- 16 Kasım 2015
- 431
- 84
- 48
henüz transfer yaptırmakdık canım ocakta gidicez inş. yani umut var elbette ki ama yinede çok endişeliyim.Sanki yumurtalıklardaki sorun çabuk halledilebiliyor ama sperm sorunu daha kötü gibi geliyor banabizimde sorunumuz o zaten
Ayniyiz. Canim yaa bizdede sperm azligi ve harekt sorunu var bnde bi problem yok bnde cok umut ettm tamamdr bu is kesin tutar dedm negatif duyinca dunyam basima ykldi aglamaktan öldum ama elden ne gelir dua etmekten baska
evet onu geçen bir arkadaş daha demişti ama aç karna içilecek dedikleri için eşim aç karna içiyordu acaba yanlış mı kullanıyorHayırlısı olsun inşallah canım eşin için mecitefendi çakşır kökü suyu var en az 6 ay kullanılması gerekiyo sanırım yarım çay bardağı çakşır kökü suyu üzerine normal su sabah akşam tok karnına bi dene istersen aktardan bulabilirsin
evet onu geçen bir arkadaş daha demişti ama aç karna içilecek dedikleri için eşim aç karna içiyordu acaba yanlış mı kullanıyor
tamam canım teşekkür ederim inşallah şifa buluruz tez vakitteBiz tok kullandık canım aktar öyle demişti bende hayit suyundan kullandım o da kadın hastalıkları için
tamam canım teşekkür ederim inşallah şifa buluruz tez vakitte
Bnuda deneriz canim saol benim esim uroloji tedavisinede devam ediyor doktoru ilaclar ve igneler yazmis onlari kullaniyo sizce ise yararmi esiniz bunlari denedimiHayırlısı olsun inşallah canım eşin için mecitefendi çakşır kökü suyu var en az 6 ay kullanılması gerekiyo sanırım yarım çay bardağı çakşır kökü suyu üzerine normal su sabah akşam tok karnına bi dene istersen aktardan bulabilirsin
Bnuda deneriz canim saol benim esim uroloji tedavisinede devam ediyor doktoru ilaclar ve igneler yazmis onlari kullaniyo sizce ise yararmi esiniz bunlari denedimi
Amin saol canim gunde 4tane hap iciyor haftada birde ignesi var 3aylik bir tedavi snra tkrar test vricek 1bucuk milyon bizimkisi bakalim yukselecekmi hergun keciboynuzu pekmezide 2kasik yiyor birde bir bardak havuc suyu iciyorYok canım denemedik onları inşallah işe yarar şifa olsun
Amin saol canim gunde 4tane hap iciyor haftada birde ignesi var 3aylik bir tedavi snra tkrar test vricek 1bucuk milyon bizimkisi bakalim yukselecekmi hergun keciboynuzu pekmezide 2kasik yiyor birde bir bardak havuc suyu iciyor
Canım merhaba,benim tedaviden sonra adetlerim inanılmaz şaştı.İlk ay neredeyse 1 hafta geç geldi,sonra erken geldi.Doktorum normal olduğunu çok fazla hormon yüklendiğini vücudun adapte olmakta zorlanabilecegini söylemişti.Kizlar tup bebekten sonraki ay adetinizde gecikme oldumu? Hadi gecen ay ilaclar filan diye 4 gun gecikti tamam dedik ama bu ay niye gecikti yaa doktora gidicem gidemiom tahlil mahlil yapip sonraki ay yeniden baslicaktik zaman gectikce uzuluom2 gun gecti hicte belirti yok canim sikildi yaa iice bozuldu duzenim normalde asla gununu gecirmezdi cok yoruldu vucudum sanirim artik.normal mi bu gecikme yoksa kist mist mi oldu ki
Kizlar tup bebekten sonraki ay adetinizde gecikme oldumu? Hadi gecen ay ilaclar filan diye 4 gun gecikti tamam dedik ama bu ay niye gecikti yaa doktora gidicem gidemiom tahlil mahlil yapip sonraki ay yeniden baslicaktik zaman gectikce uzuluom2 gun gecti hicte belirti yok canim sikildi yaa iice bozuldu duzenim normalde asla gununu gecirmezdi cok yoruldu vucudum sanirim artik.normal mi bu gecikme yoksa kist mist mi oldu ki
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki...Temmuzda denememiz oldu,29 Temmuz'da negatif sonucu aldık,o gün dünya başıma yıkıldı...Günlerce ağladım,kimseyle görüşmedim...Bak üzerinden 5 ay geçti...İnsan o kadar dayanıklı bir varlık ki...İnan hayat ve mücadele devam ediyor,tabii ki yasını tutacaksın.Ama bir an önce toparlanıp,ne yapacaksın,ne plan yapacaksın buna karar vermen gerek,bizim kaybedecek zamanımız yok inan ki...Allah yardımcın olsun.Benimde sonuç negatif psikolojim altüst nasılsın diye sorsalar ağlıyorum
Öyle canım zaten emriolarımı dondurmuştum 2 ay sonra tekrar denicez hayırlı bi sonuç olur inş ama zor bi süreç tabiki. rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş[/QUO
İnşallah canım inşallah üzülme sırası gelen geliyo biz ne yapsak olmuyo Rabbim doğru zamanda kavustursun hepimizi bebislerimize hayırlısı olsun inşallah
Canım benim doktor histeroskopide cd 138 diye birşeye bakmıştı,negatif çıkmıştı ayrıca genetik testlere baktırdı,özellikle kanda pıhtılaşma problemlerinde baktırdı.Neden emrionun tutunamadığı anlamak için histereskopi istedi doktorum başka hangi teslerin yapılması gerekir acaba yaptıranlar yazın lütfen
Bendede ayni oldu canim hemsireye sordum normal dediKızlar 13.gün adet oldum ve büyük parçalar geliyor normalmi acaba.benimgibi olan varsa yazabilirmi acaba.sonuç negatif ti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?