transfer olduktan sonra beklemek zordur diyenler bu sürecte neler yasıyor bizimle paylaşın...
transferim olduğu günü yatarak geçirdim.oda öyle dümdüz değil sağa sola döndüm.yatarken pc yi açtım.oyun oynadım falan.ertesi sabah normal hayatıma dönmüştüm.transferin 4. günü akaradan ç.kaleye döndük hiç yatmadım arabada.eve geldiğimde gezdim,temmuz ayıydı sıcaktı yüzdüm.ağır kaldırmak dışında herşeyi yaptım.12. gün güzel haberi aldık ve şimdi hamileyim.umarım bu yola çıkan herkes kucağına bebeğini alır.diyeceğim odur ki tutacaksa siz naparsanız yapın tutar.yeterki stres yapmayın,hayatı kendinize zindan etmeyin.
bütün bu yaptıklarımı ilk üç denememde yapmamıştım.hemen hemen hiç hareket etmeden yatıp durmuştum.bu denememde ancak anladım doktorların neden transferin ertesi günü normal hayatınıza devam edin dediğini....
inşallah kavuşacaksın bu sefer tatlım.ben dönüşü kendi arabamızla yaptım ama dediğim gibi hiç yatmadım hep oturdum arabada eşimin yanında.yani otobüsle de döneceksen bence buna kafanı takma.transferim maya tüp bebekte oldu.orada ilk denememizdi.benimde şimdi orada beni bekleyen donmuş 8 minişim varboshayallersmilemerhaba canım rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmek nasip etsin. çok sevindim.
bende ç.kale de oturuyorum ve ankarada anatolia da donmuşlarımla 14 gün sonra transferim olacak sen hangi merkezde yaptırdın canım? benimde ilk denemem temmuz 16 sında olmuştu ama tutmadı
yolculuğu otobüsle mi yaptın? yol çok uzun ama bir şey olmayacak inşallah?
bende 4. günü döneceğim. bi 4 günde evde olacağım sonra işe başlayacağım.
bende geçen denemem de 12 gün hep yattım yemediğim şey kalmadı ama yanlış olduğunu gördüm hareketsizlik faydalı değil. inşallah bu sefer hiç stres yapmayacağım ve garip olan geçen sefer gibi hissetmiyorum heyecanlıyım bebişlerime kavuşacağım için. olacağına çok inanıyorum. çok özledim bebeklerimi çoookkk
inşallah kavuşacaksın bu sefer tatlım.ben dönüşü kendi arabamızla yaptım ama dediğim gibi hiç yatmadım hep oturdum arabada eşimin yanında.yani otobüsle de döneceksen bence buna kafanı takma.transferim maya tüp bebekte oldu.orada ilk denememizdi.benimde şimdi orada beni bekleyen donmuş 8 minişim varboshayallersmile
işe başlaman bence çok iyi olacak canım.o bu derken günün nasıl geçtiğini anlamazsın.zaman çabucak akar geçeropuyorumnanaktan
amin canım.
temmuzda eşimle dönmüştük kendi arabamızla ama şimdi eşim gelemeyecek onun izin alması problem oluyor ben transferden 1-2 gün önce gideceğim. kendi ailemde orada ondan rahatım. kafama takmıyorumda acaba iki koltuk alıp mı yatsam mı falan diye düşünüyorum ?!..
haklısın işe başlayınca en azından aklım dağılır zaman geçer. çok heyecanlıyım günler çabucak geçsin ve pozitif sonucumu alayım istiyorum. inşallah rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul eder...
bir şey soracağım burada takibini yapan doktor kimdi? şimdi hangi doktora gidiyorsun. ben doktor değiştirdim aklımda sorular var doktor konusunda!!! burdan yazmak istemezsen bu soruma özelden de yanıt atabilirsin.
sevgiler...
canım bir de daha önce nerelerde denedin. sana şimdi kaç tane transfer edildi?
canım inşallah bu sefer meleğine kavuşursun:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:selam benim bugün transferim gerçekleşti... 8 embriyoma pgt yapıldı ama maalesef 1 tane sağlıklı embriyo bulundu o da 5. gün transfer edildi 29 eylül test günüm.. Embriyom 1 .kalite olmadığı için çok umutlu değilim ama hayırlısı diyorum....
canım dönüş konusunda için nasıl rahat edecekse koltuk konusunda öyle yaparsın.yanına çok kilolu birinin oturup seni sıkıştırması ihtimalide var yani yanındaki eşin olmayacaksa.ben bigada yaşıyorum canım.belki duymuşsundur can hastanesi var burada oraya gidiyorum.ama sen merkezdesin sanırım.kardeşim anadolu hastanesindeki elif hanımdan çok memnundu gebelik takibi ve doğum konusunda.daha önce iki kez raporlu haklarımı ist.zeynep kamilde yaptırmıştım birde dondurulmuş etti üç.bu dördüncü tedavi olduğu için iki embriyo transfer ettiler.biri tutunmuş,tek gebelikle yolumua devam ediyoruz
canım dönüş konusunda için nasıl rahat edecekse koltuk konusunda öyle yaparsın.yanına çok kilolu birinin oturup seni sıkıştırması ihtimalide var yani yanındaki eşin olmayacaksa.ben bigada yaşıyorum canım.belki duymuşsundur can hastanesi var burada oraya gidiyorum.ama sen merkezdesin sanırım.kardeşim anadolu hastanesindeki elif hanımdan çok memnundu gebelik takibi ve doğum konusunda.daha önce iki kez raporlu haklarımı ist.zeynep kamilde yaptırmıştım birde dondurulmuş etti üç.bu dördüncü tedavi olduğu için iki embriyo transfer ettiler.biri tutunmuş,tek gebelikle yolumua devam ediyoruz
mrblr bu gün benimde transferden sonra 7. günüm adet olacak gibi sancım var kasıklarım ağrıyo gittim bugün idrar testi yaptım ama çıkmadı kan testi günüm bu c.tsi günler geçmiyo inşşlh hayırlısıyla olur ben kayseride yaptırdımcanım dönüş konusunda için nasıl rahat edecekse koltuk konusunda öyle yaparsın.yanına çok kilolu birinin oturup seni sıkıştırması ihtimalide var yani yanındaki eşin olmayacaksa.ben bigada yaşıyorum canım.belki duymuşsundur can hastanesi var burada oraya gidiyorum.ama sen merkezdesin sanırım.kardeşim anadolu hastanesindeki elif hanımdan çok memnundu gebelik takibi ve doğum konusunda.daha önce iki kez raporlu haklarımı ist.zeynep kamilde yaptırmıştım birde dondurulmuş etti üç.bu dördüncü tedavi olduğu için iki embriyo transfer ettiler.biri tutunmuş,tek gebelikle yolumua devam ediyoruz
selam benim bugün transferim gerçekleşti... 8 embriyoma pgt yapıldı ama maalesef 1 tane sağlıklı embriyo bulundu o da 5. gün transfer edildi 29 eylül test günüm.. Embriyom 1 .kalite olmadığı için çok umutlu değilim ama hayırlısı diyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?