tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

Selam kizlar ben buraya subatta yazmisim okuyunca ne kadar duygulandm ve agladim insanoglu unutmuyor ama sanki yasamamis gibiyim allahim kimsenin kucahini bos birakmasin ben lucrine basladm yazmisim zor surecti ama 5 yilin sonucu allahma sukurler olsun ogunki yazdklarmin meyvesi suan kucagimda aglayarak gttigim bu yolun sonu cok cok sukurki guzel oldu insallah sizlerde soni guzel olan bu yolu bitiririsiniz hayirlisiyla bebegim 30 gunluk tam cok seyler yasadm sizleri cok iyi anliyorm gozlerim siserdi bi umut aramak burda benmle ayni kaderi paylasanlarla muhabbet etmek bilgi almak icin sabahlara kadar bakardm umarm sizlernde guzel haberleini alirim

Insallah canim allahim hepimizin kucagini doldursun bebisinide allahim saglikla anali babali buyutmeni nasip etsin..

Aynen bende bi umut ariyo insan Allahım evladını bağışlasin inşallah bizde senin gibi bi gün döner yazarız buraya

Canm sen adanadamison ordami yaptiriyosun ben adana acibademde yaptirtim cok cok memnunum sen nereye yaptiriyosn
Ankadaya yaptiriyorum canim doktorum gokhan ciragil bende cok memnunum siz ne kadara yaptirdniz orayi hc arastrmamistm

Ankadaya yaptiriyorum canim doktorum gokhan ciragil bende cok memnunum siz ne kadara yaptirdniz orayi hc arastrmamistm
Adanadayim yazmissin oyuzden dedm biz 4750 sadece tup bebek oncesindeki igneler ilaclar ayri bn mersnde kendi doktorum takip etti sadece toplama ve yerlestirmeeyi adana acibademde volkan noyana yaptrdk bi arastrsaydn o doktorun sanini cok duyduk oyuzden oraya yaptrdk benm kendi doktorum ankara yada gnderiyordu ben cok arastrdm cok olumlu yanitlar alinca volkan beye gttm benmle gidenelrn ucu tutu biri tutmadi bu benn cevremden olanlar suan komsum gtti sali sonucu alcak bakalim insallah pozitftr. Bence arastr eger adanadaysan

Evet adanadayim canimda ankadada dondurulmuslarim var 2.yi tekrar orada denicem yani insallah tutarda bdaha hc bseye gerek kalmaz

Seninle ayni durumdayim gunler tikandi gecmiyo sanki zaman gecmiyorr ocak adetimde histereskopi yapilacak sbatta insallah transfer sizin sorun neydi peki
canım bizde sperm hareketsizliği var yani embriyolarımızda iyi durumdaydı 5. gün transferi oldum ama yinede tutmadı açıkçası bende problem yok tutar diye çok umut ettim yinede hüsrana uğradım her şey Allahtan

Ayniyiz. Canim yaa bizdede sperm azligi ve harekt sorunu var bnde bi problem yok bnde cok umut ettm tamamdr bu is kesin tutar dedm negatif duyinca dunyam basima ykldi aglamaktan öldum ama elden ne gelir dua etmekten baska

Son düzenleyen: Moderatör:
Kac gun kaldi canim insallah olumludut o bekledigimiz 4. Arkadasimnda tuttu dun ogrendi umarm sizinde olur guzel merkez cogu olumlu sonuc aldi insallah sizinde olumlu haberlerjni alriiz
henüz transfer yaptırmakdık canım ocakta gidicez inş. yani umut var elbette ki ama yinede çok endişeliyim.Sanki yumurtalıklardaki sorun çabuk halledilebiliyor ama sperm sorunu daha kötü gibi geliyor bana bizimde sorunumuz o zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…