tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

ank
Cnm mrb ben kibrista yaptrdm ama olmadi smdi donmuslar var onlari deniycem.olmassa adana acibadem dusunuorm..fiyatlari iyi.arkadasm gtti cok memnn suan tedavide..sen nereyi dusunuosn adanada?
ankarada gatanın tup bebek bölüm başkanına yaptırdık dusunn..ama allah nasıp etmeyıncee etmıyoo..oysa kı o kadar araştırıp ole karar vermıstıkk..bakalım adanada araştırıyoruz hala canım..hayırlısı..

Kizlar nasilsnz?biraz toparladinizmi kendinizi?ben 3.4 gun kafa dagittm arkadaslarm geldi onlarla gezdim.noemalde aklmdan cikmayan sey 3.4gun hic aklma gelmedi aslnda tum aurec boyunca boyle olmak lazim...keske hep rahat olsak...yakin zamandq baslayacak varmi tedaviye?

ben iyiyim çok şükür.. hep aklımda ama kendimi toplarladım..merkez araştırıyorum yakında tekrar sil baştan tedaviye başlayacam nasipse.. donmuşum yok inşallah son denememiz olur

Arkadaşlar merhaba, ben şuan tüp bebek tedavisine başlamadım ilk önce aşılama deneyelim dedi doktorum. Ondan önce uzun zaman klomen ve iğne tedavisi oldum. Eğer aşılamalardan olumlu sonuç alamazsam tüp bebek tedavisine başlayacağım. Yaşadığınız sürecin ne kadar zor olduğunun farkındayım inşallah tüm bu uğraşlarınızın sonucunu alırsınız Rabbim kucaklarınızı bebişlerle doldurur. Size çok yakınım manevi ablam dediğim kişinin başından geçenleri anlatmak istiyorum belki biraz moral olur. 12 yıllık bir mücadele olumsuz geçen 7 aşılama 4 tüp bebek denemesi sonrası 5. tüp bebeğinde ikizlerine hamile kalıyor. Şuan kızları 2,5 yaşında. Doğru tedavi ve doğru doktor çok önemli. Bende onun tavsiyesiyle Brüksel tüp bebek merkezinde tedavime başladım. Umarım hepimiz yavrularımıza kavuşuruz.

merhaba canım benimde 5. denemem olucak 3 donmuşum var onları alıcam inşallah arkadaşın gibi bende şanslı olurum 5.denememde mutlu sona ererim benim sorun sebepsiz 7 yıllık evliyim arkadaşınıza doktor her tedavisinde ne gibi uygylamalar yapılmış neler yapmışlar biraz bahsedermisiniz sorunları ne rabbim sanada inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan aşılamayla verir

Canım benim inşallah bu sefer herşey çok mükemmel geçer ve o pozitif sonucu görürsün dualarım seninle. Kısaca özetlemeye çalışayım canım ilk bir kaç yıl kendileri çocuk istemiyor daha sonra 1 yıl kadar tedavisiz deniyorlar ve olmuyor gittikleri tüm doktorlarda yapılan testlerde herhangi bir sorun çıkmıyor. Tabii bu arada küçük bir yerde yaşadığı için o bölgedeki hastanelerde tedavi görüyor uzun yıllar herhangi bir sorun yok aşılamayla tutar diyerek tam 7 kez aşılama deniyorlar. Bu yaşanan olaylar stres çok fazla etki ediyor tabii ki. Daha sonra tüp bebek tedavisine geçiyorlar verilen iğnelerin dozunda yumurta toplama günlerinde kısacası herşeyde yanlış kararlar veriliyor ve sonuç hep olumsuz. En son araştırıyor ve istanbulda iyi bir merkez buluyor tüm testlerini yapılan işlemlerin dökümünü alıp geliyor. Doktor sil baştan bütün tahlilleri istiyor genetik testine kadar. Ve en son çok fazla olumsuz deneme olduğu için histereskopi yapmak istiyor. Başarılı geçen histreskopiden sonra daha az iğneyle ama daha kaliteli yumurtalar elde ediyorlar ve ilk defa arkadaşımın yumurtaları 5. güne kadar gidebiliyor. Çok şükür şimdi evlatları büyüdü bile. Belki zamanı o vakitti belki bu sefer doğru doktorla karşılaştı birşeyler vesile oldu Rabbim nasip etti. İnşallah sanada nasip olur.

inşallah canım benim tedavilerim 5.güne geliyor çok iyi embriyo koyuyorlar ama kan testi pozitif çıkıp kese görme gününü veriyorlar kese günü gelmeden değer düşüyor 2 merkez değiştirdim 2 sindede öyle oldu şuan donmuşlarıma başladım buda olmazsa embriyolar genetik taramaya gidicek inşallah gerek kalmadan bebeğime kavuşurum hepimize rabbim nasip etsin anneliği bende histeroskopi oldum 4.denemeden önce temiz çıktı eşimle kanda genetik testlerede bakıldı onlarda iyi çıktı zamanı gelmediki demek ki inşallah 5.denememde kavuşurum bebeklerime

Slm cnm. Yeni üye oldum. Aynı şeyleri bende yaşadım. Ve hatta yaşamayada devam ediyorumm. Kafayı yicem. 3 senedir aralıksız tedavi oluyorum. İlk yüp bebek denememi yaptım. Sonuç koca bi negatif. Buda yetmiyomuş gibi etraftan kimse beni anlamıyo. İş yerinden arkadaş hamile. İki eltim hamile. Eltimin bitanesi resmen bana nispet yapıyo. Okadar çok üzülüyorum ki. Sürekli ağlıyorum. Moralim sıfır. Şubatın 28 de ikinciyi denedik. Martın 13 de tahlil günüm. Ama bundada umutsuzum. Kendimde hiçbir değişiklik hissetmiyorum. Artık benimde sabrım kalmadı

malesef canım yaşamayan kesinlikle anlamaz bana anlıyorum seni dıyorlar ya dmeeyin anlayamazsınız ben nasıl o annelilk duygusunu anlayamıyorsam sende benı anlayamazsın çünkü yaşamadın ,yaşamadım.. vardır bi saklı günü biliyorum ama buggun ama yarın bundada gercekten bı hayır var.. benim pazartesi 9 da yumurta toplama işlemim var cok korkuyorum ne kadar zormuş hergun igne sürekli aşagıdan muayene ve daha neler bekliyor şimdiden uykularm kaçtı korku sardı.. inşallah herşey güzel olur hepimiz için

Cnm mrb ben kibrista yaptrdm ama olmadi smdi donmuslar var onlari deniycem.olmassa adana acibadem dusunuorm..fiyatlari iyi.arkadasm gtti cok memnn suan tedavide..sen nereyi dusunuosn adanada?
meraba canım bende acıbademe gidicem pazartesi yumurta toplama işlemim var yeni bi doktor gelmiş 10 denemede 8 tutmuş az önce aradılar belgler felan bide 4.750 tl istediler pazratesi gtcez bakalım neler olcak

Aynen cnm gerçekten yaşamayan bilemez. Yumurta toplama işlemi çok kolay. Anestezi uyguluyolar zaten sen bişey duymuyosun. Korkulacak bişey yok yani. Sonrasında sıkıntı çekebilirsin kabızlık mide bulantısı kusma gibi onlar içinde dıktorun bilgilendiriyo zaren. İlk denemenmi olucak. Allahım inşallah isteyen herkese çifter çifter verir.

evet canım ilk denemem biri tıkalı kanalımın aşılama yaptırdım 2 defa olmadı şanşımız az tıkalı oldugu için gidiyoruz bakalım inşallah pazartesi.. bilmiyorum 4.750 dediler canım bizi kendi doktorumuz gönderdi buna verdıgımzde hariç yani

Anladım cnm. Rahim filmi çektirdinmi ordamı çıktı tüpün tıkalı olduğu. Maddi ve manevi olarak çok yıkılıyoruz tüp bebekte. İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz.

Anladım cnm. Rahim filmi çektirdinmi ordamı çıktı tüpün tıkalı olduğu. Maddi ve manevi olarak çok yıkılıyoruz tüp bebekte. İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz.
4 yıllık evliyim 26 yaşındayım korunmadık sayılır ilk muaynede çikolata kisti cıktı laparoskopi oldum alındı olur dendi olmadı aşılama denedık 2defa olmadı rahim filmi çekildim tıkalı cıktı biri. sonra tüp bebek yolu göründü yazarken sanki hiyake yazıyormuşum gibi olur ya diyosun herkesin oluyor neden benimde olmasın sorun yokki benim başımamı geldi derken bakmışımki 4 yıl anlamadan sürekli aglayarak acaba diyerek geçmiş gitmiş yıllar evlenmeden duydugumda ilgimi çekmeyen sadece duydugumda aa tüb bebeklemi olmuş ifadesi verirken o ifadeler bana geliyor etme bulma derler ya işte en dibini yaşıyorum.. ama bildigim tek şey bu bir sınav bazen dozunu kaacırsamda sabır dıyorum sabır.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…