tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

geçmis olsun ilkini ne zamna yaptırdınız peki yine hulusi hocadamıydı
Ilkini gecen sene kasim gibi yaptırdik hulusi hoca degildi canim gitmedim hic. Ilkini gurur polatta yaptirdik negatif sonuclandi ikinciyi nova art tup bebek merkezinde yaptircaz

arkadaşlar benimde ikinci tüp bebek denemem olacak ankara hulisi zeyneloğlunu düşünüyoruz giden varmı yada hastası oalna
canım ben hulusi hocada 2 tüp bebek yaptırdım. malesef sonuçlar negatif. hocayla ilgili kötü bir şey söyleyememe ama malum çok kalabalık ve bu nedenle de hasta başına çok az zaman ayırabiliyor. Labaratuvarı konusunda endişelerim de olmuştu çok teknik çalışıp çalışmadıklarına dair. ücret konusu da diğer yerlere göre makul sayılır

geçmiş olsun..peki neden neydi benim eşimin sperm sayısı az mikrocip duyduğum için başkent çok cazip geldi.

canım benim yaştan dolayı yumurta kalitem düşük ve sayısı az. Eşimde allaha şükür bir sıkıntı yok. Benim ilk tüp bebek denememde 2 embiryo oluştu. 2. denememde yumurtaları birer birer donurarak topam 4 embiryo oldu. onlarda çözülürken 2 si gitti. iki embiryo verdiler onlarda tutmadı. üçüncü tüp bebek için başka yerlere bakıyoruz ancak çok kararsızım.

Merhaba , tüp bebek maalesef çok yıpratıcı bir süreç. Doktor seçimi bu konuda çok önemli. Her negatif sonuç alındığında tekrar deneme isteği azalıyor. Birde doktorunuz size çıkan sonuçlarda moral vermiyor ise vay halinize demek istiyorum. Tüp bebek aşamasına gelene kadar zaten hayal kırıklıkları tavan yapmış oluyor. Yumurta takibi, aşılama vb. Süreç sonrasında en zor Aşamaya adım atmış oluyoruz. Bende bu aşamalardan sonda fazla araştırmadan bilindik bir kurumda tüp bebek için sürece başladım. İlk deneme negatif oldu, ikinci deneme sonuncu yine negatifti ve doktorum bana kibarca!!! Çocuğumun olmasının çok zor olduğunu söyledi. Yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam. Bu aşamada 1 yıl doktora bile gitmedim. Eşimin ısrarları ve kendimi topladıktan sonra yıllar öncesinden tanıdığım Doktorum Opr. Dr. Egemen Koyuncu' da soluğu aldım. Kendisi her zamanki sevecen ve ilgili tavrı ile beni tekrar denemem konusunda hızlıca ikna etti. Yaşım çok olmamasına rağmen yumurta rezervim çok düşüktü. Yüksek dozda iğneler yememe rağmen çıkan sonuç pek parlak değildi. Kendisi beni denemem konusunda ikna ediyordu ve sürecin başından sonuna kadar her Zaman yanımda idi. 3. Denememizde istediğimiz güzel haberi almıştık :) ilk 3 ay yaşadığım endişe ile sevinemiyordum bile ama Egemen hanım her kontrolde benden çok daha fazla heyecanlı idi. Sanki hamile olan ben değildim de kendisiydi. Sizlere tavsiyem kendinize tüm süreçte en azından sizinle aynı heyecanı paylaşacak bir doktor bulmanız. Ben 1 defa hata yaptım ancak doğru yolu buldum. Şanlıyım ki her Zaman benden daha kararlı ve istekli bir doktorum var. Kızım şimdi 6,5 aylık oldu. Darısı tüm isteyenlerin başına sevgiler

Merhaba arkadaslar bende haziran ayinda ilk tup bebek denememde negatif almis acili bi anne adayiyimcok zor bi süreç arkadaşlar,kimse sizi anlamiyo bazen eşiniz bile.o muayeneler,ilaclar,igneler bide uzerime negatif sonuc almak.benim sorunumda sebepsiz nerdeyse 3 yil olacak hamile kalamiyorum hic bi sorun yok ama bebekte yok.bu ah hiteroskopi yapildi yine bi sorun bulunamadi,drum 3 tane cizik atmis rahimime tutunmaya etkisi oluyo diye.onumuzdeki ay dondurulmus transferi olucak ama psikolojik olarak hazir hissetmiyorum kendimi hic

Histeriskopi nasıl ağrılı acılı bir işlem mi

Canim genel anesteziyle oluyosun zaten ama sonrasinda cok agrim oldu benim agri kesici igne yaptilar sonrasindada bikac gun agri ve kanama oluyo ama dayanilmiycak gibi degil korkma eger yaptircaksan
Yok cnn doktor öyle bir şey demedi lazım olursa diye sormak istedim

Canim genel anesteziyle oluyosun zaten ama sonrasinda cok agrim oldu benim agri kesici igne yaptilar sonrasindada bikac gun agri ve kanama oluyo ama dayanilmiycak gibi degil korkma eger yaptircaksan
Yok suan doktor öyle bir şey demedi eğer lazım olursa

arkadaşlaarrrrr çok şükür hulusi hocayla pazartesi günü görüşmeye gittik ssk kuyruğu gibiydi bu güzel bişey..samsundan gittik ve ne kadar iyi yapmışım dedim giderken çok stresli tedirgindim ikinci tüp bebek denememiz olacak bana yememe kadar ne yapmam gerektiğini söyledi ve en önemlisi güven verdi işinin ehli ve bu sefer olucak dedi..

Merhabalar ben de geçtiğimiz temmuz ayında başarısız bir tüp bebek denemesi yaşadım ne kadar üzüldüğümü ancak benimle aynı şeyleri yaşamış kadınlar anlar, geçen hafta da histeroskopi yapıldı bir sorun denildi dondurulmuş 2 adet embriyom var ama ben nedense kendimi çok yorgun halsiz umutsuz hissediyorum sanırım aynı kötü sonucu almaktan çok korkuyorum hamile kalan herkesi imkansızı başarmış gibi görüyorum gözümde moral çok önemli diyor herkes nasıl iyi olacak moralim hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…