• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Asla yapmayacağım. Kendimiz denediğimiz dönemlerde bir dünya test almışım erken kaset strip her türlüsü var evde ama söz veriyorum kendime 15aralık kan testi harici yapmayacağım çünkü iğneye gidemem ayaklarım geri geri gider moralim bozulur şimdi 15 aralığa kadar bir umuda tutunmak istiyorum 🙏
Benimde içimde o var yapmak istemiyorum ama bir yanımda diyor ki 7. Günden sonra yap kafan rahat olsun yoksa yok varsa var gibi sonuçta varsa. Çok nadir idrarda çıkmıyor oluyor tabi ki çıkmayanlarında ama işte allahtan evde testim yok dayanamaz yapardım ben

Benimde içimde o var yapmak istemiyorum ama bir yanımda diyor ki 7. Günden sonra yap kafan rahat olsun yoksa yok varsa var gibi sonuçta varsa. Çok nadir idrarda çıkmıyor oluyor tabi ki çıkmayanlarında ama işte allahtan evde testim yok dayanamaz yapardım ben
Bu arada benim embriyolara kalite notu vermediler iyi dediler sadece ben görüntüyü chatcpt ye koydum o söyledi kalitesini. Yani uydurma olabilir 😂

Ay eklemeye çalıştım ama olmadıysa yazayım hemen

Evet evet hep öyle konuştuk tabi arada negatiflerde oldu ama herşey allahtan. Çok güzel oluyor çünkü buarada trasnfer tarihleri yakın olduğu için doğum tarihleri de bebeklerin yakın oluyor herkes birbirini gebelik işe bilgilendirir tabi önce bir pozitifleri alalım eee erkenden test yapmaya cesaretliler var mı millet 5. Günden itibaren testlerde pozitif almış
Ben de yapmayacağım kendimi tutacağım kızlar size bir şey soracağım önceki transferden kalan prolutex iğne kullanılır mı ? Hani estrofemi attım ağzı açıldığında ama sizce prolutex kullanılır mı ?

Ben de yapmayacağım kendimi tutacağım kızlar size bir şey soracağım önceki transferden kalan prolutex iğne kullanılır mı ? Hani estrofemi attım ağzı açıldığında ama sizce prolutex kullanılır mı ?
Estrofemi de kullanabilir iğneyi de son kullanma tarihi geçmediyse

Evet evet hep öyle konuştuk tabi arada negatiflerde oldu ama herşey allahtan. Çok güzel oluyor çünkü buarada trasnfer tarihleri yakın olduğu için doğum tarihleri de bebeklerin yakın oluyor herkes birbirini gebelik işe bilgilendirir tabi önce bir pozitifleri alalım eee erkenden test yapmaya cesaretliler var mı millet 5. Günden itibaren testlerde pozitif
Aldım test yapıcam canım dayanamam. Perşembe ya da cuma bi yapayım sonra bir gün arayla yaparım iki tane erken gebelik bir tane prodoctor erken gebelik aldım onu yedi ya da sekizinci güne saklıycam

Aldım test yapıcam canım dayanamam. Perşembe ya da cuma bi yapayım sonra bir gün arayla yaparım iki tane erken gebelik bir tane prodoctor erken gebelik aldım onu yedi ya da sekizinci güne saklıycam
Aradığım cesaret işte ya helal sana 😂 bende sipariş verdim az önce yarın pazartesi kargoya verilse Salı elimde 7. Gün gelirse 8. Gün yaparım diye hesapladım 🫣😂 ayyy birde kendime kat kat tembih etmiştim test gününe kadar test yok diye böyle hiç geçmiyor en azından kendimi alıştırayım her sonuca 🥰

Aradığım cesaret işte ya helal sana 😂 bende sipariş verdim az önce yarın pazartesi kargoya verilse Salı elimde 7. Gün gelirse 8. Gün yaparım diye hesapladım 🫣😂 ayyy birde kendime kat kat tembih etmiştim test gününe kadar test yok diye böyle hiç geçmiyor en azından kendimi alıştırayım her sonuca 🥰
Yapıcaz tabiki yapmayınca sonuç değişecek mi😃

Yapıcaz tabiki yapmayınca sonuç değişecek mi🥲
Perşembe cuma kaçıncı günün oluyor senimi
Perşembe 5 cuma 6 bugun tranafer oldum canım

Kızlar siz tüp bebek tedavisi öncesi hsg çekildiniz mi?
Ben cekilmedim ama birtane kendiliginden gebelik olustugu icin doktorum istemedi birde ben gen testi yaptrdim faktor 2 faktor 5 tum testlerim wardi oyuzden istemedi.
Birde kendide bakti garip bir makineyle 3 boyutlu %99 bisi cikmaz oyuzden istemiyorum dedi

Aralık tüp bebek transfer olanlar

Tarih

Kaç embrio

Kaçıncı gün embriyosu

Test günü

02/12/2025
@Siyahhhinci

5. Gün
2 tane

4ab
4bb

13 Aralık