biz en azından birkaçımız buralardayız.
Birinin hikayesini okumuştum buna benzer bulmaya çalışayım senin içinçok teşekkürler.gerçekten bu durumda olupta gebe kalan varmı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?