Memnun kalmış mi acaba doktorundanSarısın bı bayandı ama adını hatırlayamadım ogrenırım mutlaka
Cokkk memnun evet mutlaka ogrenıcemMemnun kalmış mi acaba doktorundan
))benim kuzenim ferti_jin de seval tasdemir de oldu.onu çok sevdiCokkk memnun evet mutlaka ogrenıcem
Problem ne ?? Neden tutmuyor kistmi var sebepsızmı?Bende bu sali aldim negatifi hala kendime gelemedim 3.denememdi ama ben artik yaptirmicam unudun.m kalmadi yasim 38 cok yiprandim allahim isteyenlere versin insallah
Bahçeciyi mı ??Ama ben orayı fazla ovenleri gormedim
Evet öyle duydumBahçeciyi mı ??
Sebebi yok bir turlu bulamadilar konusamadim doktorumla daha adetimi bekliyom ondan sonra aricamProblem ne ?? Neden tutmuyor kistmi var sebepsızmı?
Bnm dr hem aıle dostum hemde abla dedıgım bır kısı bna kalamış tup bebek merkezını onerdı cunku embiryolojı cok cok ıyı dedı bahcecıyıde ıyı dedı aslında ama bn kalamış tup bebek merkezınde yaptırıcamEvet öyle duydum
Allah allah olacak ınş bır dr gıtmeyın sadece sızde sorun yok esınızde yoksa kafayı takmayın relax olun bunun orneklerı var kafaya takınca olmuyorSebebi yok bir turlu bulamadilar konusamadim doktorumla daha adetimi bekliyom ondan sonra aricam
Yok ferti_jin i oven olmadı yanlış soledimBnm dr hem aıle dostum hemde abla dedıgım bır kısı bna kalamış tup bebek merkezını onerdı cunku embiryolojı cok cok ıyı dedı bahcecıyıde ıyı dedı aslında ama bn kalamış tup bebek merkezınde yaptırıcam
Bunu duymadım hıcYok ferti_jin i oven olmadı yanlış soledim
Inşşş rabbım dualarınızı duysun Allahım tez zamanda anne olmamızı nasıp etsın aminnnnn içimi ferah tutuyorum pozıtıf olsun olmayınca uzulmeyelım rabbımızın ımtahanıNe zor bi durum. .... ben çocukları cok severdim böyle bir imtihan yaşayacağım aklimin ucuna bile gelmezdi.. Şimdi senin dedigine sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Ikincinin bile garantisi yokken umut etmek cok zor... Allahim nolursun acı bize. Kim bilir daha kac defa deneyecegiz. Bi de iyisi.olsun diye acibadem e gittik. Tabi herşey bahane Rabbim yeterki vermek istesin
Selam arkadaşlarım. Ben bugün ameliyat oldum. Tüplerim alındı ve kistlerimin içi boşaltıldı. Hastanedeyim şimdi.
Tesekkur ederim.Olabildiğince iyiyim. Doktorla görüştük. Sol idrar yolumdan da kist cikarmislar ve icerde bir suru yapisiklik acmislar. Yani sadece tuplerin alinmasi degilmis. Kontrole gidince detayli konusacagiz galiba.Çok geçmiş olsun canım.Nasılsın şimdi?Nasıl geçti ameliyatın?Doktorunla görüşebildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?