tup bebekte sperm orani nasil olmali

aydolunayyy

rabbim sana bin sukur..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
79
47
3
Arkadaslar bi sorum olcakti esim azosperm hastasi doktor ilac verdi eger ilac etki etmezse tese yapcagini soyledi ilaclar ilk haftda sonuc verdi ama cok cok az suan esim 5 haftadir ilac kullaniyor artis oluyor ve bi haftaya tup bebek icin gitcez.
Tup bebekte;
Sperm orani ne kadar olmali?
Bu kadar dusuk degerlerle olurmu?
doktor amelyat yaparmi?
Benden yumurta toplancak esimdeki bu degerler yeter li olur mu

Selamın aleyküm arkadaşım çok şükür ki Sperm çıkışı olmuş bizimde hic Sperm yoktu bizde çıkış başladı çok şükür doktor üç beş tane olsun yeter dedi yani stres yapma sükret ki arkadaşım Sperm cikişi olmuş elhamdullah ...ne kadar çıkış var suan tane sayısı kaç hareketli var mı ?

Canim Allah senden de razi olsun..yuzde 0 dan yuzde 17 oldu ama ileri hareketlilik 2 3 tane gerisi yavas cansiz oyle canm ilk haftadaki sonuclar 5.hafta oldu arrmstr insaallah ya

Canım esin sigara kullanıyor mu bilmiyorum kullanmadım spemre çok etkisi var ceviz fındık Bihter çikolata domates muz günde bir tane.ceviz kuruyemiş keçi boynuz özü pekmezi bir kaşık günde bunlar spemre iyi geliyiler ben yedirin içiyorum baya etki ediyor aklında olsun beslenme çok önemli

Canim sigarasi ne yi cok sukur yemeside cok iyi kis boyu balla pekmezle beslendi ama bosuna beslenms sonuc 0 di ilactan sonra artma oldu ek olarakta soylediklerini yapiyoruz ama ramazan olunca oructan dolayi fazla yiyemiyor ins yukselir ya siz yaptrdinizmi tup bebek bide asamalari zor mu nasil canim

Bizde aazandan dolayı beklemedetiz eşim zayıfladi oruc malum bende ramazanda snra güzel bir besliyim yedirim içireyim inş biz bir kere denedik devlete olmadı cnm değeri düşük çıktı benim rmazandan snra tekrar deniycez inş sun ozel e gidiyorum inş Rabbim emeklerimizin kaldığını nasip eder siz Nerede yaşıyorsunuz nereyi düşünüyorsunuz tüp bebek icin

Canim biz kastamonuda yasiyoruz ankarayi dusunuyoruz ozel biraz masrafli bizde yarin gtcektik ankaraya bu oruc etkilememistir insaallah ya herseyimizi ona gore ayarladik esim ona gore izin aldi islerini nobetlerini hep ayarladi ins bi sorun cikmaz canm smdi biz gtcez ya direk tedaviye baslar herhalde demi canm oyle diyodu yoksa esim bidaha hayatta gtmez ,herseyini ona gore planladi

Ben de ankarada ozelde 4. Denemeyi yaptirdim tahlil icin gun bekliyorum kismet . hepimize allah sabir versin guzel sonuclar almayi nasip etsin saglikli bebek sahibi olmayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…