tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

Daha yaptıramadım canım ama bebeğin tutunucağı yerde et varmı diye bakıcak galiba

Canım ben daha önce ankarada amelıyat olmuştum ozaman yapıştırmılar tüpün tekini açıktı önce rahim filmlerinden biliyorum

Hayırlısı olsun inşallah senin için rahat değilse tedaviye başlamadan hsg cektir öyle git ben öyle yapmıştım tedaviye başlamadan hsg cektirdim öyle gittim belki durumlar değişir dedim ama değişmedi hayırlısı bakalım

Peki hgs de ne çıkmıştı canım

arkadaşlar merhaba bende geçen sentüp bebek deneyip negatif olanlardanım sorun eşinizde mi sizlerde mi benim eşimde

puko da adet olmada problem vardır.yumurta genellikle çatlamaz bu yüzdende adet olmazsın.pukolular genellikle ilaçla adet our.kıllanma genelinde vardır.ben bu kadarını biliyorum

canım bunun belirtileri neler
Canım edet görmrde düzensizlik kıllanma bel bölgesinde kalınlaşma bende bunlar var ama arkadaşımda pko var ama adeti tam gününde oluyor onunda bebeği olmuyor yani herkeste farklı belirti veriyor

Canım edet görmrde düzensizlik kıllanma bel bölgesinde kalınlaşma bende bunlar var ama arkadaşımda pko var ama adeti tam gününde oluyor onunda bebeği olmuyor yani herkeste farklı belirti veriyor
anladım canım herkesin ayrı ayrı derdi var buna şükür Rabbim dermansız dert vermesin inşallah

Merhaba arkadaşlar
26 yaşındayım 5 senelik evliyim eşim de sperm düşüklüğü vardı varikosel ameliyat oldu değişmedi ben hamile kalamadim hiç aşılama yapalım dedik rahim filmi çekindim samsun da devlet hastahanesinde acayip kötüydü hiç yerim de duramadim en son kalkınca bayıldım sonra sonucuma teki açık teki kapalı dedi sonra ben asilamayi bıraktım beni öyle mahvedince çalışıyordum iş güç yatiramadik istanbul a taşındık 2015 de medicalpark göztepe ye gittik dedi ki aşılama olmaz direk tüp bebek başladık 4 yumurtam döllendi 1. Kalite 5. Gün embriyosu o kadar güzel dedi ramazan bayramında transfer edildi 9. Gün sonuç 4, 10 sonra narkoz alarak rahim filmi çekindim sağ tüp kapalı sol yarı açık dendi doktorum laparoskopi ameliyatı yaptı sağ tüpümü kesti sol da açılmış rahimde hafif yanlık olmuş enfeksiyondan falan elinden geleni yapmış temizlemis sonra eşim le kromozom testi yapıldı uyumlu çıktı bnm fsh tiroid onlar iyi dedi herşey iyi normal dedi ilaç kullanmaya başladım 18. Şubat da iki tane dondurulmuş embriyo tranfser edildi canlılar biri diğerinden daha iyi dedi aynı normal ilk gibi embriyo yani öyle transfer dedi biz bi heyecanla umutla bekledik günler geçmedi eşim herşeyimi yaptı gündüz annem eşim nasıl titriyor istiyor bugün 10. Günüm kan testi yaptırdık negatif yıkıldım şok oldum ağla ağla gözlerim sisdi eşim de çöktü cok kotu oldu karnım ağrıyor adet oldum gibi daha olamadım stres üzüntü den doktorumla görüşeceğiz ama ne yap caz bilmiyorum maddi manevi coktük hepsi içinde herşey 15. 000 buldu şimdi tekrar toparlayıp yaptirmam lazım çok istiyoruz Bebegimizi. Başka hastahanede başlamak istiyorum laboratuvarı iyi olan nereyi onerirsiniz benim gibi yaşayan var mi acaba bi arkadaşımız da diyor ki rahime histereskopi yaptir rahim yenileniyormus makas fln attir dedi
Kusura bakmayın kafanızı sisirdim allahım yardım etsin bizlere

Allah yardimcin yardimcimiz olsun canım üzülme dicem işe yaramıyor biliyorum ama Rabbim hayırlı gorseydi olurdu bide öyle düşün inşallah bizim de bebislerimiz olacak Allahın izniyle hayirlisiyla İstanbul da çok var iyi yerler araştır ben tam bilmiyorum o yüzden yonlendiremicem seni Allah yardimcimiz olsun hepimizin

Amin cnm çok teşekkür ederim arastircam inslh iyi geceler

Canım merhaba. Rabbim yardımcın olsun. Bende aynı süreçlerden geçtim hem maddi hem de manevi yıkım oluyor. Sonra toparlamak zor oluyor. Ama dua edip elimizden geleni yapmamız lazım. İstanbuldaki merkezleri bilmiyorum ama önemli olan ilk önce laboratuar ve doktorlar. İyice araştır öyle karar ver. Kafanda birkaç yer belirle ve hepsiyle görüş ve kalbinin sesini dinle. Rabbim evlat isteyen herkese tez zamanda hayırlı Salih evlatlar nasip etsin inşallah. Rabbim bizleri evlatsız bırakmasın. Bu da bizim sınavımız demekki. Sabırla ve şükürle beklersek Rabbim bizede inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Canım benim sıkma canını allahın dediği olur hepimiz aynı durumdayız benim ilk denemem negatif dondurulmuş embriyo muz var maddi sıkıntıdan yaptıramadık bizimde seninki kadar tutacak ikinciyi yaptıtırsak şimdiden borçlandık bile bizde ağladık ama yapacak bişey yok üzme tatlı canını senden kötü durumda olanlar var burda dertleşmek gerçekten iyi geliyor

Inşallah senin dondurulmuş embriyon tutar cnm allah yardımcımız olsun. Ben daha adet olamadım önceki tüp bebek de aynı günüm de oldum bunda olmadım keşke hamile olsam

Inşallah senin dondurulmuş embriyon tutar cnm allah yardımcımız olsun. Ben daha adet olamadım önceki tüp bebek de aynı günüm de oldum bunda olmadım keşke hamile olsam
İnş hamilesindir benim de hemen oldu ama şimdi nerdeyse iki aydır olmuyor zaten benim hiç düzenli olmamıştı hiç bişeye gerek kalmadan bizde hamile kalırız inş allah büyük bizide güldürür bir gün

arkadaşlar benimde ikinci tüp bebek denemem olacak ankara hulisi zeyneloğlunu düşünüyoruz giden varmı yada hastası oalna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…