• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Sormayın vallahi o kadar moral bozucu oldu ki sabahtan beri ağladım sonra da üzüldüm eğer bebek tutuyorsa ve ben şu an boşu boşuna moralimi bozuyorsam diye ama bir yandan umudumu da kaybettim yani çok ilginç bir ruh hali içerisindeyim ben de ne hissettigimi bilemiyorum 😂😂 transferden sonra her gün bir tane progestan dex vuruldum karından birde dediğim gibi transfer gününden itibaren 6 saatte bir 2 tane fitil koyuyorum günde 8 adet oluyor. Chatgpt de sizin gibi dedi eğer ağırlık fitildeyse kana geçmiyor olabilir diye ama doktor ne olur ne olmaz simdi iğneyi 2 ampule cıkardı günde. Artık hakkımızda hayırlısı ama gerçekten o kadar çok üzülüp ağladımki umarım boşuna üzülmüşümdür
Bence boşuna üzüldünüz :) ama bu ruh hali normal bende çok duygusalım size böyle diyorum ama en ufak şeyde ağlayasım geliyor. İnşallah sıkı sıkı tutunmuşlardır bize

Bence boşuna üzüldünüz :) ama bu ruh hali normal bende çok duygusalım size böyle diyorum ama en ufak şeyde ağlayasım geliyor. İnşallah sıkı sıkı tutunmuşlardır bize
ben bugun sonuc cıkana kadar ağladım hep. Hormonlardan alt üst olduk
Evet valla annem kızıyor eşim kızıyor herkes kızıyor yapma belki bebeğin sana tutunmaya calısıyor sen üzüyorsun diye onlar öyle dedikce daha cok ağlıyorum 😂 gerçekten hislerim kafam herşeyim karmakarışık asla ne hissettiğimi bile anlamıyorum

Arkadaşlar çıktı sonucum; 5. Gün pgtli embriyo. 4 aralık transfer t+6 idrarda silikti. T9 69 du t10 170 t12 454 çıktı gebelik mevcut gözüküyor allahın izni ile kese kalp atışını duyalım. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim . Asıl süreç şimdi aslında önemli olan gebe kalmak değil çok acı tecrübe ile yaşadım , sağlıkla kucağımıza almak Rabbim bize bunu nasip etsin ❤️
Merhaba hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alın ınsallah sızdekı sorun neydı acaba pgtsız olanlar tutmadımı acaba genetık problem varmıydı bende pgtlı yapcam galıba

Kızlar t+6dayım bugün akıntım kahverengi geldi bi sorun olur mu bunu yaşayan bar mı yerleşme olması için 3. Gün flan mı olması gerekiyor

Merhaba hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alın ınsallah sızdekı sorun neydı acaba pgtsız olanlar tutmadımı acaba genetık problem varmıydı bende pgtlı yapcam galıba
Canım benim de pgtli. Yakın arkadasmın da öyle. Sanırm ihtimali artırıyor pgt transferlerde. Bir sonrakinde oyle deneyebilirsin kendini hazır hissettiğinde. Kafan rahat olur

Benim dondurulmuş 5.gün pgt li embriyo transferiydi. Bana ekstra bağışıklık bakıldı flow kır testi. Yüksek çıktı makrofaj aşısı yapıldı farklı iğneler ilaçlar verildi baskılamak için. Rahim filmim ve laporoskopim vardı öncesinde tüplerde sorun yok denmişti. İşte böyle canım :)
Kac tane pgtye gonderdın canım kac tane saglam geldı

Canım benim de pgtli. Yakın arkadasmın da öyle. Sanırm ihtimali artırıyor pgt transferlerde. Bir sonrakinde oyle deneyebilirsin kendini hazır hissettiğinde. Kafan rahat olur
Ben hıc gebelık yaşamadım ya ıyı kalıte embrıyolara ragmen hep genetıktemı sorun var anlamıyorum ya pgtden saglıklı gelmezse napıcam

Kızlar pozitif çıkan herkesi canı gönülden tebrik ediyorum çok sevindim sizin adınıza, maalesef ki benim negatif geldi sonucum 2.denememdi çok üzgünüm biraz buradan uzak kalmaya çalışacağım herkesin hakkında hayırlısı olsun

Kızlar pozitif çıkan herkesi canı gönülden tebrik ediyorum çok sevindim sizin adınıza, maalesef ki benim negatif geldi sonucum 2.denememdi çok üzgünüm biraz buradan uzak kalmaya çalışacağım herkesin hakkında hayırlısı olsun
Ahh ya kıyamam canım benim çok üzgünüm şuan hay allah ya 😢 sen kafanı toparla bize ihtiyacın olursa buralarda oluruz 🙏

Back
X