Allah hepimiz hakkinda hayirlisini versin.Benimde transferim ayin 11 inde yapildi test tarihim 27 si.Insallah iyi ve hayirli sonuclar aliriz.
Hayırlı olsun xBettyx inşallah tutunur bebişin cnm sımsıkı sana.hem kaliteye takılma hiç belli olmuyo bu işler.sana neden pgt yapıldı peki?
canım inşallah bu sefer meleğine kavuşursun:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
selammm benimde geri sayım başladı kızlar.dün transferim gerçekleşti.2 tane 5.gün embriyosu test günüm 1 Ekim.
amin canım inşallah... Bu benim 5. denemem tutunmada sorun vardı ve tutunananlarda düşüyordu bu nedenle genetik bir problem olabileceğini düşündü dr ve PGD yaptırdık ve haklıymış ciddi bir genetik problemimiz varmış keşke daha önce yapılsaydı 5 kez uğraşmazdık ama bilemiyoruz ki... 2 düşükten sonra ancak yapılıyor bende de eşimde de genetik bir sorun yok ama embriyolarımız sağlıklı değillermiş.....
bizde de tutunma sorunu var ama doktorum henüz gerekli değil pgt dedi.ben de hiç düşük falan olmadı embriyolar kaliteli olmasına rağmen tutunma olmuyor.bu 3.denememiz bizim.bu seferde olmazsa ben de pgt de ısrar etmeyi düşünüyorum.peki sen de eşin de genetik sorun olmadığı halde mi pgt de sorunlu embriyolar çıktı canım?
neler yasadın yasıyorsunn anlatırmısın bnm de 6. gunum 29 tes tarıhım :)
Slm canim tedavin hayirli olsun.Insallah hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini.Ben transferin 3. gununden itibaren devamli adet agrisi cektim dune kadar.Dunden beri hicbirseyim yok.Ama bugun sabah dayanamadim test yaptim 12.gun belli olur diye sonuc negatif.Degiseceginide sanmiyorum.Genelde zaten 11.gunden sonra cikiyor idrar tahlilinde.Allahim hepimiz hakkinda hayirlisini versin.
bizde de tutunma sorunu var ama doktorum henüz gerekli değil pgt dedi.ben de hiç düşük falan olmadı embriyolar kaliteli olmasına rağmen tutunma olmuyor.bu 3.denememiz bizim.bu seferde olmazsa ben de pgt de ısrar etmeyi düşünüyorum.peki sen de eşin de genetik sorun olmadığı halde mi pgt de sorunlu embriyolar çıktı canım?
bir de doktorum bana bu sefer transferden sonra pregnyl çatlatma iğnesi verdi 3 gün kalçadan yaptırcam.bir de kan sulandırıcı iğnelerim var 10 tane günde 1 tane hazır şırınga.sizler de kullanıyo msunuz kızlar ?
Benim de he embriyolarım kaliteli görünüyordu ama genetik olarak bozuklarmış... Kaliteler sadece dış görünüşe göre belirleniyor... Bende de eşimde de genetik sorun yoktu ama ikimizde de çekinik olarak genetik roblem olabilirmiş bu da bizde görünmese bile embriyoda ortaya çıkabiliyormuş....Senin inşallah bu denemen pozitif olur gerek kalmaz ama eğer olmazsa mutlaka PGT yaptrmanı tavsiye ederim...
Pregnyl çatlatma iğnesini tutunması için veriyorlar sanırım bana decepeptyl diye bir iğne verdiler OPU dan 6 gün sonra vuruldum tutunma iğnesiymiş.... Ben de kanda pıhtılaşma olduğu için her gün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum... Ama yine de tedbir olsun diye bazı dr lar herkese veriyorlar bu iğneyi...
kızlarrr umarım hepiniz pozitifff sonuçlar alırsınız,
benimiçinde geri sayım başladı bakalım test tarihim 5 ekim, hakkımızda hayırlısı olsun
benimiçinde geri sayım başladı bakalım test tarihim 5 ekim, hakkımızda hayırlısı olsun
canım çok teşekkür ederim cevapların için :) inşallah son tedavimiz olur bu sefer :) ama benim olmazsa da bidahakine pgt yi kesinlikle düşüneceğim.
inş benımde 29 eylul ıns hepımız ıcın hayırlısı olur
Test tarihlerimiz aynı... Bu benim 5. denemem hayırlısı olsun hepimiz için....
ben ayın 20 sinde transfer yaptırdım şimdi ayın birini ümitle bekliyorum bakalım nasıl sonuçlanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?