Amin cnm ALlah bu yolda olan tüm arkadaşlara sabır versin. Gerçekten yorucu bi dönem. Benim Çevremde var bi kaç tane çocuğu olmayan. Bazen düşünüyorumda onlar benim kadar üzülüyolarmı bu kadar uğraşıyolar mı diye. Kimseye bişey sorulmuyo zaten. İnşallah bizim kucağımızıda yüce rabbim boş bırakmaz. Tek tesellim dua etmek. Benimde 4 aşılamam var. Hiç gebelik yaşamadım. Yaşım 27. İkinci tüp bebek denememi yaptım. Şuan beklemedeyim.4 yıllık evliyim 26 yaşındayım korunmadık sayılır ilk muaynede çikolata kisti cıktı laparoskopi oldum alındı olur dendi olmadı aşılama denedık 2defa olmadı rahim filmi çekildim tıkalı cıktı biri. sonra tüp bebek yolu göründü yazarken sanki hiyake yazıyormuşum gibi olur ya diyosun herkesin oluyor neden benimde olmasın sorun yokki benim başımamı geldi derken bakmışımki 4 yıl anlamadan sürekli aglayarak acaba diyerek geçmiş gitmiş yıllar evlenmeden duydugumda ilgimi çekmeyen sadece duydugumda aa tüb bebeklemi olmuş ifadesi verirken o ifadeler bana geliyor etme bulma derler ya işte en dibini yaşıyorum.. ama bildigim tek şey bu bir sınav bazen dozunu kaacırsamda sabır dıyorum sabır.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun
canım cookk sevındımm..allahımm emeklerımızın karşılığını versınne
evet canım acıbademde yaptırıyoruz pazartesi yumurta toplama işlemim var hayırlısı bakalım sen
hangi ilaç kullandınKizlar slm.cumartesi gunu regl olmam gerekiodu hala tik yok.normalde tedaviye basliyacaktm yani donrurlmuslar icin ama regl olamiorm.cok duzenliydi benm reglim...ilaclar mi bu hale getirdi nedir anlamadm...sizdede bi sonraki ayda gecikme oldumu?gecen ay gunumde oldum negatifi gorunce hemen oldum.
Hayirli olsun tedavin..insallah hersey gonlunce olur cnmmerhaba.. ben dün itibariyle tedaviye başladım.. uzun protokol.. nisan başı transfer her şey yolunda giderse inş..
amin canım inş. hepimizin işi rast gitsin inş.
Merhaba.benimde bu ay ilk denemem oldu.dun test gunumdu sonuç negatıf.ıkı gun geçti halada adet olmadım.sanırım ilaçlar bozuyorKizlar slm.cumartesi gunu regl olmam gerekiodu hala tik yok.normalde tedaviye basliyacaktm yani donrurlmuslar icin ama regl olamiorm.cok duzenliydi benm reglim...ilaclar mi bu hale getirdi nedir anlamadm...sizdede bi sonraki ayda gecikme oldumu?gecen ay gunumde oldum negatifi gorunce hemen oldum.
Slm canım.bende dun negatıf olduğunu ogrendım.henuz adette olmadım.bizim sınavımızda bu sanırım.kaçıncı denemen.benim ilkmerhaba arkadaslr ben dün bu forumu okudum bugün de negatif oldugunu öğrendimherseyin hayırlısı
Slm canım.bende dun negatıf olduğunu ogrendım.henuz adette olmadım.bizim sınavımızda bu sanırım.kaçıncı denemen.benim ilk
canım çok geçmiş olsun.. inş. bu sefer bebeğine kavuşursun.. bu forumda bahçeciye gidip hamile kalan çok gördüm.. iyice düşün şimdiden kolay gelsin..merhaba kızlar .bende hüsran yaşayanlardanım. 10 yıllık evlilik iki aşılama iki tüpbebek denemesi elde var o(( . bir kac sene ara verdikten sonra kendiliginden gelisen 5 haftalık bir hamilelik ve düşük ( şimdilerde ise tekrar belkide sonkez iyi emin ellerde tekrar tedavi görmek istiyorum . ama işte sorunda o emin elleri bulmamda . istanbuldayım hangi dr a gidecegime bir türlü karar veremedim . gönlüm inernational hospitalda ismail çepni diyor . bir yandanda tüp bebek merkezine mi gitmeliyim bahçaci tüp bebek merkezinemi diye düşünüyorum karar veremedim . bu benim maddi acıdan belkide son sansım olacak hemde cok yıprandık 10 senedir artık sonkez denemek sonrada olmazsa kaderime razı olmak istiyorum ALLAH cümlesinin emeklerine boşa cıkarmasın ve tüm isteyenlere eli ayagı düzgün saglıklı vatana millete hayırlı evlatlar versin inşallah
inşallah işte karar verebilsem . malum hepsi aslında para tuzagı ama birine gitmem gerek sanırım zor bir karar olucak .siz yaptırdıızmı yada ne aşamalar gecirdiniz bebeginiz varmıcanım çok geçmiş olsun.. inş. bu sefer bebeğine kavuşursun.. bu forumda bahçeciye gidip hamile kalan çok gördüm.. iyice düşün şimdiden kolay gelsin..
benim 3.denemem.. ilk denememde tuttu ama ancak 2 ay yaşadılar karnımda 2.denemem dondurulmuşlarlaydı çözünürken yaşamadılar transfer edemedik bu 3. denemem bursadayım ımsi tekniği de yokmuş çok içim rahat değil ama bakalım kısmet tedavimin 4.günündeyim devam ediyoruz..inşallah işte karar verebilsem . malum hepsi aslında para tuzagı ama birine gitmem gerek sanırım zor bir karar olucak .siz yaptırdıızmı yada ne aşamalar gecirdiniz bebeginiz varmı
benim 3.denemem.. ilk denememde tuttu ama ancak 2 ay yaşadılar karnımda 2.denemem dondurulmuşlarlaydı çözünürken yaşamadılar transfer edemedik bu 3. denemem bursadayım ımsi tekniği de yokmuş çok içim rahat değil ama bakalım kısmet tedavimin 4.günündeyim devam ediyoruz..
Bebek sahibi olmak isteyip de olamamak sadece yaşayanın anlayacağı bir durum. Defalarca yaşanan hüsranlar, belki bu defa olur umutları, inkar etmek, inanmamak, hamile haberlerini alınca kalbinin acıması, olmadığın biri haline dönüşmek, sonrasında kabullenme ve çözüm arayışları ve son gelinen nokta tüp bebek süreci... Son 3 yılımın özetini geçtim sizlere. Biraz melankolik gelebilir size ama ben bugün ilk tüp bebek denememin hüsranı ile yüzleştim. Hem de test günüme daha 4 gün varken gelen adet kanamam ile aldım sonucumu. Yok implantasyon mu yok yerleşiyo mu derken bir anda yüzleştim. Olmadı. Sabah kötüydüm, öğlen daha iyi oldum, akşam daha da iyi. Yarın çok daha iyi olacağım. Bu forumları hep bilgi arayışı için üye olmadan takip ederken aslında sizlerin yanında olmam gerektiğini anladım. Ve tabi sizlere ihtiyacım olduğunu. Umarım beraber umutlanırız ve seviniriz bundan sonra..Arkadaşlar negatifi gorenler ne yapmaliyiz bundan sonra nasil bi yol izlemeliyiz..dondurulmuslariniz varmi?benm ilk denemem negatif oldu...kac kere denediniz?birbirimize destek olalim...fikir verelim lutfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?