tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

15 günde çıkıyor sonuç. Bizimkiler normal çıktı. Ömürlük bu test yani bir kez yaptırman yetiyor. Nerdesinki sen kanları ankaraya gönderceklermiş.

Biz 1yillk evliyiz ama normal yoldan olmasi imkansiz esimin sperm sayisi birbucuk milyon hareketide dusuk bzde senelerimizi kaybetmeyelim tup deneyelm dedik oda ilknde tutmadi ikincisini denicez iste siz ?

Bizimde 3. deneme olacak benimde tüpler tıkalı bide rahim tüberkülozu gecirmisim yapisiklik varmış rahimde şimdi tekrar histeroskopi yapılacak sonraki ay dondurulmuslarla transfer bu ara da ben 6 yıllık evliyim

kızlar ben bir buçuk ay önce tüp bebek tedavisinden sonra olumsuz haber alınca ilaçları bıraktım ve iki gün sonra normal bir şekilde adet oldum. fakat ondan sonra günüm geçti tekrar adet olmadım tarlusal kullandım ama yine adet olmadım sanırım hormonlarım çok bozuldu. Bu durumla ilgili bilgisi olan ya da aynı şeyleri yaşayan var mı acaba

Bana zamaninda transfer etmediler hormon testlerm yuksek cktigi icin dondurdular yumurta toplamadan bir bucuk ay sonra transfer edildi simdi orda iki tane dondurulmusim var acaba ilknde tutmama sebebi dondurulmus oldugu icin olablirmi
tutmama sebebi dondurulmuş olmaları olamaz canım sakın içini karartma,,dondurulmuşlarla harika sonuçlar alan dolu ben de negatifimi 2 gün önce aldım ..dondurulmuştu benimkilerde ,,,şimdi 2.tedaviye hazırlanıyorum.

Biz 1yillk evliyiz ama normal yoldan olmasi imkansiz esimin sperm sayisi birbucuk milyon hareketide dusuk bzde senelerimizi kaybetmeyelim tup deneyelm dedik oda ilknde tutmadi ikincisini denicez iste siz ?
ben de ilk denememin negatif olduğunu 2 gün önce öğrendim hiç zaman kaybetmeden 2. denememi yapmak istiyorum ...2016 bizim yılımız olsun inşallah ..Allah yardımcımız olsun..

Canım bu durumu doktorunla konustun mu

Bi doktora gitsen muayene olsan canım günün kaç gün geçti

adet döngün düzene girmeden 2.tedaviye başlama bence neticede umut dolu zor bi süreç,,adet demek yumurtlamak demek ,, yumutlama olayın düzene girmeden tavsiye etmem ama yine de sen bilirsin,,,bozulmuş olması da aslında normal o kadar çok hormon aldık ki bozulmaması ilginç,, biraz bekle düzene girer kafanı oraya takıp daha çok stres yapıp sen de etkiliyo olabilirsin,,yine de doktorunla görüş derim.

haklısın beklemek en doğrusu... Allahım yardımcımız olsun

Bende histereskopi olucam allahin iznylede subat ta transfer insallah allahim yuzumuze baksinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…