tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

Bunu bir konuş merkezinle bence. Bazı durumlarda ekstra testler falan yapmak gerekiyor. Allah yardımcın olsun.
Bana zamaninda transfer etmediler hormon testlerm yuksek cktigi icin dondurdular yumurta toplamadan bir bucuk ay sonra transfer edildi simdi orda iki tane dondurulmusim var acaba ilknde tutmama sebebi dondurulmus oldugu icin olablirmi

Bana zamaninda transfer etmediler hormon testlerm yuksek cktigi icin dondurdular yumurta toplamadan bir bucuk ay sonra transfer edildi simdi orda iki tane dondurulmusim var acaba ilknde tutmama sebebi dondurulmus oldugu icin olablirmi
Hayır canım. Dondurulmuşlarla ihtimal daha çok artıyor deniyor. Mesela benim ilk ay yumurta toplanacak ikinci ay transfer olacak. Sebebinden ziyade bundan sonra ne yapacağına odaklan bence. Çünkü başarî garantisi yüzde yüz değil hiçbir zaman.

Bu saatten sonra elimiZden tek gelen dualar allahim anneligi nasip eder insallah bizlere

Canım hiç kendini üzme inşallah tekrar yumurtan olur. Bende 8 yıllık evliyim BS yıldır uğraşıyoruz bir aşılama üçüncü tup bebek denemesini yeni yaptım cuma gunu sonucum negatif çıktı. Çok yıkıldım yoruldum ama tekrar deniycez pes etme herkesin kendince sıkıntısı oluyor bol dua edelim inşallah Rabbim hepimizi selamete erdirsin kucaklarımızı cift cift doldursun inşallah.

Geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda hakkınızda hayırlısını versin.

Merhaba kızlar ben bilgi almak için yazıyorum şuan da benim ilk tüp denemem tutmadı 2 tane dondurulmuş emriyom var doktorum aralıktaki adetim de transfer edelim diyor..şimdi bu emriyo çözdürecegim vs..bunda işler nasıl yürüyor bilginiz var mı. .şeyi anladım yumurta gelişimi falan bunlar için uğraşılmayacak fakat başka bir şey yapılacak mı .teşekkür ederim şimdi

Estrofem diye bir hap var onu kullanacaksin canim rahim duvarin istenilen seviyeye geldiginde transferin yapilacak baska bsey yok insallah bu sefer tutar benimde ilkinde tutmadi 2tane dondurulmsm var onlari denicez insallah tutar bu defa

Merhaba arkadaslar bende ilk denememde negatif sonucu aldim.ikinci denemeden once ne gibi testler isteniyor neden tutunmadigiyla ilgili ?benim rezerv azligim var ama dokuz yumurta toplandi ikisi dollendi ucuncu gun transferim yapildi.

bizimde aynı problemimiz var ekim ayında olumsuz tüp bebek sonucundan sonra çok çok üzüldük ocak gibi dondurulmuşları kullanacağız ama içimdeki korkuyu anlaya biliyorsunuzdur. Bu ay adetim gecikti bir heves acaba mı dedim? ama idrar testi negatif çıktı. Tarlusal kullanmam gerek sanırım.

Canım geçmiş olsun. Insan herşeyi atlatıyor. Stres hormon ilaçları insanda adet düzeni falan bırakmıyor. Korkma üzülme gibi teselliler boş kalıyor çoğu zaman. Iki kez aynı acıyı yaşadım ama 3. tedavime başlamak için sabırsızlanıyorum şu an. Umut dünyası işte...

Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla kucağımızı çifter çifter doldursun inşallah

Kizlar karyotip ve histereskopi yaptirnlar varmi dondurulmus denememizden once doktorum bunlari yaptrmamiz gerektgni syledi

Kizlar karyotip ve histereskopi yaptirnlar varmi dondurulmus denememizden once doktorum bunlari yaptrmamiz gerektgni syledi

Karyotip ne bilmiyorum canım ama histeroskopi yapıldı bana 2 kere rahmin içine kamerayla bakiliyo bi sorun var mı falan diye

Karyotipte de kromozomlara bakiliyor. Bir çesit genetik test. Kandan bakiliyor. Eşin de sen de yaptırıyorsun. Biraz maliyetli. Önce araştır fiyatını sonra sana uygun gelen yerde yaptırırsın.

Karyotipte de kromozomlara bakiliyor. Bir çesit genetik test. Kandan bakiliyor. Eşin de sen de yaptırıyorsun. Biraz maliyetli. Önce araştır fiyatını sonra sana uygun gelen yerde yaptırırsın.
Karyotip kisi basi 250dediler nasil bu fiyat ?

İnşallah canım inşallah ne kadardır ugrasiyosunuz
Biz 1yillk evliyiz ama normal yoldan olmasi imkansiz esimin sperm sayisi birbucuk milyon hareketide dusuk bzde senelerimizi kaybetmeyelim tup deneyelm dedik oda ilknde tutmadi ikincisini denicez iste siz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…