inş cnm olumlu olarak yazarız burdan tek embrıyo yerlestırdıler bgn de cok sıkıntım oldu adet sancılaarı gıbı kramp korkuyuorum bıraz bakalım
ben ayın 20 sinde transfer yaptırdım şimdi ayın birini ümitle bekliyorum bakalım nasıl sonuçlanacak
maalesef benim 5. denemem olmasına rağmen bana da tek embriyo transfer edildi pgt den tek sağlıklı embriyom çıktı... bu benim de canımı sıktı ama doktorumun dediği gibi sağlıksız 10 tanesindense 1 tane sağlıklısı daha iyidir ...
benim de 2 gündür adet sancılarım oluyor... Bir de 2 gündür ateşimi ölçüyorum ama düşük çıkıyor galiba tutmadı.... Bugün 6. günüm....
Merhaba kızlar benmde ilk denemem 21 inde transferim yapıldı 5.gün embriyosu blast tek transfer oldu benimde hiçbir belirtim yoktest günüm ekim 1 karnımdaki şişlik falan gitti hiç ağrım sızım yok bu iyimi kötümü bilmiyorum.Hepinizin tedavisi hayırlı olur inşallah Allah kimsenin kucağını boş bıramasın.
maalesef benim 5. denemem olmasına rağmen bana da tek embriyo transfer edildi pgt den tek sağlıklı embriyom çıktı... bu benim de canımı sıktı ama doktorumun dediği gibi sağlıksız 10 tanesindense 1 tane sağlıklısı daha iyidir ...
benim de 2 gündür adet sancılarım oluyor... Bir de 2 gündür ateşimi ölçüyorum ama düşük çıkıyor galiba tutmadı.... Bugün 6. günüm....
bnm 8. ve ozellıkle bgn 9. gunum adet sancısı bhasladı ha geldı ha gelıcek gıbı ama herkesın dedıgı gebelıkle adet belırtıler aynıymısbende tutmadı heralde dıyorum senın gıbı ıns yanıltır bızı saglıklı bı sekılde sonucu alırız su anda aet sancsısından gectım de artık oturamıyorum resmen ıgne yerlerım felaket yer kalmadı yaaa
hayırlı olsun özlemcim seninle aynı transfer günümüz benim de 5.gün embriyosu.bu 3.denemem benim.
hakkımızda hayırlısı olsun 1 ekimde 3 kişi olduk sonuç alacak.inşallah bizden öncekilerin haberiyle sevinip bizde mutlu haberler veririz :)
benim 4.günüm ve bugün de hiç belirtim yok.karnım hala iğnelerden şiş ve transfer sonrası akıntım var sadece.inşallah yumoşlarım hala benimledir..
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirimizin inşallah.Amiiin.
bettyciğim inşallah bu sefer olacak çok inanıyorum buna:Saruboceq::Saruboceq:
bende ateş ölçümü yapmıştım canım beklerken ve ateşim herzaman olduğundan bile düşük çıkmıştı 5-6-7. günler sonra 8. günde yine düşük çıkınca çok karamsarlığa kapılıp idrar testi bile yapmıştım ve o gün öğrenmiştim meleğimin benimle birlikte olduğunu.lütfen ateş ölçme yöntemini kafana takma.bak tam tesi durumda da hamile kalınabileceğinin canlı örneği varolumunekankayizsmile
bnm 8. ve ozellıkle bgn 9. gunum adet sancısı bhasladı ha geldı ha gelıcek gıbı ama herkesın dedıgı gebelıkle adet belırtıler aynıymısbende tutmadı heralde dıyorum senın gıbı ıns yanıltır bızı saglıklı bı sekılde sonucu alırız su anda aet sancsısından gectım de artık oturamıyorum resmen ıgne yerlerım felaket yer kalmadı yaaa
İnşallah hayırlı sonuçlar olur canım
İnşallah son denemen olur bebeğine kavuşursun.
bugün 5.günüm hala belirti yok bende kızlar.adet tarihimde geldi aslında.biz annemle bugün carfura gittik yürüyerek 10 dk lık yol.yavaş yavaş dinlenrek yürüyüp geldik ama halsiz hissettim kendimi.sanırım 5 gündür hareketsiz kalınca vücut tembelliğe alışmış..
sizler nasılsınız bugün?
slmm herkese bgn sukur 10. gunum ve tum belırtıler pufff uctu gıttı ne adet sancısı kaldı ne kramplar hıc bırsey yok sankı hıc bısey olmamıs gıbı sadece bıraz dedıgım gıbı ıgne acısı var ama oda azaldı :))) hala kendımı yormuyorum hala ıs mıs yapmıyorum olabıldıgınce dınlenıyorum ama yenıden dogmus gıbı hıc bı agrım kalmadı korkımmı korkmıyımmı bılemıyorum kı ...
arkadaşlar herkez için hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz.
belirtiler şişkinlik yorgunluk kalp çarpıntısı ağrılar bunlar bendede vardı çok şükür olumlu sonuç aldım.
inanıyorumki sizdende çokkkkk iyi haberler gelecek
öpüyorum
gunaydın herkese ewet 11.gunum ve dayanamam dıyordum da yrna kadar beklemeye karar verdım:) ama sımdı eczaneye ınıp test alıcam sadece merak ıste bakım ne cıkcakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?