Tüp bebekte son bekleyişler son 10 gün diyenler

inş cnm olumlu olarak yazarız burdan tek embrıyo yerlestırdıler bgn de cok sıkıntım oldu adet sancılaarı gıbı kramp korkuyuorum bıraz bakalım

maalesef benim 5. denemem olmasına rağmen bana da tek embriyo transfer edildi pgt den tek sağlıklı embriyom çıktı... bu benim de canımı sıktı ama doktorumun dediği gibi sağlıksız 10 tanesindense 1 tane sağlıklısı daha iyidir ...

benim de 2 gündür adet sancılarım oluyor... Bir de 2 gündür ateşimi ölçüyorum ama düşük çıkıyor galiba tutmadı.... Bugün 6. günüm....

ben ayın 20 sinde transfer yaptırdım şimdi ayın birini ümitle bekliyorum bakalım nasıl sonuçlanacak

Hayırlı olsun canım... İnşallah mutlu sona ulaşırsın....

benim 4.günüm ve bugün de hiç belirtim yok.karnım hala iğnelerden şiş ve transfer sonrası akıntım var sadece.inşallah yumoşlarım hala benimledir..
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirimizin inşallah.Amiiin.

bettyciğim inşallah bu sefer olacak çok inanıyorum buna:Saruboceq::Saruboceq:
bende ateş ölçümü yapmıştım canım beklerken ve ateşim herzaman olduğundan bile düşük çıkmıştı 5-6-7. günler sonra 8. günde yine düşük çıkınca çok karamsarlığa kapılıp idrar testi bile yapmıştım ve o gün öğrenmiştim meleğimin benimle birlikte olduğunu.lütfen ateş ölçme yöntemini kafana takma.bak tam tesi durumda da hamile kalınabileceğinin canlı örneği varolumunekankayizsmile

Merhaba kızlar benmde ilk denemem 21 inde transferim yapıldı 5.gün embriyosu blast tek transfer oldu benimde hiçbir belirtim yok test günüm ekim 1 karnımdaki şişlik falan gitti hiç ağrım sızım yok bu iyimi kötümü bilmiyorum.Hepinizin tedavisi hayırlı olur inşallah Allah kimsenin kucağını boş bıramasın.

hayırlı olsun özlemcim seninle aynı transfer günümüz benim de 5.gün embriyosu.bu 3.denemem benim.
hakkımızda hayırlısı olsun 1 ekimde 3 kişi olduk sonuç alacak.inşallah bizden öncekilerin haberiyle sevinip bizde mutlu haberler veririz :)

İnşallah hayırlı sonuçlar olur canım
İnşallah son denemen olur bebeğine kavuşursun.

Benim de karnım hala şiş artık saklanmıyor göbek öyle bir çıktı ki.... Akıntılar bende de var o akıntılar progestandan oluyor....

Bunu duyduğuma ne kadar sevindim anlatamam.. En azından birkaç gün daha acaba tutmadı mı diye düşünmeden devam edeceğim.... Ben de 2 gündür ölçüyorum gerçekten her zaankinen daha düşük çıkyor... Demekki yüksek çıkması gerek diye bir kural yokmuş... Canım sen hamilesin bizim için dua eder misin?

Tutan da tutmayan da adet sancısı olduğunu söylüyor o yüzden bu sancı ne iyi ne de kötü habercisi.... Ben iğne kullanmıyorum jel kullanıyorum dr dan iğne istedim ama dayanması zor olur diye vermedi... Ama bebiş için mecbur katlanacağız bazı şeyleri sende sabret canım inşallah bebişin seninledir bu çektiğin acılara değer....

bugün 5.günüm hala belirti yok bende kızlar.adet tarihimde geldi aslında.biz annemle bugün carfura gittik yürüyerek 10 dk lık yol.yavaş yavaş dinlenrek yürüyüp geldik ama halsiz hissettim kendimi.sanırım 5 gündür hareketsiz kalınca vücut tembelliğe alışmış..
sizler nasılsınız bugün?

slmm herkese bgn sukur 10. gunum ve tum belırtıler pufff uctu gıttı ne adet sancısı kaldı ne kramplar hıc bırsey yok sankı hıc bısey olmamıs gıbı sadece bıraz dedıgım gıbı ıgne acısı var ama oda azaldı :))) hala kendımı yormuyorum hala ıs mıs yapmıyorum olabıldıgınce dınlenıyorum ama yenıden dogmus gıbı hıc bı agrım kalmadı korkımmı korkmıyımmı bılemıyorum kı ...

Ben de öyleyim... Az önce annemi otobüse bindirmeye gittim o da arabayla... Hemen bir yerlere oturma ihtiyacı hissettim..Eve geldiğimde de elim ayağım titriyordu sanki çok yürümüşüm gibi.. Acaba ilaçlardan mı yoksa senin dediğin gibi temmbellikten mi? kaydirigubbakcemile3

Canım bu belirtileri takmamak gerekiyor ama elimizde değil sanırım en ufak bir şeyde acaba tutmadı mı diye umutsuzluğa kapılıyoruz.. Az kaldı sabredeceğiz....

arkadaşlar herkez için hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz.
belirtiler şişkinlik yorgunluk kalp çarpıntısı ağrılar bunlar bendede vardı çok şükür olumlu sonuç aldım.
inanıyorumki sizdende çokkkkk iyi haberler gelecek
öpüyorum

sabah sabah okuyunca güzel moral oldu inşallah canım :)

kızlar günaydıın nasılsınız bugün ? test yaptıracak olan var mı aranızda ? sanırım ilknur pazartesi dayanamam yaparım diyordu.
bende bugün de farklı bir durum yok beklemedeyim..

gunaydın herkese ewet 11.gunum ve dayanamam dıyordum da yrna kadar beklemeye karar verdım:) ama sımdı eczaneye ınıp test alıcam sadece merak ıste bakım ne cıkcakk

gunaydın herkese ewet 11.gunum ve dayanamam dıyordum da yrna kadar beklemeye karar verdım:) ama sımdı eczaneye ınıp test alıcam sadece merak ıste bakım ne cıkcakk

ilknurcum kanda baktırsan bence kesin sonuç olurdu.bende yazdığını görünce nasıl hevesle açtım sayfayı sonuç için :)) inş.güzel haberlerini alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…