tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

Canim benim seni cok iyi anliyorum,çünkü ayni seyleri yasiyoruz.sorunun neydi senin?
Bende adetimi bekliyorum dondurulmus icin Tedaviye basliycam korku,heyecan,endişe oladar karisigimki anlatamam.ama bu tedavide moral ve olumlu olmak cok onemli ben bunu cok iyi amladim.ben hep olumsuzum hic inanmadim olacagina hic bir sorunumuz yok herseyimiz normal bazen olumsuz oldugum icin olmadigini dusunuyorum.gecen ay nefes terapisine gittim kadin bilinc altimda kaybetme korkusu oldugunu ve kendime guvenimin olmadigini soyledi.bilincaltida cok etkiliyomus vucudu.tedavi suresince tekrar gitmek istiyorum bu terapiye.

Merhaba yine :) canım bizim de bir sorunumuz yok ama yaşım 36 bu yüzden çok endişeleniyorum zaman kadınların aleyhine acımasızca davranıyor biliyorsun. Histeroskopi yapıldığı için adet düzenim bozuldu yarın tekrar bir kontrolüm var ama bir ay daha beklemem gerekecek büyük ihtimalle düzene girmesi için, doktor da vücudu iyi dinlemek ihtiyaçlarını anlamak gerek diyor çok haklı kesinlikle, belki ben de zihnen bu sürede kendimi hazırlarım daha pozitif bakmaya çalışırım cidden nasıl olcağını bilmiyorum ama, kaybetmek korkusu zaten en kötüsü bir kere yaşayınca o üzüntüyü allah bir kere daha yaşatmasın istiyor insan, senin de kendin için sana iyi gelen birşeyler yapmana çok sevindim :). Belki ben de denerim bu nefes terapisini

Bemde 32 yasindayim yumurtalik rezervim falan cok iyi ama yas gectikte zorlasiyo dogru diyosun.bu sebepsiz olayi insani mahvediyo zaten.ben genetik ve kan pihtilasmasi testi yaptirdim.pihtilasma sorunu cikti folik asit ve b12 eksikliginden kaynaklaniyomu,tahlili yaptirdigim dr hamile kalmana engel değil dedi ama nette hamile kalmayi zorlastirir yaziyodu folik asit ve b12 aldim hemen icmeye basladim bide dün hacamat yaptirdim ben mücadeleye devam canim inslh kavuscaz bebeklerimiZe insallah

Pıhtılaşma ve b12 için ilaç tedavileri var hiç sorun etme bence, ben de folik asit coraspin ayda
bir dvit b12 iğneleri vs hep kullanıyorum zaten bunlara çok alıştım günde 4 farkli ilaç alıyorum dönem dönem , hepsi mutlu bir son için tabiki :) hiç bırakma o zaman mücadeleyi devam et umarım bu denemende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın olumlu sonuçların olursa haber et lütfen :)

Bide hiteroskopide cizik atti benim dr um rahime tutunmaya faydasi oluyomus oyle dedi.aynen canim haberlesirim inslh canim Rabbim bu defa yuzumuzu guldurur

Arkadaşlar merhaba sayfayı görünce bende yazayım dedim 29 yaşındayım 5 yıllık evliyim 4 yıldır da çocuğumuzun olması için uğraşıyoruz daha önce 3 kez aşılama yaptırdık hiçbirisinde de olumlu sonuç alamadık daha sonra doktorlar tüp bebek tedavisine yönlendirdiler geçen mayıs haziran ayları arasında Ankarada özel bir üniversite hastanesinde ilk tüp bebek tedavisini yaptırdık ancak maalesef bunda da yüzümüz gülmedi tedavi olumsuz sonuçlandı şimdi ise 2.tüp bebek tedavisine başlayacağız ama benim kafama takılan şeyler var sağ tüpümün tıkalı olduğunu söylediler ama açılması için herhangi bir ameliyat yapılmadı ve önerilmedi şimdi ise ne yapacağımı bilemiyorum.size sorum ben ne yapmalıyım nasıl yönlendirilmeliyim tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız Rabbim hepimize en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin İnşaAllah.

Canım mrb öncelikle gecmıs olsun..eger tupunde sıkıntı varsa ılk once onun uzerıne yogunlasın amelıyatsa amelıyat ol..yada baska tedavi varsa onu ol..cunku tuplerde tıkanıklık oldugunda rahıme ordan sıvı akablıyomus ve buda tutybmaya engel oluyomus zaten sende bılıyorsundur..bende 4negatf transferım var cıkolata kıstım var olmuyor ..sureklı aynı seyı denedık durduk demekkı engel olan bı durum artık kıst ıcn amelıyata karar verdım..herseyı ıyıce arastr canım ona gore basla tedavıne...umarım en kısa zamanda bebeklerımıze kavusuruz...

Merhaba ben 4 senedir evliyim ve tüp bebek denedim 2 Kez negatif aldım sadece 1 tane yumurtam kalıyor bana da sorun olarak tüplerin kapalı demişlerdi laboroskopi oldum ve açıldı dediler ama yine olmadı tüp bebeğe basvurdum ama aldığım 2 negatif den sonra bu yaşadıklarım çok ağır geliyor bana umudum kalmadı Rabbim hepimize herkese nasip eder inşallah birgün..

Dr. Kaan bozkurt;umut umut .....
Kaan beyle yaklasik 6 ay once tanistik.oncesinde baska doktorlarda 5 basarisiz tup bebek demesi gecirmis olarak umudumuzu kaybettigimiz sirada onunla surece basladik.6 aylik surecte cok arastirdi inceledi esime ve bana ilac tedavisi uguladi ve bu surecte iki defa toplama yapti sonuc 4dondurulmus embriyo..24 eylul buyuk gun transfer... sonuc POZITIF...iste mucize bu..umarim sag salim kucagimiza almayida nasip eder.Bunu ozellikle yazmak istedim
Umudunu kaybeden varsa yada bu surece yeni baslayan lutfen hayatinizda Kaan bey olsun ...cunku o zaman isini ne kadar titiz yaptigini ve bu ise sadece ticari boyutta bakmadigini anlayabilir ve surece gonul rahatligi ile baslayabilirsiniz

Hangi klinikde

Hangi klinikde

Arkadaşlar merhaba tüp bebek tedavisine hangi sebeplerden dolayı geçtiniz belirli bir sorununuz var mıydı benimde başarısız olan 3 aşılama ve 1tüp bebek tedavim oldu maalesef sevindirici haberi hiçbirinde alamadık 5 yıl boyunca sorun bulamadılar yada uğraşmak istemediklerinden bulmaya uğraşmadılar en son laparoskopi ve histereskopi yapıldı ve endometriyozis varmış bende bir de polip almışlar bundan sonraki süreç tekrar tüp bebek olacak denildi 2.tedavinin de olumsuz olmasından korkuyorum açıkçası Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

Ben pko eşim azospermi canim , bizde asilama bile olamayacagi icin direk tüp bebek yaptık 2 negatifim var , on gün once bende histerektomi oldum temiz çıktı şükür histerektomiden 1-2 ay sonra transfer önerdi drum son iki dondurulmus embriyom kaldi onlari kullanacagim, bende cok korkuyorum hem 3. kez negatif görmekten hemde buda olmazsa herseye yeniden baslayacagim ondan korkuyorum , halkimizda hayirlisi...

Benim ilk tedavimde dondurmaya embriyom kalmamıştı daha doğrusu kalan 3 embriyomun da gelişiminin iyi olmadığını söylemişti embriyolog zaten 1 tane embriyo transfer edildi o embriyom da 1.kalite 8 hücreli 3 .gün embriyosuydu maalesef tutmadı hiç tutunmamış bile dedi doktor oysa hastaneye tahlil için ne umutla ve hevesle gitmiştik hüsranla döndük günlerce ağladım ama yapılacak birşey yoktu Rabbim hayırlısını versin ikinci tedavide yüzümüzü güldürür inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…